Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2007

Μετά το σοκ

Μετά το σοκ που προκαλεί ο νέος προϋπολογισμός, που όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος θα επιβαρύνει το 2008 κάθε νοικοκυριό με 1.100 ευρώ νέους φόρους και πριν τρελαθούμε από τις αλλαγές του Μαγγίνα στο ασφαλιστικό ας μιλήσουμε για σοβαρότερα θέματα.

Διάβασα λοιπόν εδώ και σας ενημερώνω ότι βρέθηκε η λύση για όσους δεν βρίσκουν ερωτικό σύντροφο και δεν έχουν να πληρώσουν για να ικανοποιήσουν τις βιολογικές τους ανάγκες.

Λύση όμως βρέθηκε δες εδώ και για να εξιλεωθεί κάποιος από τις αμαρτίες του χωρίς να προσφύγει στις υπηρεσίες της εκκλησίας.

Έτσι αν δεν τρελαθώ από τον προϋπολογισμό του Αλογοσκούφη, τα συνταξιοδοτικά του Μαγγίνα, το εθελοντικό πήδημα των Ελβετών και τον Ινδικό εξαγνισμό των αμαρτωλών δεν κινδυνεύω από τρέλα στο μέλλον εκτός κι αν ήδη πάσχω από αλτσχάιμερ και γι αυτό τα βλέπω όλα φυσιολογικά.

1 σχόλιο:

zalmoxis είπε...

Δηλαδή, για κάτσε ρε φίλε! Η γειτόνισά μου είναι ένα "σκυλί μαύρο" που κουτσαίνει κι από πάνω (κρατά και μπαστούνι) κι έχει ακόμη... "απαιτήσεις" (...) από τον άντρα της ο οποίος δουλεύει αν κι είναι καμιά 65αριά χρονών και μάλλον τα σκάει χοντρά στην εφορία με τα λεφτά που βγάζει. Γι τον Κυρ Παντελή λες τόση ώρα;