Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

Αποκάλυψη τώρα για το DVD με το Ζαχόπουλο.

Ύστερα από πολλή σκέψη και περισυλλογή αποφάσισα να αποκαλύψω όλη την αλήθεια για το πώς έφτασε, στο Μέγαρο Μαξίμου, το ροζ DVD με το Ζαχόπουλο και την Τσέκου και να διαλύσω τους μύθους και τα σενάρια που κυκλοφορούν από κανάλι σε κανάλι, από εφημερίδα σε εφημερίδα।
Σιγά να μην αφήσω να μου κλέψουν τη δόξα διάφοροι μικρομέγαλοι δημοσιογράφοι που θέλουν να ανεβάσουν το κασέ τους βοηθώντας την κυβέρνηση να συγκαλύψει τις λαμογιές της. Λοιπόν...
Όλα ξεκίνησαν ξημερώματα της εορτής του Αγίου Νικολάου όταν έξω από την κεντρική φωλιά του monahikoslikos σταμάτησε ένα πολυτελές αυτοκίνητο, Μερσεντές, BMW ήταν θα σας γελάσω, δεν είχε ξημερώσει για τα καλά στο δάσος.
Κατέβηκαν απ΄ αυτό 2 νεαρές κυρίες, 3 δικηγόροι, 2 παπάδες και 1 νεκροθάφτης.
Θέλουμε τη βοήθειά σου
μου είπαν, χωρίς περιστροφές, για να ανατρέψουμε τον Καραμανλή και να θάψουμε την κυβέρνησή του, φέραμε και παπάδες και νεκροθάφτη.

Και σε τι μπορώ να βοηθήσω εγώ ένας monahikoslikos να ρίξετε τον Καραμανλή, είπα.
Έχουμε διαβάσει στο blog σου όταν «δεν τον πας» με τίποτα και όπου τον βρεις μπόσικο τον δαγκώνεις.

Σωστά είπα αλλά που είναι μπόσικος τώρα για να τον δαγκώσω;
Τις βλέπεις τι κυρίες;
μου λέει ο ψηλός δικηγόρος.

Τις βλέπω λέω.
Λοιπόν αυτές τις κυρίες (η μία ήταν φτυστή η Ευη η προφυλακισμένη αλλά δεν παίρνω και όρκο) τις τσιμπουκώνει ο Ζαχόπουλος ο κολλητός του Καραμανλή κι αν ανεβάσεις στο blog σου το DVD που έχουμε καταγράψει τις επιδόσεις του Ζαχόπουλου πάει έπεσε ο Καραμανλής.
Μου δείξανε και ορισμένες σκηνές από το DVD για να πειστώ για τα συγκλονιστικά στοιχεία σε βάρος της κυβέρνησης.

Ε, καλά είπα δεν πέφτει μια κυβέρνηση για 2 πίπες του Ζαχόπουλου.
Ναι αλλά έχουμε και 5 φακέλους με οικονομικά σκάνδαλα και εκατομμύρια ευρώ που πήγαν στους κολλητούς του Καραμανλή.

Αυτά όμως είναι προσωπικά δεδομένα είπα και ο monahikoslikos δεν ειδικεύεται σε αποκαλύψεις αυτού του είδους, γιατί δεν πάτε στη Ζούγκλα του Μάκη.
Ο Τριανταφυλλόπουλος από τότε που πήγε τη Ζούγκλα του στην Εκάλη και έπιασε κολλητιλίκια με τον Καρβέλα έχει βάλει πολύ νερό στη σαμπάνια του και φοβούμαστε μην μας καρφώσει στου Μαξίμου
, είπαν οι δικηγόροι.

Ε, τότε πάτε να δείτε το συνεταίρο του, το Θέμο είπα που είναι και εχέμυθος και δεν θα πει τίποτα στο Μάκη। Έχει βέβαια κάποια προβλήματα αυτή την περίοδο με κάτι εκατομμύρια ευρώ που πιάστηκε να ξεπλένει αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία।
Την επομένη, 7 Δεκεμβρίου έδειχνε το ηλεκτρονικό ημερολόγιο στο απέναντι έλατο, να τους πάλι, αξημέρωτα στη φωλιά.
Ο Θέμος δεν κράτησε τα στοιχεία για τα οικονομικά σκάνδαλα και τα ροζ DVD του Ζαχόπουλου μου λένε οι δικηγόροι γιατί αυτή την περίοδο έχουν άλλες προτεραιότητες στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», θα αποκαλύψουν λέει πόσα σουβλάκια τρώει κάθε βράδυ ο πρωθυπουργός αλλά και από ποιο σουβλατζίδικο τα παίρνει (αγοράζει μην παρεξηγηθούμε).

Τότε να πάτε στην Τρέμη είπα, που είναι και κουμπάρα της υπουργού Εξωτερικών και πολύ θα το ήθελε να δει τη Ντόρα πρωθυπουργό.
Βέβαια, είπα, αυτή σίγουρα θα σας κάνει τη δουλειά, εκτός αν κι αυτή έχει καμιά άλλη προτεραιότητα αυτή την περίοδο… είναι και νιόνυφη ξέρετε και ίσως έχει να τακτοποιήσει το νοικοκυριό της…
Υπάρχουν βέβαια και άλλοι αποκαλυπτικοί και αδέσμευτοι δημοσιογράφοι, που «όλα τα σφάζουν κι όλα τα μαχαιρώνουν», εκεί κατά το EXTRA μεριά, κάτι Σπίνοι με άκριες και στην Κατεχάκη, κάτι άλλοι που τρελαίνονται με στριγκάκια δεσποτάδων, κάτι Παπατέτοιοι αποκαλυπτικοί, για ρίξτε και προς τα εκεί μια ματιά πριν μου ξανάρθετε στο δάσος και μην σας διαφύγει και κείνος ο τρελός πρώην μπάτσος που ψάχνει στα σκουπίδια για στοιχεία με προσωπικά δεδομένα για να βρει αφορμή να βγάλει τη μούρη του στα γυαλί.

Αυτή είναι, φίλοι μου, η πάσα αλήθεια για την πορεία που ακολούθησε το ροζ DVD μέχρι να φτάσει στα κανάλια και το Μαξίμου
Αγριεύω όμως που όλοι αυτοί βγαίνουν στα παράθυρα της TV και κάνουν τους έξυπνους και λένε πως είδαν το ροζ DVD, ξέρουν απ΄ έξω κι ανακατωτά τους διαλόγους που ακούγονται, έχουν δει και όλες τις στάσεις που πήδαγε ο Ζαχόπουλος πριν πηδήξει από το μπαλκόνι, αλλά δεν τα αξιοποίησαν να ρίξουν την κυβέρνηση γιατί είχαν άλλες προτεραιότητες.
Και μόλις ρωτήσεις αν τα είπαν αυτά στην ανάκριση σου λένε ότι δεν μπορούν να τα πουν γιατί δεν αποδεικνύονται αφού δεν κράτησαν τα DVD και τα άλλα στοιχεία που τους πήγαν ούτε για το αρχείο τους.
Ξεχνούν βέβαια να πουν, ενώ το ξέρουν καλά, ότι η μακριά πορεία του DVD πριν φτάσει σ΄ αυτούς και το Μαξίμου, ξεκίνησε από τη φωλιά του monahikoslikos ξημερώματα του Αγίου Νικολάου.
Τι να πεις; «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι» που έλεγαν και στην αρχαιότητα οι παρεπιδημούντες των Εξαρχείων;

Υ.Γ Ο monahikoslikos από αυτή τη στιγμή, πάντως, θέτει το DVD από την κρυφή κάμερα της φωλιάς που επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω, στη διάθεση της ανάκρισης και των τηλεπαραθύρων.
Προσκλήσεις για εμφάνιση δέχομαι στο monahikoslikos@gmail.com.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Υ.Γ 2
Όσοι επικοινωνήσουν τα πρώτα 30 χρόνια, εκτός από τα αποκαλυπτικά στοιχεία που διαθέτουμε θα πάρουν δώρο και το DVD με τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του Ρουσσόπουλου στο Λονδίνο με αποκαλυπτικούς διαλόγους Θοδωρή – Μάρας, για το καψόνι του Αδριανού που έμεινε στην Αθήνα να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μυρίστηκαν δημοσιότητα και οι ψωμόλυσσες του ρεπορτάζ και όρμησαν. Εννοώ αυτούς με τα στριγκάκια των παπάδων, αυτούς που απο σκουπιδιάρηδες αποφάσισαν να το παίξουν ρεπορτερ με άκρες στην Κατεχάκη και αυτούς που καίνε τη βάτα, μαστιγωνουν δελφίνια και παρκάρουν βάρκες στο λιμάνι!! Ειδικα ο τελέυταίος απο θαμώνας του περίφημου ρειβ πάρτυ το 1995 (μάνα ρείβερ κλπ) κατέληξε να το παίζει "εξαγνιστης" του λιμανιού.

Ο Γιαγκος Δράκος λείπει...

iLiAs είπε...

..φίλε λύκε, μήπως εχεις και κανένα καλό DVD για το σαββατοκύριακο? :)

Καλησπέρα.

koptoraptou είπε...

Που την έχεις τη φωλιά, αγαπημένε; Ανησυχώ!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

α, ρε λύκε...
μερκεντέ(!) πάντως ήταν το αυτοκίνητο που σταμάτησε