Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Η ξεφτίλα της ΕΣΗΕΑ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Όπου τους δείτε φτύστε τους



Επιβάλουν Black out στην ενημέρωση από απόψε στις 7 η ώρα μέχρι τις 6 τα ξημερώματα της Παρασκευής κι αφήνουν την κοινή γνώμη στο σκοτάδι απληροφόρητη για την έκταση των κινητοποιήσεων ενάντια στο ασφαλιστικό.
Οι τσάτσοι της κυβέρνησης και της εργοδοσίας Σόμπολοι και Τσαλαπάτηδες επεκτείνουν την αυριανή απεργία με νέα 24ωρη απεργία την Πέμπτη αλλά μόνο για τα ηλεκτρονικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα, τα ενημερωτικά sites, portals κλπ ενώ οι δημοσιογράφοι την Πέμπτη θα δουλέψουν κανονικά στις εφημερίδες για να προετοιμάσουν τις σαββατοκυριακάτικες εκδόσεις.
Απεργία δηλαδή στα μέτρα της κυβέρνησης, να μην μάθει ο κόσμος τίποτα για τις κινητοποιήσεις της Τετάρτης και Πέμπτης που ψηφίζεται το (αντι)ασφαλιστικό νομοσχέδιο και στα μέτρα της εργοδοσίας που θέλει να βγάλει τις Σαββατοκυριακάτικες εκδόσεις χωρίς προβλήματα
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ και όπου τους βρείτε φτύστε τους.
«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ αποφασίστηκαν τα εξής με ομόφωνη απόφαση των παρόντων μελών του:
1. Ζητάμε να αποσυρθεί το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο.
2. Κηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας για σήμερα από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ σε όλα τα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα.
3. Επεκτείνουμε την αυριανή 24ωρη απεργία, που έχει, ήδη, κηρυχθεί σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης από τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης 19 Μαρτίου έως τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης 20 Μαρτίου με νέα 24ωρη απεργία από τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης, 20 Μαρτίου 2008 έως τις 06.00 π.μ. της Παρασκευής, 21 Μαρτίου 2008, ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ (ιδιωτικά ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, ΕΡΤ, ενημερωτικά sites , portals κ.λπ., καθώς και στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας και σε όλα τα Γραφεία Τύπου των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ). Την Πέμπτη οι δημοσιογράφοι εργάζονται κανονικά σε όλες τις εφημερίδες και το ΑΠΕ, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση της κοινής γνώμης για τις εξελίξεις στον απεργιακό αγώνα.
4. Το Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, που λειτουργεί και ως απεργιακή επιτροπή, θα βρίσκεται από απόψε και ώρα 7 μ.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ σε διαρκή συνεδρίαση για την περιφρούρηση των απεργιακών κινητοποιήσεων.
5. Η συγκέντρωση των απεργών δημοσιογράφων θα γίνει αύριο στις 11 π.μ. στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μάρνη.»

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσυ καλα τα λες Λυκε και λίγα τους χώνεις αλλά οι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ θα τους ξαναψηφίσουν στις επομενες εκλογές με την ελπιδα να τους βολεψουν σε καμια δευτερη τριτη τεταρτη η και πεμπτη δουλίτσα! Και την ίδα ωρα θα υπαρχουν ανεργοι δημοσιογραφοι που κανουν οτι μπορουν για να ζησουν... Ας ελπισουμε να σκεφτουν καλυτερα την επιλογη τους στις επομενες εκλογες.

Bell Ciao

Lupus είπε...

Ναι γιατί τους ψηφίζουμε όμως; Γιατί συμμετέχουμε σε αυτό το θέατρο που μας έχει κάνει να ντρεπόμαστε για το επάγγελμά μας;

www.katagelies.gr/katagelies/ είπε...

Ισως είναι καλύτερα να απεργούν τελικά για να μην τους βλέπουμε...

Ανώνυμος είπε...

Η ξευτίλα σε όλο της το μεγαλείο.
Απορώ πως οι δημοσιογράφοι, που φωνάζουν ότι δεν είναι όλοι ίδιοι, ανέχονται για Πρόεδρό τους τον κολλητό του Ρουσόπουλου και υπαλληλάκο του Λαμπράκη

Ανώνυμος είπε...

Έτσι κι αλλιώς τους θεωρείτε μη αντικειμενικούς τους δημοσιογράφους.
Καλύτερα λοιπόν να μη σας "ενημερώσουν".
Για να έχετε γνώμη, να πάτε στις πορείες, να μπείτε στο ΑΠΕ, να διαβάσετε τις εφημερίδες της Παρασκευής που θα κυκλοφορήσουν κανονικά.
Βέβαια, εσείς που υποστηρίζετε αυτά, σε ιστολόγια θα σερφάρετε και θα "μεταφέρετε" βλακώδεις απόψεις του στυλ: Οι δημοσιογράφοι "τα βρήκαν" με την κυβέρνηση. Αν δεν καταλαβαίνετε ότι οι μεγαλοδημοσιογράφοι, που είναι και οι μόνοι που μπορεύν να κάνουν τέτοιου είδους συμφωνίες δεν έχουν ανάγκη από καμία σύνταξη...

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

τι να σου πω, λύκε; Ότι έχεις άδικο; Σε καμία περίπτωση.

Και δεν πρόκειται να πάρω και ποτέ μου σύνταξη, έτσι;

Ανώνυμος είπε...

http://studioa-blog.blogspot.com/2008/03/blog-post_4053.html

habilis είπε...

Μεγαλοδημοσιογραφοι,παμπλουτα τσιρακια των καναλαρχων και κοματοσκυλα. Ο καλιτερος εχει σκοτωσει την μανα του ,οπως ειχε πει και ο Νικολατσης...

Swell είπε...

H πλάκα είναι ότι τον Σόμπολο τον βγάζει μονίμως στα παράθυρα η κυρία-δεν-είδα-το-DVD!

Ανώνυμος είπε...

Etsi, pliroforiaka , oi kinitopoiseis stin athina gia to asfalistiko itan deftero diethnes thema sto agglofono kanali tis indias, meta tin kaseta tou bin laden gia ti dimosiefsi twn skitson gia ton allah pou itan prvto thema (to Tibet de prosmetratai stis diethneis eidiseis, kathos paizei stis "esoterikes" eidiseis tis indias gia diaforous logous, p.x. epeidi o dalai lama zei stin india, stin daramsala, k.lp.).
Etsi, edo oi katoikoi tou... kashmir enimerothikan prin tous ellines ngia tis kinitopoiiseis stin athina! Ta sygharitiria mou se olous osoi tous psifisan!