Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2007

Ελεύθερος ο πιστολέρο - πραίτορας του Πολύδωρα, φυλαχτείτε!

Σιγά την είδηση θα μου πείτε.
Η είδηση θα ήταν να προφυλακιστεί ο αστυνομικός, αξιωματικός της ΕΛΑΣ, που τράβηξε το κουμπούρι και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον πολίτη που σταμάτησε να πάρει μια μπουγάτσα κι έκλεισε το παρκαρισμένο αυτοκίνητο του μπάτσου.
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αποφάνηκε η ανακρίτρια μετά την απολογία του καθώς ο μπάτσος πρώτον δεν φορούσε πράσινα παπούτσια (αποχρώσα ένδειξη ενοχής) και δεύτερο δεν ευθύνονταν ο ίδιος για τον πυροβολισμό αλλά το πιστόλι του που εκπυρσοκρότησε μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου που το φυλούσε και κατά λάθος η σφαίρα βρήκε τον πολίτη στο πόδι.
Στο κεφάλι σημάδευε το πιστόλι τον πολίτη αλλά από μέσα από το συρτάρι δεν είχε καλή ορατότητα κι αστόχησε. Την επόμενη φορά ίσως…
Δεν σας κάνω πλάκα. Έτσι είπε ο μπάτσος στην ανακρίτρια που προς στιγμή, πριν τον αφήσει ελεύθερο, προβληματίστηκε μήπως έπρεπε να ασκήσει δίωξη στο θύμα.
Κι εδώ που τα λέμε αν το σκεφτούμε καλύτερα το θύμα φταίει και για την εκπυρσοκρότηση του όπλου που τον τραυμάτισε και για την ψυχική και σωματική ταλαιπωρία του κυρίου Αξιωματικού Πιστολέρο που εκτός από το χάσιμο της ώρας να τρέχει στον ανακριτή πρέπει να καθαρίσει και να λαδώσει και το πιστόλι.
Αν δεν περνούσε από την περιοχή; Αν δεν σταματούσε να πάρει μπουγάτσα;
Αν δε είχε αυτοκίνητο; Αν δεν είχε γεννηθεί;
Για σκεφτείτε το θα μπορούσε να τον πυροβολήσει ο μπάτσος; Όχι βέβαια!
Άρα εσείς ποιος λέτε ότι ευθύνεται.

2 σχόλια:

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

να φυλακιστεί ο παθών πάραυτα, που τόλμησε και ενόχλησε την Αστυνομία μας.

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

Εκτός από εκείνους τους πραίτωρες που κοπανάνε τον κόσμο και πυροβολούν λες και βρίσκονται στο Τέξας, υπάρχει αστυνομία; [Εμφανίστηκε η αστυνομία (τροχαία) τώρα που έπρεπε να μπουν σ' εφαρμογή οι φοροεισπρακτικές αποφάσεις της κυβέρνησης...]