Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Ελεύθερο το ψάρεμα στο …Σαρωνικό.


Η απαγόρευση του ψαρέματος που διατάχτηκε από χθες από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας αφορά μόνο στη θαλάσσια περιοχή των βραχονησίδων Ίμια.
Από την κυβέρνηση διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση προσέγγισης ελληνικών αλιευτικών σκαφών στα Ίμια σε καμιά περίπτωση δεν συνδέεται ούτε με το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Τουρκία ούτε με το γεγονός ότι οι Τούρκοι θεωρούν τις βραχονησίδες δικές τους.
Διαψεύδονται επίσης οι πληροφορίες από ανώνυμες πηγές και οι φήμες που θέλουν την ελληνική αντιπροσωπεία να πηγαίνει στην Άγκυρα χωρίς σώβρακα για να μην καθυστερούν με το βγάλε βάλε κάθε φορά που οι γείτονες θα τους θυμίζουν τα ζωτικά συμφέροντα που έχουν στο Αιγαίο.
Ναι μα το Θεό, σας λέω καμία σχέση δεν έχουν τα 2 γεγονότα δηλαδή η πρωθυπουργική επίσκεψη στην Άγκυρα με την απομάκρυνση των ψαράδων από την αμφισβητούμενη από τους Τούρκους περιοχή των Ιμίων, για όσες μέρες διαρκεί η πρωθυπουργική επίσκεψη και φυσικά δεν είναι αλήθεια ότι η ελληνική αντιπροσωπεία ταξιδεύει ξεβράκωτη.
Αν δεν μας πιστεύετε ρωτήστε και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και υπουργό Επικρατείας Θοδωρή Ρουσσόπουλο, το Γιάννη Αδριανό, τον Καμπουράκη, την Τρέμη ή κάποιον από τους άλλους τηλεαστέρες που είναι συνηθισμένοι να κάνουν το μαύρο άσπρο.

Ανώνυμη κυβερνητική πηγή μάλιστα έλεγε ότι απόδειξη ότι δεν συνδέεται η απαγόρευση ψαρέματος στα Ίμια με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τουρκία είναι ότι επιτρέπεται το ψάρεμα όχι μόνο έξω από τη Σαλαμίνα αλλά και σε ολόκληρο το Σαρωνικό ενώ κατηγορηματική ήταν η ίδια πηγή και για την πρωθυπουργική αμφίεση.
Όχι μόνο φοράει σώβρακο αλλά φοράει σώβρακο μεταξωτό.
Η ίδια πηγή δεσμεύτηκε να μας ενημερώσει αμέσως μετά το τέλος του ταξιδιού για το αν το μεταξωτό πρωθυπουργικό σώβρακο θα επιστρέψει στην πατρίδα με τις αποσκευές του Καραμανλή.

Υ.γ: Επίσης καμία σχέση δεν έχει η σύμπτωση ότι αναμένονται διώξεις (έτσι γράφει το σύνολο του Τύπου σήμερα) για την υπόθεση Ζαχόπουλου και το DVD ως το τέλος της εβδομάδας.
Με τον κουρνιαχτό που θα σηκωθεί ποιος να σχοληθεί με το τι έγινε στην Άγκυρα.
Υ.γ2. Η φωτοτυπία από τα σημερινά "Νέα".

16 σχόλια:

o geros είπε...

Εγώ πάλι, πιστεύω ότι η ανακοίνωση ορθώς εξεδόθη και έχω επιχειρήματα: Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κολλητού μου (όπου «κολλητός» βάλε πρωθυπουργός, καθότι είμαστε πολύ φίλοι), οι ελληνικές φρεγάτες θα περιπολούν στην... κόκκινη περιοχή (όπου «κόκκινη» βάλε ό,τι άλλο χρώμα ταιριάζει, σύμφωνα με τα υπονοούμενα του κειμένου σου)! Κατά συνέπεια, θα είναι επικίνδυνο για τους ψαράδες να ψαρεύουν εκεί, επειδή δεν είναι αμελητέα η πιθανότητα να τους περάσουν για νομιστεράκια και να τους αποδεκατίσουν σε μια ανεπανάληπτη ναυμαχία των Ιμίων...

monahikoslikos είπε...

@ geros: Δεν μου λες γέρο αυτό που λένε για το χωριάτη και το κρεβάτι το έχεις ακουστά ή θα μου πεις ότι όλα τα βλέπω ροζ.
Δεν σου είπα και το ωραίο, μετά την Άγκυρα η Ντόρα πάει για αναφορά στη Κοντολίζα.
Κατάλαβες, κάτι τέτοιες ψηλοΝτόρες και Κοντολίζες με κάνουν ρατσιστή.

Αποψη είπε...

@γέρο εσύ να προσέχεις. Να αποφεύγεις τα μπαλκόνια βρε! Είδες τι έπαθε ο άλλος γενικός. Έπεσε και στο ΥΠΠΟ δεν έχουν ρεύμα!

@Λύκε, η λαική ρήση "δε γα@#εις, που δε γα@#εις, δεν πας για ψάρεμα" επιτρέπεται η απαγορεύτηκε με εγκύκλιο;

monahikoslikos είπε...

@ αποψη: Η ρήση "δε γα@#εις, που δε γα@#εις, δεν πας για ψάρεμα" επιτρέπεται μέχρι νεοτέρας με την προϋπόθεση ότι το ψάρεμα θα το κάνεις στο Σαρωνικό.
Για τους επιμένοντες για Ίμια ισχύει το "δεν ψαρεύεις που δεν ψαρεύεις δεν μας παίρνεις μια @ι@α" και στο λένε και στα Τούρκικα.

Αποψη είπε...

Θα με δει κανείς και θα νομίζει ότι ζω ένα δράμα. Ότι με χτύπησε μοίρα βαριά. Ότι είμαι στα πατώματα. Λύκε σταμάτα! Έχει κυλήσει η μάσκαρα στα μάγουλα έχω και ραντεβού σε λίγο!
Καίω από τα γέλια. Χτυπιέμαι...

monahikoslikos είπε...

@ αποψη: Δεν ήθελα να σου κάνω κακό αλλά μόλις το έμαθα από πανικόβλητο μπακαλιάρο που ξέφυγε από τα νερά των Ίμίων.
Βρε Έλληνας να ναι κι ας είναι και ψαράς μονολογούσε τα καημένο το ψάρι.
Ποιος ξέρει τι είδανε τα ματάκια του εκεί κάτω και σάλεψε.

o geros είπε...

Εγώ πάλι, τι να πω; Όποτε μιλάω σοβαρά μου γ$%είτε την κουβέντα. Άσε που η ψυχολογία μου πάει περίπατο, επειδή δεν ξέρω ούτε από ψάρεμα...

monahikoslikos είπε...

@ geros: Τώρα τι να σου πω, είσαι και μεγάλος άνθρωπος.
Ε, δεν μπορώ να σου πω την τούρκικη ρήση "δεν ψαρεύεις που δεν ψαρεύεις δεν μας παίρνεις μια... άστο καλύτερα και κοίτα να μάθεις να ψαρεύεις.

Ανώνυμος είπε...

Κι άμα σου πω ότι πολύ σύντομα θα αρχίσουν τα γειτόνια να ψαχουλεύουν στο Αιγαίο; Θα με πεις τρελή; Τώρα για το τι θα ψάχνουν, για πετρέλαιο, για χαμένους θησαυρούς; Ντεν ξέρω! Την καλησπέρα μου!

Αποψη είπε...

@κοπτοραπτού
Μήπως η επένδυση που θα μας βοηθήσει να κάνουμε κομπόδεμα είναι να συστήσουμε εταιρεία πλωτών εκσκαφέων;

monahikoslikos είπε...

@ koptoraptou: Το να ψάχνουν στο Αιγαίο, το έχουν κάνει ξανά και δεν με πολυανησυχεί. Να μην τους δούμε στο Ιόνιο να λες.

@ άποψη: Καλά κορίτσι μου όλο τα λεφτά έχεις στο νου σου.
Ποια είσαι τέλος πάντων ο θηλυκός Θέμος είσαι.

Τα φιλιά μου και στις δυό.

o geros είπε...

Λύκε,
1. Είδες που στα’λεγα για την αποψη; Πρέπει να είναι λογίστρια... Να δούμε ποιος θα πληρώσει ΑΝ βγούμε...
2. Ρε, για μένα φιλί δεν έχει; Ούτε στο «δεύτε τελευταίον ασπασμόν»;
3. Τι π£$ες μου λες; Δεν σου έγραψα για τη μασέλα μου; Κινδυνεύεις...

Ανώνυμος είπε...

O Τάσσος Παπαδόπουλος βγήκε και δήλωσε χθες πως το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο είναι υπό επανεξέταση, λόγω της στάσης που τηρεί η Αγγλία στο Κυπριακό και ιδιαίτερα όσον αφορά το ψευδοκράτος.
Ελάχιστα να του έμοιαζαν Κωστάκης και Ντόρα δε θα πούλαγαν τσάμπα μαγκιά σήμερα οι Τούρκοι, οι οποίοι πάντως βρήκαν και τα κάνουν...

monahikoslikos είπε...

@ Zalmoxis: Κάτι τέτοια κάνει ο Τάσσος και θα το φάει το κεφάλι του γιατί ως γνωστό όποιος τα βάζει με τις αδελφές έχει κακά ξεμπερδέματα.
Άσε που και η ημέτερη Ντόρα αδελφή είναι, όχι εγγλέζα βέβαια αδελφή ...του Κυριάκου και πρωτοξαδέλφη της κοντής λίσ(ζ)ας.

Timoros είπε...

Και όμως είναι ΔΥΝΑΤΟ


http://pukezone.blogspot.com/2008/01/blog-post_18.html

monahikoslikos είπε...

@ timoros: Δυστυχώς...