Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2007

Ζητείται αλήθεια


Από το πρωϊ τηλεοπτικά κανάλια, ραδιόφωνα και blogs έχουν βαλθεί να μας θυμίζουν την επίθεση στους δίδυμους πύργους του WTC που άναψε το πράσινο φως για τον πόλεμο στο Ιράκ και το Αφγανιστάν με τις εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς αμάχους.
Έξι χρόνια μετά τουλάχιστον το 50% των Αμερικανών έχει πειστεί ότι η επίθεση στους δίδυμους πύργους ήταν η μεγαλύτερη προβοκάτσια του αιώνα, μια καλοσχεδιασμένη δηλαδή επιχείρηση των μυστικών υπηρεσιών με την κάλυψη του Λευκού Οίκου.
Στην εκδοχή αυτή άλλωστε συγκλίνουν και όλα τα μέχρις στιγμής ευρήματα.
Αντί λοιπόν μνημόσυνου στα άτυχα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου αναδημοσιεύω κάποιες επισημάνσεις από τη συνέντευξη του Αμερικάνου καθηγητή Τζέιμς Φέτζερ στον Γιάννη Μπογιόπουλο που δημοσιεύτηκε πέρυσι τέτοιες μέρες στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία και όποιος έχει απαντήσεις στα ερωτήματα και τις επισημάνσεις του εδώ είμαστε να τις συζητήσουμε.

Λέει λοιπόν ο ακαδημαϊκός και ερευνητής Τ. Φέτζερ:

«Τα φυσικά ευρήματα είναι τα θεμέλια της δικής μας ανάλυσης για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.
Η κυβερνητική άποψη καταρρίπτει τους νόμους της Φυσικής και της Μηχανικής και δεν είναι δυνατόν να είναι αληθινή.

Για παράδειγμα, κάθε κτίριο είχε 47 ατσάλινες κολόνες στον πυρήνα, διασυνδεόμενες σε μια πολύπλοκη δομή. Μπορούσαν να στηρίξουν βάρος δεκαπλάσιο από όσο είχαν.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η κυβέρνηση υποστηρίζει πως ήταν η σύγκρουση με τα αεροπλάνα και η φωτιά από τα καύσιμα τους που οδήγησε στην κατακόρυφη κατάρρευση. Όμως τα κτίρια ήταν κατασκευασμένα έτσι ώστε να αντέξουν σύγκρουση με αεροπλάνο.

Ο Φράνκ Ντεμαρτίνι, που ήταν συντονιστής στην κατασκευή των δίδυμων πύργων, λέει πως η σύγκρουση αεροπλάνου με τα κτίρια, ακόμα και εάν ήταν πολλαπλή, θα ήταν ανάλογη με το να καρφώνεις μολύβια σε κουνουπιέρα.

Δεύτερο : Η μεγαλύτερη θερμοκρασία που μπορούν να φτάσουν φλεγόμενα τα καύσιμα των αεροπλάνων, στις ιδανικότερες συνθήκες και με άφθονο διαθέσιμο οξυγόνο, είναι 1.800 βαθμοί Φαρενάιτ.

Αυτές οι φωτιές έκαιγαν πολύ χαμηλότερα.. σε εργαστηριακά πειράματα υπολογίστηκε ότι έκαιγαν περίπου σε 500 βαθμούς. Το ατσάλι στο σκελετό του κτιρίου λιώνει στους 2.800 βαθμούς, δηλαδή σε 1.000 βαθμούς παραπάνω από την υψηλότερη θερμοκρασία που θα μπορούσε να προκληθεί από τα καύσιμα.

Ακόμη, πάντα σύμφωνα με τα πειράματα, το ατσάλι, θα μπορούσε να αντέξει σε θερμοκρασία 2.000 βαθμών για έξι συνεχής ώρες, χωρίς να δείξει εμφανή κόπωση. Το ένα κτίριο, ο νότιος πύργος που έπεσε πρώτος – ενώ ήταν ο δεύτερος που χτυπήθηκε -, κατέρρευσε ή καλύτερα εξαφανίστηκε έπειτα από μια ώρα.

Ο βόρειος πύργος έπειτα από μιάμιση ώρα. Έτσι, οι φωτιές έκαιγαν σε πολύ χαμηλότερη θερμοκρασία για πολύ μικρότερο διάστημα για να αποδυναμώσουν το ατσάλι. Δεν θα μπορούσε να λιώσει, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση, γιατί το ατσάλι δεν θα μπορούσε υπό αυτές τις συνθήκες.

Ακόμη, συζητήσεις με πολιτικούς μηχανικούς, με έχουν πείσει πως η σχεδίαση του κτιρίου ήταν τέτοια που δεν θα έκανε κατακόρυφη κατάρρευση. Υπάρχει ένα και μοναδικό πιθανό σενάριο για να γίνει μια κατακόρυφη κατάρρευση. Έπρεπε όλες οι κολόνες υποστήριξης να κοπούν την ίδια στιγμή. Αυτό είναι εντελώς γελοίο! Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό μέσω θερμότητας. Μπορεί να γίνει μόνο μηχανικά ή με την χρήση εκρηκτικών.»

Ο καθηγητής Φρέιζερ στέκεται σε ένα ακόμα συγκλονιστικό στοιχείο, το χρόνο της κατάρρευσης των πύργων : «Η επίσημη επιτροπή που ερεύνησε το θέμα αναφέρει στην σελίδα 305 του πορίσματος ότι ο νότιος πύργος έπεσε σε δέκα δευτερόλεπτα. Το εκπληκτικό είναι ότι εάν αφήσω εάν αντικείμενο απ’ αυτό το ύψος θα φτάσει στο έδαφος σε 12 δευτερόλεπτα! Αυτό σημαίνει ότι τα κτίρια έπεσαν με μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτήν της ελεύθερης πτώσης! Δεν υπήρχε η παραμικρή αντίσταση από τους κάτω ορόφους. Είναι φαινόμενο που είναι αδύνατο να εξηγηθεί με τη Φυσική, χωρίς την μαζική χρήση εκρηκτικών…..

Άλλα συγκλονιστικά από την συνέντευξη του ακαδημαϊκού καθηγητή που ηγείται του σχήματος. «Ακαδημαϊκοί για την αλήθεια της 11ης Σεπτεμβρίου» και αριθμεί περίπου 300 μέλη, τα περισσότερα από τα οποία έχουν την δυνατότητα επιστημονικών ερευνών :

«Αν η έρευνα μας είναι σωστή, η αμερικάνικη κυβέρνηση έχει χρησιμοποιήσει βία και απειλή βίας για να εγκαταστήσει το φόβο στον αμερικάνικο λαό.

Οι Ντικ Τσέινι, Ντόναλντ Ράμσφελντ και Πολ Γούλφοβιτς θέλουν να δημιουργήσουν μια αμερικανική αυτοκρατορία. Μας το είπαν! Μας είπαν τι θέλουν να γίνει. Σχεδίασαν ένα λεπτομερές σχέδιο. Λέγεται «πρόγραμμα για το νέο αμερικάνικο αιώνα».

Η ιδέα ήταν να φτιάξουν μια σειρά από ισχυρές βάσεις σε όλον τον κόσμο και να επεμβαίνουν επιθετικά στη Μέση Ανατολή – όχι μόνο για να ελέγχουν τα φυσικά αποθέματα εκεί αλλά και για να αποκτήσουν πολιτική επιρροή σε αυτήν την κρίσιμη γεωπολιτικά περιοχή.

Αλλά πιθανότατα ο αμερικανικός λαός δεν θα ήταν διατεθειμένος να υποστεί οικονομικές θυσίες και τις απώλειες των ιδίων του των παιδιών για να υποστηρίξει αυτό το σχέδιο, εκτός εάν υπήρχε κάποιο φοβερά τραυματικό γεγονός, παρόμοιο με το Περλ Χάρμπορ….

Υπήρξε ένα θέμα ασφαλείας στους δίδυμους πύργους, δυο εβδομάδες πριν την 11/09. τα κτίρια έκλεισαν, οι υπάλληλοι πήγαν σπίτι τους, οι κάμερες ασφαλείας έσβησαν και οι μηχανικοί μπήκαν μέσα. Ήταν η ώρα που τοποθετήθηκαν τα εκρηκτικά.

Ο Στίβεςν Τζόουνς, καθηγητής Φυσικής στο πανεπιστήμιο ΒΥU, υπολόγισε ότι χρειάζονταν περίπου δέκα επισκέψεις από δέκα άτομα για να φυτευτεί η απαραίτητη ποσότητα των εκρηκτικών.

Η υπεύθυνη εταιρία για την ασφάλεια του World Trade Center ήταν η Securecom. Ένας από τους διευθυντές ήταν ο Μάρβιν Μπους, αδελφός του προέδρου Μπους και ένας άλλος ξάδελφός του. Όπως λένε και στα δικαστήρια, υπήρχε το κίνητρο, τα μέσα και η ευκαιρία.

Υπήρχε και το World Trade Center 7 που έπεσε στις 5,20 το απόγευμα. Αυτό ήταν ένα κτίριο 47 ορόφων, που δεν χτυπήθηκε από αεροπλάνο και δεν είχε φωτιές από καύσιμα.
Ο Λάρι Σίλβερσταϊν, που το νοίκιαζε, το είχε ασφαλίσει κατά τρομοκρατικής επίθεσης έξι εβδομάδες πριν για 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ήταν μια κλασική ελεγχόμενη κατεδάφιση με την χρήση των εκρηκτικών.


Υ.Γ Έκτοτε έχου βρεθεί κι άλλα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα ευρήματα για την προβοκάτσια.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά πάντως δεν αναιρούν το γεγονός του άδικου του θανάτου τόσων ανθρώπων.
(και των χιλιάδων άλλων που σκοτώθηκαν πρίν και μετά την 11/9 από τους Αμερικάνους, με την λογική της συλλογικής ευθύνης)

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Οι ιδιοι οι Αμερικανοι εκαναν την επιθεση,για να εξυπηρετησουν τους πολεμικους τους σκοπους...Τι το ψαχνουμε...Ολα αυτα που γραφεις το αποδεικνυουν στο μεγιστο...

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν αρκετά βίντεο που συμφωνουν με αυτά που αναφέρεις στο ποστ
Ένα είναι αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=w-0Ms7mId34
Υπάρχει και ένα (άλλο)διάρκειας μιάς ώρας αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το ξαναβρώ

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

προβοκάτσια ήταν, αυτό πιστεύω κι εγώ. Απλώς δεν μπορώ να ξεχάσω αυτούς που χάθηκαν άδικα, λύκε μου...

monahikoslikos είπε...

indictos, σπυρος σεραφείμ:
Κατανοώ απόλυτα την ευασθησία σας για τα χιλιάδες αθώα θύματα.
Σήμερα όμως και εφεξής θα πρέπει να αναδείξουμε την προβοκάτσια για να μη μας τα πρήζει κάθε τόσο ο Μπους και η Κοντολίζα με τους τρομοκράτες τουν Μπθν Λάντεν.
Κι αν θέλετε είναι το καλύτερο μνημόσυνο για τα θύματα.

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Παλιά (για κάποιους) αυτά τα στοιχεία αλλά πολύ καλά κάνεις και τα υπενθυμίζεις γιατί ποτέ δεν τάδειξε κανένα μεγαλοκάναλο.

Ακριβώς επειδή ήταν στημένο το έγκλημα είναι πιο αποτρόπαιο και οι Μπους και CIA θα πρεπε να δικαστούν ως εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας.

Ανώνυμος είπε...

rikste mia matia sto
www.reopen911.org