Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2007

Γειά σου Βύρωνα με τους πιστολέρος σου

Άλλος ένας ευρέθιστος μπάτσος, αξιωματικός αυτή τη φορά, έβγαλε το κουμπούρι του για να επιβεβαιώσει τον υπουργό του Βύρωνα Πολύδωρα ότι επαξίως φέρει τον τίτλο του πραίτωρα.
Η δίωξη που του ασκήθηκε είναι σε βαθμό κακουργήματος αλλά ο ίδιος δήλωσε ασθένεια και δεν απολογήθηκε.
Είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα προφυλακιστεί και για πόσο χρόνο.
Θα μείνει μέσα μέχρι τη δίκη του;
Θα βγεί σε 2 εβδομάδες σαν τους κουμπάρους του Τσιτουρίδη ή δεν θα προφυλακιστεί καθόλου όπως συνέβη σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις που εμπλέκονται αστυνομικοί.
Άλλωστε και γιατί να προφυλακιστεί ο άνθρωπος εδώ που τα λέμε.
Ούτε φοιτητής είναι ούτε φοράει πράσινα παπούτσια.
Για την υπόθεση συνοπτικά από το πόρταλ της Ναυτεμπορικής "Ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, σε βαθμό κακουργήματος και παράνομη οπλοχρησία, πλημμεληματικού χαρακτήρα, άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ευάγγελος Μπακέλας, σε βάρος του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., που κατηγορείται ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ και τραυμάτισε στο πόδι, 40χρονο ιδιώτη, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Ο 50χρονος αστυνόμος Β', διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου, συνελήφθη χθες, μετά από επεισόδιο που είχε με τον 40χρονο. Αιτία αποτέλεσε το σταθμευμένο όχημα του θύματος, που σύμφωνα με τον αστυνομικό, εμπόδιζε την κυκλοφορία των οχημάτων.
Ο αστυνομικός νοσηλεύεται φρουρούμενος στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου εισήχθη σήμερα, έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε, όπως υποστήριξε ο συνήγορός του. Όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του θα προσέλθει στις ανακριτικές αρχές προκειμένου να απολογηθεί".

4 σχόλια:

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ είπε...

Έβαλα ένα link στο άρθρο σου αυτό χωρίς να σε ρωτήσω. Ελπίζω να μη σε πειράζει. Αν υπάρχει πρόβλημα επικοινώνησε orgilaou@yahoo.gr

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

άχου, μωρέ, ο αστυνομικούλης μας αρρώστησε!

Ανώνυμος είπε...

είναι ωραίο να μαθαίνουμε και εμείς τα νέα που αλιεύεις, έστω και αν δεν είσαι ψαράς, αλλά λύκος.

monahikoslikos είπε...

Ψαράς δεν είμαι, ανώνυμε(η) αλλά ψάρια τρώγω και μάλιστα με ...εκλεκτή παρέα.