Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

Πνιγήκαμε στα βορθολύματα

Τελικά ο Αλογοσκούφης κέρδισε τη μάχη κι «έφαγε» τον Κλαδά από τη Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος για το αν θα κερδίσει και τον πόλεμο οι γνώμες διχάζονται καθώς ο Κλαδάς έχει ισχυρούς φίλους στο μέγαρο Μαξίμου τους οποίους έχει τροφοδοτήσει με πολλά στοιχεία για τη σχέση του υπουργού με τη διαπλοκή και τους φοροφυγάδες που αν δουν το φως της δημοσιότητας θα πλημμυρίσει η Ελλάδα βοθρολύματα.
Η σύγκρουση πάντως του υπουργού με τον τυπικά υφιστάμενό του για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στη φοροδιαφυγή αποκάλυψε σε όσους δεν κλείνουν τα μάτια πόσο βαθειά έχει προχωρήσει η σαπίλα σε όλη την ιεραρχία της δημόσιας ζωής.
Μόλις προχθές με επιλεκτικές διαρροές σε πρόθυμα παπαγαλάκια του Τύπου ο υπουργός προεξοφλούσε το «φάγωμα» του υφισταμένου του από την πιο ευαίσθητη δημόσια υπηρεσία ενώ ο παραιτηθείς, πριν λίγο, υφιστάμενος του υπουργού κάρφωνε στην ψύχρα, μέσω άλλων πρόθυμων ψιττακών, τον προϊστάμενό του για υπόγειες συναλλαγές με μεγάλους φοροφυγάδες και παρεμπόδιση του να στείλει μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής στη δικαιοσύνη.
Η αδέκαστη και ανεξάρτητη Δικαιοσύνη προφανώς δεν διάβασε, καθότι «τυφλή», τα δημοσιεύματα για συγκάλυψη οικονομικών εγκλημάτων από τον υπουργό και προφανώς τελευταία έχει αποκτήσει και προβλήματα «ακοής» και δεν άκουσε και τι έλεγαν τα κανάλια και τα ραδιόφωνα.
Έτσι συνέχισε απερίσπαστη το έργο της αρχειοθέτησης των σκανδάλων και τη δίωξη του προέδρου των Εισαγγελέων Μπάγια, τον οποίο απειλεί με καρατόμηση, επειδή τόλμησε να πει τα πράγματα με το όνομά τους αλλά και για να σφίξουν οι κώλοι των υπολοίπων δικαστών που ενδεχομένως να έχουν τις ίδιες απόψεις με το Μπάγια.
Το καραγκιοζιλίκι συνεχίστηκε με εκείνο τον γραφικό κυβερνητικό εκπρόσωπο που ρώτησε, έτσι είπε, τον Αλογοσκούφη και μας διαβεβαίωνε ότι δεν υφίσταται θέμα Κλαδά.
Ναι έτσι ακριβώς είπε, χωρίς μάλιστα να κοκκινίσει, ο Αντώναρος, 24 ώρες πριν την παραίτηση Κλαδά.
Πριν από λίγο την παράσταση του κυβερνητικού θιάσου έκλεψε ο Αλογοσκούφης.
Στην ανακοίνωση που έβγαλε λέει ότι «ο κ. Κλαδάς, ευχαρίστησε τον Υπουργό για τη στήριξη που παρείχε στο έργο του» και ο υπουργός «ευχαρίστησε τον Ειδικό Γραμματέα για την έως τώρα συνεργασία τους σε μια πολύ κρίσιμη κυβερνητική υπηρεσία και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια».
Σαν δυο αγαπημένα πιτσουνάκια χώρισαν τα πουλάκια μου, τι πουλάκια δηλαδή κοράκια μαύρα κατάμαυρα είναι και οι δυο.
Αλλά στα σοβαρά τέτοια σαπίλα και τόση ξετσιπωσιά θυμάστε ποτέ;

7 σχόλια:

Swell είπε...

Καλησπέρα Λύκε, βάζοντας και τον Αντώναρο στο καρέ, εμένα μου κάνει περισσότερο σε τσίρκο.

αντωνης είπε...

καλησπερα Μοναχικε Λυκε, πραγματι τετοια σαπιλα δεν εχω ξαναζησει.

(περιμενω κατι που μου ειχες πει τις προαλλες)

monahikoslikos είπε...

@ swell: Τσίρκο χωρίς θηριοδαμαστή; Σαν ομελέτα χωρίς αυγά μου μοιάζει


@ αντώνης: Φίλε μου έχεις δίκιο και για τη σαπίλα και για την ανακολουθία μου.
Θα επανορθώσω το συντομότερο

iLiAs είπε...

...ο ένας ευχαρίστησε τον άλλον και ΄μεις να "ευχαριστούμε" αυτούς που τους ψηφίζουν. :(

Καλο σαββατοκύριακο Λύκε :)

Τσούγδω είπε...

Ο Αλογοσκούφης είναι μεγάλη μορφή τελικά. Όπως είμαι σίγουρη ότι έχει ξεπουλήσει τα πάντα και μάλιστα μας πίνει το αίμα προκειμένου να πριμοδοτήσει τους έχοντες και κατέχοντες, έτσι είμαι σίγουρη ότι τα ίδια έκανε και ο Κλαδάς.
Η κόντρα μάλλον ξεκίνησε γιατί άλλους εκλεκτούς είχε ο ένας, άλλους ο άλλος.
Τέτοια καραγκιοζιλήκια δε ξαναείχαμε.

koptoraptou είπε...

Ναι, το καημένο το παλικάρι. Τώρα θα ψάχνει δουλειά στις σκαλωσιές...
Άσ' τα Λύκε μου, απλώς τώρα η έλλειψη τσίπας είναι ορατή όχι μόνο δια γυμνού οφθαλμού αλλά μας τη δείχνουν και σε σλάιντς... Την καλημέρα μου!

monahikoslikos είπε...

@ tsougdw: Ακριβώς ο καυγάς έγινε για το ποιος θα ελέγχει τα κυκλώματα και τις μίζες.
Βέβαια ο σεμνοταπεινός του Μαξίμου δεν ξέρει τίποτα για το ...φόνο. Αυτός απλώς προεδρεύει και ...μασάει ο μπούλης.

@ koptoraptou: Ναι θα ψάχνουν σκαλωσιά για να σκαλώσουν στο σβέρκο μας.