Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2007

Ιστορικό ντοκουμέντο.


Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.
Ο αδελφός Νίκος Παπανδρέου αποκάλυψε στον ΑΝΤ όλο το παρασκήνιο για τη διαδοχή του Σημίτη από το Γιώργο: «Του είπε, “έλα να πάρεις ένα πλοίο που βυθίζεται. Θες να είσαι ο καπετάνιος; Γιατί εγώ ως καπετάνιος δεν μπορώ να το κάνω πια”». Ο Γιώργος είδε να πραγματοποιείται ένα παιδικό του όνειρο και επειδή είναι μ@λ@κ@ς δεν ρώτησε το Σημίτη: καλά τι μου δίνεις; «Ένα καράβι (κόμμα) που χρωστάει παντού, που δεν είναι δικοί μου οι ναύτες, που τους έχεις βάλει εσύ;»
Ήθελε να γίνει καπετάνιος (φωτό) οπωσδήποτε κι έτσι κατά κάποιον τρόπο ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα δηλαδή να φουντάρει το καράβι.»

5 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ερε γλεντια που θα κανουν στο Πασοκ μετα τις 11/11...

αντωνης είπε...

ο κοσμακης ομως τι φταιει;
(γιατι κατα τη γνωμη μου υπαρχει πολυς κοσμος που θλιβεται και αηδιαζει με ολα αυτα που συμβαινουν)

Sting είπε...

Καπετάνιε , καπετάνιε
χαμογέλα,
γιατί απ' το πολύ το κύμα μάς έφυγε η προπέλα!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε λύκε βρίζεις τον Γιώργαρο; Αφού ο καημένος προσπαθεί να τα φέρει βόλτα έχοντας απέναντί του ένα σωρό ετερόκλητα στοιχεία, με ρίζες από κεντροδεξιά έως και άκρα αριστερά; Εύκολο είναι νομίζεις να κυβερνάς ένα τέτοιο καράβι; Κι αν δεν δεχόταν το 2004 να το παραλάβει από τον Σημίτη παρά μόνο εάν προηγουμένως έπεφταν στη θάλασσα τα...εξαπτέρυγα, τί ποσοστό νομίζεις ότι θα έπαιρνε στις εκλογές του Μαρτίου; Πόσο κάτω από 35% θα ήταν το ποσοστό αυτό; Καί πόσο πιο πιθανή θα ήταν από τότε μια διάσπαση; Καλή είναι η αυστηρή κριτική, αλλά μήπως πριν την κάνουμε θα έπρεπε πρώτα να φανταστούμε τον εαυτό στη θέση του κρινόμενου;

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΔΕΙΑ! Αυτό είναι το μόνο σχόλιο που μου βγαίνει αβίαστα! ΕΝΔΕΙΑ σε πολιτικές προτάσεις, ΕΝΔΕΙΑ σε πολιτικά πρόσωπα, ΕΝΔΕΙΑ σε απαντήσεις στην πρόκληση της Δεξιάς διεθνώς (Συντηρητικής, Ριζοσπαστικής, Ακροδεξιάς, Νεοφιλελεύθερης)ΕΝΔΕΙΑ σε ερωτήσεις που πρέπει να απευθυνθούν στους πολίτες.
Η Λαϊκή Αγορά της πολιτικής σχολάει και της μείναν κάτι σάπια φρούρα. Μόνο τα σούπερ μάρκετ είναι ανοικτά αλλά πουλάνε σκάρτο πράμα σε ακριβή κονσέρβα. Η λύση είναι να γίνουμε εμείς παραγωγοί. Και επειδή κάτι τέτοιο δεν φάινεται στον ορίζοντα (το ένα εκατομμύριο ψήφων του 2004 ήταν ουσιαστικά "δια βοής" απόφαση που παρέπεμπε σε απηρχαιωμένα καθεστώτα) και επειδή ο κόσμος βρίσκεται μεταξύ χαβαλέ και αφασίας, ας το πάρουμε χαμπάρι πως από δω και μπρος θα κάνουμε χάζι κάτι τσίρκουλα που θα πουλάνε προοδευτιλίκι στους χαχόλους. Κουράγιο νάχουμε να τους ξεφωνίζουμε όπου και όποτε τους βρίσκουμε μποστά μας.
"Ω"