Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Δώρο στην κυβέρνηση το black out στην ενημέρωση Τετάρτη και Πέμπτη

Για 24ωρη απεργία και την Πέμπτη (οι δημοσιογράφοι απεργούν και αύριο) που ψηφίζεται από τη Βουλή το (αντι)ασφαλιστικό νομοσχέδιο προσανατολίζεται τώρα η πλειοψηφία του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ όταν λίγα 24ωρα νωρίτερα η απόφαση προέβλεπε μια τρίωρη όλη κι όλη στάση εργασίας την Τετάρτη.
Η αιφνίδια αγωνιστικότητα της Σομπολο - Τσαλαπάτικης πλειοψηφία του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ δεν οφείλεται στη συνειδητοποίηση των επιπτώσεων που έχει το (αντι)ασφαλιστικό νομοσχέδιο και για τις συντάξεις, την υγεία και την περίθαλψη των δημοσιογράφων, σημερινών και μελλοντικών, αλλά οφείλεται στη διάθεσή τους να βοηθήσουν την κυβέρνηση.
Με τις δύο 24ωρες απεργίες των δημοσιογράφων, Τετάρτη και Πέμπτη που κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις ενάντια στη λαίλαπα της αντιασφαλιστικής μεταρρύθμισης που προωθεί η κυβέρνηση η πλειοψηφία του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ θα αφήσει στο σκοτάδι την κοινή γνώμη για να μην πληροφορηθεί τις διαστάσεις των κινητοποιήσεων.
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος το είπε καθαρά χθες στη ΝΕΤ ότι ζήτησε από την ηγεσία της ΕΣΗΕΑ να στήσει ένα μηχανισμό για ένα κοινό δελτίο ειδήσεων με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε όλη τη χώρα , που θα παίξει σε όλα τα κανάλια, χωρίς όμως να βρει ανταπόκριση.
Ανάλογη πρόταση είχε υποβληθεί και στην προηγούμενη γενική απεργία που όμως απορρίφθηκε από τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Πάνο Σόμπολο γιατί όπως έλεγε δεν μπορούσε να διασφαλιστεί ότι το προσωπικό ασφαλείας θα περιορίζονταν μόνο στη μετάδοση των κινητοποιήσεων ή θα λειτουργούσε ως απεργοσπαστικός μηχανισμός μεταδίδοντας και άλλες ειδήσεις.
Όταν βέβαια το βράδυ της ίδια ημέρας το κανάλι που εργάζεται, το MEGA όπως και άλλα κανάλια μετέδιδαν ποδοσφαιρικούς αγώνες ο τσάτσος της κυβέρνησης και της εργοδοσίας ήταν άφαντος και δεν απαντούσε ούτε σε σταθερά ούτε σε κινητά τηλέφωνα μέχρι τη λήξη των αγώνων.
Άξιοι οι μισθοί του!

5 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ειναι πολυ καλα στημενο και μεθοδευμενο το παιχνιδι...Μην το ψαχνουμε....

Ανώνυμος είπε...

απο koptoraptou:

Χαχαχα! Ανέκδοτο με ονοματεπώνυμο!
Καλημέρα Λύκε μου!

Swell είπε...

Tι θα μπορούσε να περιμένει ακόμα κι ένας λύκος, από δημοσιογράφους που είναι μίσθαρνα όργανα της εξουσίας;

monahikoslikos είπε...

@ πρέζα: το παιχνίδι ήταν πάντα στημένο τώρα είναι και ξεφωνημένο.

@ koptoraptou: μόνο που οι Σομπολο - Τσαλαπάτηδες δεν θα πάνε σαν την πόντια πουτάνα.

@ swell: ποσοστά swell μου, ποσοστά. Αφού όλοι τα παίρνουν ας τα πάρουν και οι λύκοι μια φορά.

iLiAs είπε...

ο κόσμος χωρίς πληροφόρηση, οτι καλύτερο γι' αυτούς.

..καλημέρα Λύκε!