Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

Να αγιάσει το στόμα του


Στην αναγκαιότητα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος αλλά και αξιοπρεπών συντάξεων για όλους τους πολίτες αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας... σε ημερίδα της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ).
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε ότι όσο οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, μεγαλώνει ο κίνδυνος για την κοινωνική συνοχή.
Ο κ. Παπούλιας έκανε λόγο επίσης για οικονομική ανάπτυξη με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, ώστε να προστατεύει τους αδυνάτους και να μην έχει ως μοναδικό ρυθμιστικό παράγοντα τις ανάγκες της αγοράς.

6 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Και τους εκανε τα μουτρα κρεας ο Παπουλιας...Θα μου πεις αφου δεν μπορει να κανει αντιπολιτευση το Πασοκ και τα κομματα της Αριστερα,την κανει ο ιδιος ο προεδρος της Δημοκρατιας...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ 100% με το σχόλιο του πρεζα tv. Τώρα δα πέρναγα έξω από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ και μ΄ έπιασε ένας αφόρητος πονοκέφαλος από το δυνατό ροχαλητό τους! Τι διάολο, με το κιλό τα παίρνουν τα υπνοστεντόν; Καληνύχτα σας κύριοι! Πάμε αλλού να ψωνίσουμε!

Swell είπε...

Ν΄αγιάσει το στόμα του, αλλά να μην ήταν και τελείως ανέξοδα τα λόγια.

monahikoslikos είπε...

@ πρέζα, zalmoxis, swell: Έχετε δίκιο ανέξοδα τα λόγια του Προέδρου αφού δεν νομοθετεί, δεν περνάει από το χέρι του η λύση.
Όμως σ΄αυτή τη στιγμή που η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα ετοιμάζεται να σαρώσει τα πάντα τα λόγια του Παπούλια μπορούν να λειτουργήσουν επιβραδυντικά και "συναγερμικά".
Από εκεί και πέρα δουλειά όλων μας είναι να διατηρήσουμε και να παραφώσουμε στα παιδιά μας όσα οι δικοί μας γονείς μας παρέδωσαν.
Και γι αυτό από κανένα Πρόεδρο και κανένα ΠΑΣΟΚ δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι.
Και σε απλά ελληνικά "ο καθείς εφ' ώ ετάχθη."

Ανώνυμος είπε...

ας μασς δωσει κανα φραγκο ο Παπουλιας απο τον παχυλο μισθο του να μετριαστουν οι διαφορες

iLiAs είπε...

..Κάρολος respect!