Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

Χέρι- χέρι ο Βαγγέλης με τη Ντόρα

Αυθόρμητη και όχι προσχεδιασμένη, χαρακτήρισε ο Βενιζέλος, την εμφάνισή του στο Ζάππειο το βράδυ των εκλογών που υπαγορεύτηκε από το οδυνηρό εκλογικό αποτέλεσμα, απορρίπτοντας τις κατηγορίες ότι είχε επενδύσει στην ήττα για να αλώσει την ηγεσία του κόμματος.
Βέβαια η απουσία του ιδίου και των πρωτοπαλίκαρων του από τα τηλεοπτικά πάνελ, όπως του λαλίστατου Λοβέρδου, εκείνο το βράδυ άλλα δείχνουν.
Ως φαίνεται όμως ο "μελλοντικός ηγέτης" δεν περιορίστηκε να ενημερώσει μόνο τους συνεργάτες του για τις προθέσεις του αλλά και την ομόλογό του "μελλοντική ηγέτη" της Ν.Δ τη Ντόρα που περιμένει πως και πως τη διάσπαση στο ΠΑΣΟΚ για να κινηθεί κι εκείνη για την αρχηγία της Ν.Δ και την πρωθυπουργία.
Η αποκάλυψη από το Κεντρί, που δεν συνηθίζει να μεταφέρει ασύστατες πληροφορίες.
Όπως αποκαλύπτει το Κεντρί εδώ: "Ο Θανάσης Κούβελος, αδελφός του Ισίδωρου και διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Ντόρας, ήδη από την Παρασκευή πριν τις εκλογές, διαβεβαίωνε στελέχη του μηχανισμού των Μητσοτακικών σε διάφορους νομούς, ότι οι κρυφές δημοσκοπήσεις έδειχναν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. να χάνει με διαφορά 4 μονάδων από τη Ν.Δ. και ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα έκανε αρχηγική εμφάνιση στο Ζάππειο. Καθώς αναμενόταν, ότι η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της Ν.Δ. θα ήταν οριακή, προεξοφλούσε ότι η κίνηση Βενιζέλου θα μπορούσε να αποτελέσει προπομπό για εξελίξεις και στο κυβερνητικό μπλοκ, που θα ανοίξουν το δρόμο της Ντόρας για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας."

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θυμάμαι από τη μεταπολίτευση και δώθε, διάφορα "ζευγάρια" που είχαν παίξει από τα ΜΜΕ. Θυμάσαι monahikoslikos το ζευγάρι "Σημίτης - Έβερτ" ποιοι το προωθούσαν μια δεκαετία κιόλας πριν κονταροχτυπηθούν στις εκλογές του 1996;
Αλλά και το ζευγάρι "Γιωργάκης - Κωστάκης" δεν ήταν εκείνη τη χρονιά το "νούμενο δύο" ζευγάρι στα ντιμπέϊτ μετά το "Σημίτης - Έβερτ";
Έχω πάντως μια... "αμυδρή" υποψία πως όσοι προωθούν τα ζευγάρια έχουν πάντα και κάποιον αναπληρωματικό. Π.χ. στη θέση του ζευγαριού "Ντόρα - Βαγγέλης" μπορούν να παίξουν και διάφοροι "αναπληρωματικοί" αν κάτσει καμια "στραβή" σαν αυτές που έχουν γίνει στο παρελθόν. Θα μπορούσε να είναι το ένα ήμισυ η Αννούλα ή ο Μιχαλάκης ή και ο Νικολάκης (για να μη φύγει το μαγαζί από την οικογένεια) και στο "έτερον ήμισυ" ο Γιωργάκης και γιατί όχι και (ελέω αίματος που πάντα περνάει στο Γιουνανιστάν) ο Μιχαλάκης.

kanataki είπε...

αυτό είναι που λένε μας έφαγε ο μαύρος λύκος

υγ ή το μαύρο φίδι?
υγ λεπτομέρειες....

saska είπε...

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας !

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβω, δηλαδή: Η Ντορίτσα περιμένει να κάνει "αγκού" ο Μπένι για να πάρει γραμμή;;;
Πάει, ήρθε το τέλος του κόσμου!
Καλημέρες!