Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

Απανωτούς οργασμούς προκαλεί η εξέγερση στο Θιβέτ

Έχω αρχίσει και τα παίρνω στο κρανίο με όλους αυτούς τους πατριώτες φιλελεύθερους και ανεγκέφαλους που πρόθυμοι στοιχίζονται πίσω από την Κοντολίζα και τις στρατηγικές επιδιώξεις των ΗΠΑ, άλλοι με το αζημίωτο κι άλλοι λόγω γενετικής δυσπλασίας του εγκεφάλου τους.
Το τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ επιγράφεται «Θιβέτ και καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων» που παρουσιάστηκε σε πανηγυρική πρώτη προ μηνός και έκτοτε συνεχίζει από περιπλανώμενους θιάσους να παίζεται στα 4 σημεία του πλανήτη με χορηγό επικοινωνίας τον πρόεδρο Μπους και τους συνεργάτες του στο μακέλεμα των λαών.
Όταν μάλιστα επιχειρήθηκε να παιχτεί και εις την ημεδαπή και μάλιστα στο αρχαίο στάδιο της Ολυμπίας, ως χάπενινγκ, κατά την τελετή αφής της Ολυμπιακής φλόγας οι ημέτεροι θιασώτες του αμερικάνικου ονείρου έφτασαν στο απόγειο της έκστασης.
Μία μάλιστα με σερνικό ψευδώνυμο γράφει στο blog της ότι είχε απανωτούς οργασμούς βλέποντας το γάλλο ακτιβιστή να προσπαθεί να παρεμποδίσει την παράδοση της ιερής φλόγας στους Κινέζους υπανθρώπους και παροτρύνει Κινέζους, Κουβανούς και Ρώσους να εξεγερθούν και να ανακτήσουν την ελευθερία τους.
Και επειδή όπως λέει ο λαός «θέλει η πουτάνα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει» έσπευσε και η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις να συστήσει στο Πεκίνο να επιδιώξει ουσιαστικό διάλογο με τον πνευματικό ηγέτη του Θιβέτ Δαλάι Λάμα που από τη Νταραμσάλα της Ινδίας, ο αυτοεξόριστος «θεός» των Θιβετιανών συντονίζει τους εξεγερμένους, μοναχούς έχοντας ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τις ΗΠΑ.
Τελείως συμπτωματικά, μάλιστα, οι υποστηρικτές του μαζί με τις θιβετιανές σημαίες κρατούν και… αμερικανικές σημαίες, ίσως για να μην μας μείνει καμιά αμφιβολία για το ποιος άναψε το φυτίλι και συντηρεί την αντικινεζική εκστρατεία λίγες εβδομάδες πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο.

7 σχόλια:

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Περιμένετε. Άρχισαν ήδη στα όργανα στις States με οικονομικά (προς το παρόν) στριμοκ*λι@σμ#τ@.
Ψυχανεμίζομαι πως μας περιμένουν ΕΜΑΣ απανωτοί οργασμοί.

To Ελ. Παρατηρητηριο των Συμ. του El Kinky είπε...

Τους ίδιους οργασμούς προκαλεί και στους ντόπιους νεοταξίτες η ανακάλυψη καταπιεσμένων μειονοτήτων στην Ελλάδα και οι αλλεπάλληλες καταγγελίες διαφόρων νεοταξικίστικων φερέφωνων.

Και το φιτίλι στα Βαλκάνια - Κόσσοβο, Σκόπια κλπ - ποιος το ανάβει; Οι ίδιοι, και ξοπίσω τους συντηρητικοί ή δήθεν σοσιαλιστές Ευρωπαίοι ηγέτες.

habilis είπε...

Το Ολυμπιακο πνευμα ,σαν πνευμα, ειναι αφαντο εδω και χρονια.Οι δουλιες να πηγενουν καλλα ,του Κυριακου ,και οσων ανακατευονται με τις μαγαλες ιδεες...

Τσούγδω είπε...

Η Αμερικανική σημαία έχει γίνει πολύ της μόδας. Μία στο Κόσοβο, μία στο Θιβέτ... Μη δούμε και στη Θράκη καμία...
Οι Ολυμπιακοί είναι μία ευκαιρία για τις υπερδυνάμεις να εκβιάζουν με τυχόν τρομοκρατικά χτυπήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων ώστε να πουλήσουν τους πανάκριβους εξοπλισμούς τους... Είναι απλό, αν αγοράσεις από Αμερική δε θα σου επιτεθεί κανείς...
Από την άλλη είναι ευκαιρία για διάφορες ψωνάρες παμπλούτου, να το παίξουν λαϊκοί ευεργέτες και μούρες έτσι ώτσε το πρόσωπό τους να φανεί και σε κανένα CNN και όχι μόνο στο Ciao, ΕΤ, ΑΝΤ1 και την Espresso...

monahikoslikos είπε...

@ αμετανόητος: Με την Ντόρα στο "κρεβάτι" του Νίμιτς εκείνοι θα δροσίζονται και μεις θα ζοριζόμαστε. Γνωστό κι αναμενόμενο το πήδημα και μην ακούς τα βέτο του Κωστάκη.

@ παρατηρητήριο: όσους έχουν εγκεφαλική δυσπλασία εκ γεννετής τους κανανοώ και τους συμπονώ. Το μεγάλο σαματά όμως και τα σκουξίματα τα κάνουν οι άλλοι οι δήθεν κάθε που πλησιάζει τέλος του μήνα και φτάνει η ώρα για της πληρωμής του "τίμιου" ιδρώτα τους.

@ Habilis: Έχει πάρει μεταγραφή στην coca cola και σε κάθε ξεκόλα πολυεθνική.


@ tsougdw: Και Θράκη και Τσαμουριά, ζωή να χουμε να εκτασιαστούμε βλεποντάς την να κυματίζει την αστερόεσσα αλλά μπρατσέτα με την τουρκική και αλβανική.
Όσο για τους Ολυμπιακούς μην μας διεφεύγει ότι στην παρούσα συγκυρία η Κίνα έχει τα λεφτά και οι ΗΠΑ την ύφεση ως εκ τούτου το μεγάλο τσίρκο του Ρογκ, με ολίγη από Θιβέτ, είναι ιδανική ευκαιρία για big deals.

Ανώνυμος είπε...

από koptoraptou:

Σοβαρά γράφτηκε τέτοιο πράγμα; Περί οργασμών;;; Τι διάολο; Ποίηση είναι οι... ειδήσεις; Ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι θέλει;

monahikoslikos είπε...

@ koptoraptou: Δεν γράφτηκε υπονοήθηκε εμφανώς κι αν έβαζες ήχο διαβάζοντας το πόστ ακούγονταν οι αναστεναγμοί της ηδονής