Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

Ρίχνει τα ζάρια κι ό,τι κάτσει.


Ο Καραμανλής ανοίγει αύριο τα χαρτιά του για το ασφαλιστικό ενώ η Ντόρα βρίσκεται στην Ουάσιγκτον να πάρει γραμμή για το Σκοπιανό που μπαίνει στην τελική του ευθεία ενόψει της συνόδου του ΝΑΤΟ τον Απρίλιο.
Δύο θέματα που θα κυριαρχήσουν τις επόμενες μέρες στα τηλεοπτικά παράθυρα και τον Τύπο μαζί με το μπάχαλο που αναμένεται να δημιουργηθεί από το πρωϊ με το πετρέλαιο θέρμανσης και την ενοποίηση του φόρου εν μέσω του επερχόμενου χιονιά.
Όλα τα μωρά στην πίστα κι όλα τα καυτά θέματα σαν απασφαλισμένες χειροβομβίδες στην ύστατη προσπάθεια του πρωθυπουργού να υποβαθμιστεί η υπόθεση Ζαχόπουλου που από τη Δευτέρα, με την νέα απολογία της κατηγορουμένης για εκβιασμό και του δικηγόρου Νικολουτσόπουλου, περνάει σε νέα πιο κρίσιμη για την κυβέρνηση φάση.
Βουτηγμένος μέχρι το λαιμό στα σκατά κι εκβιαζόμενος, όπως είπε και ο Αλαβάνος, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας αρχίζει να γίνεται και επικίνδυνος τραβώντας στα άκρα υποθέσεις όπως το ασφαλιστικό που θα καθορίσει τη ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων μόνο και μόνο για να συγκαλύψει τα ασυγκάλυπτα.
Και εμείς βουβοί μοιραίοι
κι άβουλοι αντάμα
προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα…

Αντί να του δείξουμε την έξοδο και το δρόμο για το χρονοντούλαπο της ιστορίας.

2 σχόλια:

koptoraptou είπε...

Ναι, Λύκε, αλλά ποιος πιστεψε ότι η νιότη του του 'δειχνε πως θα γινόταν άλλος;

Άσε που ο Νικολιτσόπουλος μου 'δειξε τον δρόμο για να την περάσω ζάχαρη έτσι κι η μοίρα με σπρώξει στην ανεργία. Πάω σ' ένα νοσοκομείο, το παίζω ζαβή για δέσιμο και τύφλα να ΄χει το Φορ Σίζονς. Σούζα θα τους έχω!

Τα φιλιά μου!

iLiAs είπε...

..την έξοδο? αυτοί θα τον ξαναψηφίσουν...δυστυχώς. :(