Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Δεν φτάνει μόνο το όνομα…

Με ασαφές και θολό όραμα, χωρίς διαζύγιο από τα λαμόγια του παρελθόντος, χωρίς αυτοκριτική, χωρίς να σπάσεις αυγά και να απογαλακτιστείς από το Σημίτη δεν μπορείς να γίνεις πρωθυπουργός απλά και μόνο γιατί σε λένε Παπανδρέου.
Και μην σε παραπλανά το κλείσιμο της ψαλίδας γιατί αυτό οφείλεται στο ότι το ΠΑΣΟΚ «πέφτει» με μικρότερη ταχύτητα από τη Ν.Δ ίσως λόγω της συγκυρίας και των γαλάζιων σκανδάλων.
Και για να θυμηθώ το μακαρίτη τον Ανδρέα ..."Γιώργο καληνύχτα…"free myspace graphics :: myspace images :: myspace pictures free myspace layouts


.

25 σχόλια:

Τσούγδω είπε...

Λύκε μου με απογοητεύεις. Δεν είναι ότι διαφωνώ με αυτά που λες, αλλά διέκρινα έναν πολιτικό με προοδευτικές ιδέες και όραμα, μακριά από την κακή εικόνα του ανθρώπου που απαντάει σε ερωτήσεις διαβάζοντας σημειώσεις. Ένα θετικό δε βρήκες να γράψεις; Δε σε ικανοποίησε καθόλου αυτό που άκουσες;
Από το Σημίτη γνωρίζεις ότι δε γίνεται να απογαλακτιστεί, γιατί ήταν μέλος των κυβερνήσεών του και θα ήταν σα να διαγράφει το επιτυχημένο κυβερνητικό του παρελθόν. Απάντησε έξυπνα στην ερώτηση που του έγινε.
Το διαζύγιο από τα λαμόγια δε θα έρθει χωρίς να δοθεί η αφορμή.
Σε ποια βάση θα έπρεπε να κάνει αυτοκριτική; Για τα στελέχη του;

Όπως και να έχει με κάλυψε, σε μεγάλο βαθμό και ήταν πολύ καλύτερος από τον Καραμανλή, πιστεύω σε αυτό να συμφωνήσεις.

monahikoslikos είπε...

@tsougdw: Χαίρομαι που σε κάλυψε η εμφάνιση του Γιώργου στη Θεσσαλονίκη και δεν θα επιδιώξω να σου αλλάξω γνώμη.
Άλλωστε εσάς τους νέους έχει ανάγκη ο Γιώργος και το ΠΑΣΟΚ για να σπρώξουν το κάρο (το λέω με την καλή έννοια) και όχι εμάς που φάγαμε τα ψωμιά μας και είμαστε περισσότερο απαιτητικοί.
Κατά βάθος αυτό που με απογοήτευσε ήταν η για ακόμα μια φορά εμφάνισή του ως μοναχικός καβαλάρης που τα ξέρει όλα και θα τα κάνει όλα σαν το πανίσχυρο Βιμ όταν θα έρθει στην εξουσία.
Έχουμε σχέδιο για τη χώρα και έχουμε κοστολογίσει όλες μας τις πολιτικές έλεγε και ξανάλεγε αλλά όποτε του ζητήθηκε να εξειδικεύσει πως και με ποιους η απάντησή του ουσιαστικά ήταν ότι αυτός και ξέρει και είναι αποφασισμένος να το πράξει.
Λέμε για τον Καραμανλή ότι δεν αποτολμά ανασχηματισμό γιατί «δεν έχει πάγκο» κατά την ποδοσφαιρική ορολογία μήπως όμως και ο Γιώργος δεν έχει πάγκο;
Λες πως για να φύγουν τα λαμόγια πρέπει να υπάρξει αφορμή αλλά το ίδιο λέει και ο Καραμανλής για τα δικά του λαμόγια.
Άποψή μου είναι ότι το διαζύγιο οφείλει να το εμφανίσει στον ελληνικό λαό όσο είναι καιρός. Πως; Παρουσιάζοντας την «ομάδα του» αυτούς με τους οποίους θα συγκυβερνήσει και με τους οποίους οφείλει να συνδιαλέγεται σε ισότιμη βάση και όχι να τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα κάθε που δεν τον εξυπηρετεί η συγκυρία.
Όσο για το Σημίτη, η απάντηση που όφειλε να δώσει είναι πως θα τον ξαναβάλει στα ψηφοδέλτια μόνο αν ο πρώην ζητήσει συγνώμη για όσα έκανε και τον υποχρέωσαν να τον αποκλείσει από την κοινοβουλευτική ομάδα.
Δεν μπορεί τώρα να κάνει πως δεν καταλαβαίνει τι τον ρωτάνε ούτε και να μας λέει ότι και ο Σημίτης αγωνίζεται για να πέσει η κυβέρνηση. Που τον είδε τον αγώνα του Σημίτη να τον δούμε κι εμείς.
Τέλος για το αν ήταν καλύτερος από τον Καραμανλή δεν θέλει απάντηση. Ήταν τόσο κακός ο Καραμανλής που ακόμα κι εγώ θα τα πήγαινα καλύτερα.
Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες γι αυτά που είπε πως θα κάνει γιατί πραγματικά δεν θέλω να σου αλλάξω άποψη. Η χώρα έχει ανάγκη από ένα προοδευτικό κόμμα και οι νέοι μπορούν να αποτελέσουν την εγγύηση ότι θα υποχρεώσουν τον καπετάνιο να πάρει σωστή πορεία.

Τσούγδω είπε...

Δεν είναι πως διαφωνώ με αυτά που λες. Ίσως να έχω λιγότερες απαιτήσεις από τον Παπανδρέου.
Αυτό που προσπαθεί να κάνει, είναι να ενισχύσει το αρχηγικό του προφίλ. Εκεί που χτυπάνε όλοι το ΠΑΣΟΚ είναι στο υποτιθέμενο "αρχηγικο έλλειμμα".
Θα σου έλεγα ότι ήδη υπάρχει το σκιώδες υπουργικό συμβούλιό του, αλλά δε συμφωνώ με αυτό.
Επίσης δε συμφωνώ που ο Βενιζέλος και άλλα μπουμπούκια είναι ακόμη στο κόμμα. Εξ' αιτίας αυτών το ΠΑΣΟΚ είναι ακόμη πίσω και υπάρχει καχυποψία. Ποτέ δεν είπα ότι συμφωνώ με την παρουσία συγκεκριμένων και δυστυχώς πολλών ανθρώπων στο κίνημα και θεωρώ ότι πολλούς θα έπρεπε να τους ξεφορτωθεί, διότι αποτελούν βαρίδια και είναι απόλυτα αναξιόπιστοι.
Αν σε κάτι δε συμφωνώ είναι η επίπλαστη ενότητα που επιδιώκει ο Παπανδρέου και πιστεύω πως αν δε φανεί αποφασιστικός για ακόμη μία φορά, θα έρθει μία ακόμη ήττα. Και τότε ο Βενιζέλος και οι γνωστοί που δεν έχουν θέση στο "Νέο ΠΑΣΟΚ" θα φανούν πιο αποφασιστικοί και δε θα επιδιώξουν τη συναίνεση που επιδιώκει ο Παπανδρέου.

monahikoslikos είπε...

@tsougdw: Βλέπεις πως έρχεσαι στα λόγια μου;
Φαντάζεσαι τι είδους πολιτική μπορεί να εφαρμόσει με όλους αυτούς στο ...υπουργικό συμβούλιο;
Ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω!

αντωνης είπε...

Καλησπερα Λυκε.
Δεν διαφωνω σε οτι εγραψες, αλλά θελω να ρωτησω κατι (καλοπροαιρετα παντα, και το ξερεις αυτο).
Γιατι ενω εχουμε την πιο ταξικη κυβερνηση των τελευταιων ετων, οταν μιλαμε πολλοι για το ΠΑΣΟΚ "διυλιζουμε τον κωνωπα";

Και ψαχνουμε ολα τα στραβα και αναποδα που εχει.

Την πολιτικη του οσον οφορα την οικονομια την ειπε χθες και σημερα. Οποιος συμφωνει, ας ειναι μαζι του. Οι αλλοι σπιτια τους. Απλο δεν ειναι;;;

katerina είπε...

Μπήκα να πω μια καλησπέρα και να απαντήσω στο σχόλιο σου με το οποίο συμφωνά ΑΠΟΛΥΤΑ, αλλά επέτρεψε μου να απαντήσω στπν Αντώνη.
ΟΧΙ Αντώνη. Ο_Χ_Ι.
Βαρέθηκα το ΠΑΣΟΚ να είναι ...κάποιου. Το ΠΑΣΟΚ είναι δικό μας, μακρυα απο φατρίες, ισορροπίες, αρχηγούς και ταρατατζούμ.
Και όχι και τον κώνωπα θα διυλίσω και τον ελέφαντα δεν θα καταπιώ.
Δεν θα ξαναζήσω μια ΝΔ με τον μανδύα του ΠΑΣΟΚ.
Αν είναι έτσι...ρε παιδιά ας προτιμήσουμε το αυθεντικο....

αντωνης είπε...

Δεκτον Κατερινα, αλλά ετσι μηπως μας κατσικωθει ο Καραμαν-αλης για τα καλα;

Και οχι, εγω δεν προτιμω το αυθεντικο...

o geros είπε...

Λύκε, όταν διαβάζω τα κείμενά σου κουνάω το κεφάλι μου συγκαταβατικά! Σε ό,τι με αφορά, έχω να πω ότι δεν έχω πια ίχνος διάθεσης να εμπιστευτώ κανένα από τα δύο κόμματα, επειδή αισθάνομαι προδομένος (εδώ και χρόνια)! Και δεν ρισκάρω να δώσω σε δοκιμασμένες συνταγές μία ακόμη ευκαιρία! Σε τι να πιστέψω; Ίδια λόγια, άλλο συντακτικό! Κουράστηκα...

monahikoslikos είπε...

@Αντώνης: Φίλε μου θα μπορούσα να αρκεστώ στην απάντηση της Κατερίνας με την οποία και συμφωνώ απόλυτα.
Προσθέτω όμως ότι ανήκω σ΄ αυτούς που μάτωσαν κυριολεκτικά για να στήσουν το "μαγαζί" τα πρώτα χρόνια κι ήρθαν μετά οι άλλοι και το κούρσεψαν φτιάχνοντας τρανταχτές περιουσίες.
Δεξιοί ως το μεδούλι του DNA τους με πράσινη προβειά κατάντησαν ένα περίφανο κίνημα χλεύη των ηττημένων.
Και σε ερωτώ με τι πάγκο θα εφαρμόσει όσα λέει ο Γιώργος όταν 3 στους 4 που είναι δίπλα του δεν βλέπουν την ώρα να κάτσουν στην καρέκλα του.
Όσο για το ενδεχόμενο να "μας κατσικωθεί ο Καραμαν-αλης για τα καλά" θα σου πω (καλοπροαίρετα κι εγώ) ότι τουλάχιστον δεν θα πρέπει να απολογούμαστε για τα λογής λαμόγια.
Καλό βράδυ

@Katerina: Έχεις απόλυτο δίκιο δεν χρειάζεται να ξαναζήσουμε με μια πράσινη Ν.Δ.
Ας πάνε στο διάολο κι ας ξεκινήσουμε απ΄την αρχή από τις ομάδες πρωτοβουλίας του 1974 να ξαναφτιάξουμε το ΠΑΣΟΚ των οραμάτων μας.

@o geros: συν Αθηνά και χείρα κίνει, γέρο μου...
Τα έχουμε ξαναπεί

αντωνης είπε...

Λυκε, φυσικα και δεν εννοω να απολογηθει κανεις απο μας για τα καθε λογης λαμογια. Και "ξερω" σε ποιους απευθυνομαι.
Αλλά πρωτον δεν ειμαστε στο 1974 για να ξαναγινουν οσα εσεις ζησατε τοτε, και δευτερον το κυριο μελημα μας θα πρεπει να ειναι να πεσει αυτη η κυβερνηση.
Οσο για την ερωτηση σου, ειπα και πριν. Οποιος δεν συμφωνει, σπιτακι του.

Εκτος αν εννοεις οτι και ο Παπανδρεου ειναι απο αυτους που εφτιαξαν τις τρανταχτες περιουσιες και τον κατατασσεις στα λαμογια και αυτον.

Το προβλημα δεν ειναι ο Παπανδρεου για μενα, ειναι μαλλον το ΠΑΣΟΚ ως μηχανισμος εξουσιας. Αλλά δεν ειναι στο χερι μας να μη λειτουργησει ως δεξια με πρασινη προβεια;

monahikoslikos είπε...

@Αντώνης: Δεν εννοώ ότι ο Γιώργος είναι από αυτούς που έφτιαξαν περιουσία αλλά κι αυτός έχει πολλά "ανοίγματα" κι αλλοίμονο αν ανοίξει ο φάκελος των ΜΚΟ την περίοδο που ήταν υπουργός Εξωτερικών.
Το να πέσει -και να μην ξανασηκωθεί- η Ν.Δ δεν μπορεί να είναι αυτοσκοπός χωρίς να διαμορφώσουμε τις υποδομές για το διάδοχο σχήμα.
Όσο γι αυτούς που δεν συμφωνούν όπως καλά ξέρεις δεν πάνε σπίτι τους και δυστυχώς δεν βλέπω να τους υποχρεώνει κάποιος να το κάνουν άρα...
Για το πόσες δυνατότητες έχουν τα μέλη και ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ για να επηρεάσουν το μηχανισμό εξουσίας του ΠΑΣΟκ ρίξε μια ματιά γύρω σου να δεις τα κλειστά κομματικά γραφεία, θυμήσου πότε τα είδες τελευταία φορά ανοικτά και ...μελαγχόλησε με την ησυχία σου...

αντωνης είπε...

Οποτε δεν υπαρχει ελπις κατα τη γνωμη σου;;;

monahikoslikos είπε...

@Αντώνης: ΟΧΙ -θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου- όσο ο Γιώργος δεν σπάει αυγά να φέρει τα πάνω κάτω νομίζω ότι δεν υπάρχει ελπίς.
Κι αν έρθουν τα πάνω κάτω θα υπάρχει;
Δεν το ξέρω αλλά ια μπορούμε -βάσιμα- να ελπίζουμε.

Τσούγδω είπε...

Πως καταλήγω πάντα να συμφωνώ μαζί σου λύκε, ακόμη κι αν εν μέρη διαφωνώ, δε θα το καταλάβω ποτέ.
Προσυπογράφω το τελευταίο σου σχόλιο λοιπόν. Δεν αρκεί το όποιο όραμα του Παπανδρέου... Όσο καλή κι αν ήταν η ομιλία του, μέσα στους χειροκτοτητές του, στις πρώτες θέσεις, ήταν τα λαμόγια του παρελθόντος... Και λυπάμαι πολύ που το παραδέχομαι.

monahikoslikos είπε...

@tsougdw: Και δεν είναι μόνο λαμόγια, τσούγω μου, είναι οι νεκροθάφτες του κινήματος και θα χρειαστεί πολύ δουλειά, ιδίως από σας τους νεώτερους, μέχρι ο κόσμος να ξαναεμπιστευτεί το ΠΑΣΟΚ, δεν αρκεί μόνο το όραμα του αρχηγού δυστυχώς...

Λωτοφάγος είπε...

θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα και κυρίως στο ότι δεν υπάρχει αμέτοχος σε αυτόν το θίασο που λέγεται ΠΑΣΟΚ.
Και αυτά ακριβώς τα δεξιά λαμόγια με την πράσινη προβειά οφείλουμε τη σημερινή μας κατάντια.
Αλλά ακόμα και καθόλου να μην είχε συμμετάσχει σε κυβερνήσεις ο Γιωργάκης, πάλι είναι προϊόν νεποτισμού όπως κι ο Κωστάκης, και περιστοιχίζεται από άπληστα αρπαχτικά!

monahikoslikos είπε...

@Λωτοφάγος: Η μεγάλη ανατροπή που έκανε ο Ανδρέας το 1974 ήταν η συγκρότηση του κινήματος από τη βάση με τις ομάδες πρωτοβουλίας που υποχρέωσε και τα αστικά αρχηγικά κόμματα να οργανωθούν δημοκρατικά, με κεντρικές επιτροπές και όργανα.
Μετά, από κάποιο σημείο, χάσαμε τη "μπάλα", τα κόμματα διολίσθησαν σε κρυφο-αρχηγικά μοντέλα και φθάσαμε στα σημερινά αντιδημοκρατικά διλήματα για το ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός (ο ανηψιός του θείου του ή ο γιός του πατέρα του και εγγονός του παππού του).
Λες και τα κόμματα είναι σκόνες πλυντηρίου με πράσινους και μπλε κόκκους.

katerina είπε...

Πρίν κάποιους μήνες, σε μια μάζωξη των επιστημόνων, ένας απο αυτούς τους νεολάιους της συμφοράς, αυτούς που η Αντωνίου έχει εκμαυλίσει μέχρι και τα σπερματοζωάρια τους, έτσι ώστε να είναι απολυτα σίγουρη ότι και τα παιδιά τους θα είναι σαν την μούρη της, έβαλε τα χέρια στην τσέπη και είπε στο...λαμόγιο που καθόταν στο πάνελ...
"Πρέπει να σηκωθήτε απο την καρέκλα, πρέπει να φύγετε" και το ...υπέροχο λαμόγιο του απάντησε:
"Διωξε με, αν μπορείς δίωξε με"

Δέν έφυγε κανείς τους. Μόνο εγώ και κάποιοι άλλοι, φύγαμε ....και πήγαμε να τα πιουμε....

monahikoslikos είπε...

@Katerina:
"Βαραίνουν το μυαλό μου τόσες σκέψεις
τα έχω μα την πίστη μου χαμένα
ποιόν άνθρωπο στ' αλήθεια να πιστέψεις
βουλιάξαμε,χαθήκαμε στο ψέμα

Γι αυτό σου λέω πάμε,πάμε να φύγουμε από δω
και μη ρωτάς πού πάμε,πάμε
γι αυτό σου λέω πάμε,πάμε να φύγουμε από δω
και μη ρωτάς πού πάμε,πάμε

Μόνο για σένανε φοβάμαι
μόνο για σένα π' αγαπώ
γι αυτό σου λέω πάμε,πάμε να φύγουμε από δω"

Μερικοί στίχοι του Πάριου που νομίζω ταιριάζουν γάντι σε όσους, όπως και εσύ, δεν μπαίνουν σε καλούπια και δεν βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο.

koptoraptou είπε...

Μόνο καληνύχτα; Πάρτου και ένα μαξιλάρικι ΙΔΙΛΚΑ του παιδιού να μην πιάνεται το σβερκάκι του! Μπονζούρ, αγαπημένε!

Swell είπε...

Αμα σπάσουν τ' αυγά πές μου κι εμένα γιατί μ' αρέσει η ομελέτα. Αλλά μπα, νηστικοί προβλέπω ότι θα μείνουμε...

Ανώνυμος είπε...

Οι λιγούρηδες που ονειρεύονται τις χαμένες αργομισθίες επί παλαιού ΠΑΣΟΚ είναι μία από τις συνιστώσες που εμφανίζονται να κάνουν κριτική στον Γ. Παπανδρέου... Μια άλλη είναι οι μυαλοφυγόδικοι που νομίζουν πως το 2008 είναι 1981... Αντικειμενικά "στηρίζουν" Καραμανλή, ενώ υποκειμενικά θέλουν "στήριξη"...

marianaonice είπε...

Δεν έχω να πω τίποτε...
Τα είπες όλα με δύο λέξεις!
Κάθε μέρα διαπιστώνω όλο και περισσότερο ότι ο ΓΑΠ δεν πρόκειται να σπάσει αυγά.
Εγώ έχω έναν ακόμη λόγο να πιστεύω ότι είναι αγκαλιά με το φθαρμένο κατεστημένο, αφού δεν αρνείται στήριξη και συστράτευση με φθαρμένα πρόσωπα είτε του ΠΑΣΟΚ είτε δήθεν αριστερότερα. Και εσύ ξέρεις τι εννοώ...
Έχω και εγώ την αγωνία του Αντώνη ότι οι σημερινοί ίσως είναι χειρότεροι από τους προηγούμενους γαλάζιους με την πράσινη προβειά, και θα έλεγα μια αλλαγή ό,τι και νάναι ίσως θα έφερνε λίγο ξεκαθάρισμα στο βούρκο που είμαστε.
Φοβάμαι όμως ότι έχεις απόλυτο δίκιο. Χωρίς σαφείς υποδομές και δεσμεύσεις για πραγματική αλλαγή ας κάτσουμε στ' αυγά μας! Και ας κλαίμε τη ...μοίρα μας!!
Γιατί αυτό ίσως μας αξίζει σαν λαός!
Δεν ξέρω αν έτσι μας κατάντησαν ή το έχουμε στο dna μας να μας εκπροσωπούν οι φαύλοι!
Πάντως η ελπίδα φοβάμαι και εγώ ότι είναι πολύ μακριά ακόμη!
Καλό σου ξημέρωμα @φίλε μου!

monahikoslikos είπε...

@koptoraptou: Μην ανησυχείς τον προσέχει η μαμά Μαγκυ που έχει κάνει τάμα να μην "φύγει" αν δεν τον δει πρωθυπουργό.

@swell: Να βάλει και κρεμυδάκι ή σου κάνει και μόνο με πιπεριά.

@DAN: Κατεβαίνοντας στο επίπεδό σου για να "βλεπόμαστε" στα μάτια θα σου πω πως υπάρχουν και οι αγωνιούντες για μια θέση στον ήλιο κι αφού δεν την βρίσκουν αλλού στηρίζουν άκριτα το Γιώργο

@marianaonice: Μαριάννα μου καλημέρα.
Ξέρεις πως έχω μια αλλεργία στη στασιμότητα πολύ περισσότερο αν πρόκειται για το βούρκο της Ν.Δ.
Δεν βλέπω όμως πως ο κόσμος θα μπει μπροστά για μια "αλλαγή για την αλλαγή" και για να γίνει πρωθυπουργός ο Γιώργος όταν βλέπει ότι αυτοί που τον πλαισιώνουν είναι οι ίδιοι που απαξίωσαν αρχές και οράματα.
Όσο για το "κυβερνητικό" πρόγραμμα του Γιώργου αυτό δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική όχι βέβαια για το που θα βρει τα λεφτά, αυτά βρίσκονται αν το θέλεις.
Το πρόβλημα με το "κυβερνητικό" πρόγραμμα του Γιώργου είναι η εσωτερική συνοχή των επιμέρους πολιτικών, πέρα από τα ερωτήματα για τα πρόσωπα που θα το υλοποιήσουν.
Είναι -νομίζω- κομμένο και ραμμένο με πατρόν "να γίνω πρωθυπουργός και βλέπουμε" και αυτό εμένα δεν με ενδιαφέρει.
Και πάλι καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ!!

από Χώρα γερόντων η Ελλάδα ώς τα επόμενα 50 χρόνι 10:43πμ, Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008
Ραγδαία μείωση του ελληνικού πληθυσμού προβλέπεται για τα επόμενα χρόνια. Η Ελλάδα μεταβάλλεται σε χώρα γερόντων, ενώ ταυτόχρονα θα αυξάνονται σταθερά οι γεννήσεις από αλλοδαπές μητέρες. Η έρευνα της «Ε» στηρίζεται σε μελέτη του πρώην υπουργού, Μαν. Δρεττάκη, ο οποίος υπολογίζει ότι το 2004 γεννήθηκαν 55.000 λιγότερα παιδιά σε σχέση με το 1980.



Χώρα γερόντων η Ελλάδα ώς τα επόμενα 50 χρόνια


Χιλιάδες παιδιά μας λείπουν κάθε χρόνο

http://www.enet.gr/online/online_hprint?q=%C4%D1%C5%D4%D4%C1%CA%C7&a=&id=89884188

Ραγδαία μείωση του ελληνικού πληθυσμού προβλέπεται για τα επόμενα χρόνια. Η Ελλάδα μεταβάλλεται σε χώρα γερόντων, ενώ ταυτόχρονα θα αυξάνονται σταθερά οι γεννήσεις από αλλοδαπές μητέρες. Η έρευνα της «Ε» στηρίζεται σε μελέτη του πρώην υπουργού, Μαν. Δρεττάκη, ο οποίος υπολογίζει ότι το 2004 γεννήθηκαν 55.000 λιγότερα παιδιά σε σχέση με το 1980. Για το δημογραφικό μιλούν ακόμη ο Μαν. Κοντοπυράκης (γεν. γραμματέας ΕΣΥΕ), οι καθηγητές Κ. Κουτσόπουλος και Αλεξάνδρα Κορωναίου και ο πρόεδρος των πολυτέκνων Β. Θεοτοκάτος.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΥΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜOΣΑΝΤ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ "ΜΩYΣΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ...
ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ!!


. Ο Μωυσής όπως παρουσιάζεται στη Βίβλο2. 1. Γέννηση και ανατροφήΟ λαός του Μωυσή ήταν μια ομάδα οικογενειών που ζούσαν νομαδικά και είχαν εγκατασταθεί στην Αίγυπτο με τον πατέρα τους τον Ιακώβ, ή αλλιώς Ισραήλ, για να γλιτώσουν από τη λιμοκτονία. (Γένεση κεφ. 46) Για δεκαετίες συνυπήρχαν ειρηνικά με τους Αιγύπτιους γείτονές τους. Αλλά άλλαξαν τα πράγματα όταν ανέλαβε την εξουσία ένας καινούριος Φαραώ [2] . «Βλέπετε ότι αυτοί οι Ισραηλίτες είναι λαός πολυάριθμος και ισχυρότερος από μας! Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να μην πολλαπλασιάζονται συνεχώς», είπε στο λαό του. (Έξοδος 1:9, 10, ΜΠΚ, Ο' εδώ) Το σχέδιο για τον έλεγχο του πληθυσμού των Ισραηλιτών ήταν πρώτα να τους κάνουν «να υπηρετούν ως δούλοι υπό τυραννία». (εδ. 13, ΜΝΚ) και στη συνέχεια να διατάξουν τις Εβραίες μαίες να σκοτώνουν κάθε αρσενικό παιδί που γεννούσαν οι γυναίκες των Ισραηλιτών. (εδ. 15, 16) Ωστόσο, οι θαρραλέες μαίες επειδή "φοβούνταν τον Θεό" άφηναν τα παιδιά να ζουν κι έτσι οι Ισραηλίτες συνέχιζαν να αυξάνονται. Ο βασιλιάς της Αιγύπτου διέταξε τότε: «Κάθε νεογέννητο γιο θα τον ρίχνετε στον ποταμό Νείλο». (εδ. 22)

Ένα αντρόγυνο Ισραηλιτών, ο Αμράμ και η Ιωχαβέδ, «δεν φοβήθηκαν τη διαταγή του βασιλιά» και με κίνδυνο της ζωής τους έκρυψαν τον νεογέννητο γιο τους ώστε να μην εκτελεστεί. (Εβραίους 11:23· Έξοδος 2:1, 2· 6:20) Το αγόρι αυτό περιγράφτηκε αργότερα ως «πανέμορφος», ή «αρεστός», «ενώπιον του Θεού» [3] . (Πράξεις των Αποστόλων 7:20) Μετά από τρεις μήνες δεν μπορούσαν πλέον οι γονείς του Μωυσή να τον κρύβουν. Μη έχοντας άλλη ελπίδα, η Ιωχαβέδ έβαλε το βρέφος σε ένα κιβώτιο από πάπυρο και το άφησε στον ποταμό Νείλο, σε μέρος όπου πιθανότατα θα το έβρισκαν. (Έξοδος 2:3, 4)

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ !!
ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΣΙΑ 24 Sep 2008 12:20 GMT
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ!!


Η 'ΔΗΘΕΝ' 'σιδηρά κυρία'' της Ελληνικής Αριστεράς ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ !!
Η Marjam Damanaki ΕΙΝΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΣΣΑ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μοσαντ που πρώτα ήταν μέλος της προσωποποίησης της υποστήριξης του Συνασπισμού, και μετά απεφάνθη οτί στο ΠΑΣΟΚ θα είναι καλύτερα, παραδέχθηκε πρίν χρόνια σε ελληνική εφημερίδα οτι είναι εβραία με εκφράσεις τύπου:''Ναί,είμαι εβραία''(και περήφανη για αυτό)...
ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΑΜΗΣΙ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ!!


Η 'ΔΗΘΕΝ' 'σιδηρά κυρία'' της Ελληνικής Αριστεράς ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ !!

Η Marjam Damanaki ΕΙΝΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΣΣΑ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μοσαντ που πρώτα ήταν μέλος της προσωποποίησης της υποστήριξης του Συνασπισμού, και μετά απεφάνθη οτί στο ΠΑΣΟΚ θα είναι καλύτερα, παραδέχθηκε πρίν χρόνια σε ελληνική εφημερίδα οτι είναι εβραία με εκφράσεις τύπου:''Ναί,είμαι εβραία''(και περήφανη για αυτό)...


https://www.blogger.com/comment.g?blogID=6321471241424591356&postID=870840590261403867&page=1&isPopup=true#form
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΘΕΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΡΘΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΑΠΟΝΤΕ κλπ.)ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ!!
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΝΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ") ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΡΑΓΑΝΩΣΗ - ΟΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ !!!
Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΑ.

http://www.geocities.com/anaxfiles/forum/giorgos.html#sectA

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ? ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ"
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!!

ΥΓΡΟ ΠΥΡ: Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ... - [ Translate this page ]24 Σεπτ. 2008 ... Στριγάς φωτογραφίζει τη Μαρία Δαμανάκη, τον Κώστα Λαλιώτη και τον Στέφανο Τζουμάκα), οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικανική πρεσβεία το ...
hygropyr.blogspot.com/2008/09/blog-post_26.html - 192k - 9 hours ago - Cached - Similar pages

Στην Ελλάδα είσαι ότι ... δηλώνεις Διαβάστε γιατί το ερώτημα δεν είναι ρητορικό...!!!
Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α Β Ο Υ Λ Η Σ

B' ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)

Σ Υ Ν Ο Δ Ο Σ Α'

ΣΥΕΝΔΡΙΑΣΗ ΛΖ'

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1996

Αθήνα, σήμερα στις 3 Δεκεμβρίου 1996, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.20' συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Βουλευτηρίου η Βουλή, σε Ολομέλεια, για να συνεδριάσει υπό την Προεδρία του Προέδρου κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Απόστολος Κακλαμάνης): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αρχίζει η συνεδρίαση.
......................................................................................................................................................................

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Ολοκληρώστε, κύριε συνάδελφε, γιατί το Προεδρείο θα φανεί ότι μεροληπτεί προς το συνάδελφο Αντιπρόεδρο.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Β.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (Ε'Αντιπρόεδρος της Βουλής): Τελείωσα, κύριε Πρόεδρε.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Η συνάδελφος κα Δαμανάκη έχει το λόγο.
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε προς το Προεδρείο. Δεν ήσασταν εσείς στην 'Εδρα, αλλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας εδώ στη Βουλή αποκάλεσε το συνάδελφο κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν".

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Τι σας ενδιαφέρει;
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε; Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει. Και όσο κάνετε προσπάθεια να επικρατήσει ρατσισμός στην Αίθουσα, εγώ είμαι Εβραία. Γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ: Δεν υπάρχει ρατσισμός, κυρία Δαμανάκη, προς Θεού!
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, νομίζω ότι οι συνάδελφοι έχουν ονόματα και το Προεδρείο πρέπει να είναι πιο ευαίσθητο σ' αυτές τις περιπτώσεις. Και ο κ. Καρατζαφέρης εν πάση περιπτώσει μπορεί να τα λέει αυτά από το κανάλι του, αλλά στο Κοινοβούλιο ας είμαστε πιο προσεκτικοί.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Λογοκρισία θα κάνετε;

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: 'Ερχομαι τώρα στο θέμα που συζητούμε:
..............................
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΔΩ
Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2008



Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2008
ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΒΡΑΙΑ;

Είναι η Μαρία Δαμανάκη,η γνωστή σε όλους πρωταγωνίστρια των γεγονότων του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973 εβραϊκής καταγωγής;

Ασφαλώς και είναι.

Η ''σιδηρά κυρία'' της Ελληνικής Αριστεράς που πρώτα ήταν μέλος της προσωποποίησης της υποστήριξης των αναρχικών δηλαδή του Συνασπισμού, και μετά απεφάνθη οτί στο ΠΑΣΟΚ θα είναι καλύτερα, αφού εκεί είναι πιό....δικομματικό το κλέψιμο παραδέχθηκε πρίν χρόνια σε ελληνική εφημερίδα οτι είναι εβραία με εκφράσεις τύπου:''Ναί,είμαι εβραία''(και περήφανη για αυτό)...

Η ίδια η ,απο ότι φαίνεται, Marjam Damanaki έχει δηλώσει στα πρακτικά της Βουλής των Ελλήνων της 3-12-1996 οτι είναι Ισραηλίτισα(να μη λέμε συνέχεια εβραία γιατί αυτό κάποιους πειράζει).


Έτσι λοιπόν για να σχηματίσουμε καλύτερα τη γνώμη μας επι του θέματος άς ρίξουμε και μια ματία στο γνωστό και πολυ-κυνηγημένο βιβλίο του Κωνσταντίνου Πλεύρη ''Εβραίοι,όλη η Αλήθεια'' οπου γράφει πολλά και για άλλους πολλούς

Οπότε πάντα κάποιοι μύθοι ανατρέπονται...Αλλά δέν είναι δύσκολο κανείς να διαπιστώσει του λόγου του αληθές αφού η γυναίκα το έχει δηλώσει σε όλο τον κόσμο

Εκτός απο αυτό,είναι αλήθεια οτι η εν λόγο βουλευτής έκανε αρκετές προσπάθεις για να αυτοκτονήσει;;;Και γιατί;

Πάντως ως εκπρόσωπος της Αριστεράς είναι η ιδανική απο ότι φαίνεται

http://ellinorthodoxosxr.blogspot.com/2008/09/blog-post_8586.html

Η μέλλουσα (;) πρωθυπουργός του Ισραήλ ήταν πράκτορας της Μοσάντδημοσιεύτηκε June 3 από anonymous
στην Αθήνα, τον καιρό της δολοφονίας του ανώτατου στέλεχος της Οργάνωσης για ττην Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO), Μαμούν Μεράις, ήταν πράκτορας της Μοσάντ η σημερινή υπουργός Εξωτερικών και ίσως μέλλουσα πρωθυπουργός του Ισραήλ. Τι λέει δημοσίευμα των Sunday Times

Η υπουργός ήταν πράκτορας της Μοσάντ στην Αθήνα, όταν δολοφονήθηκε ο Μεράις


Πράκτορας της Μοσάντ, ενεργή στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1983, όταν στην ελληνική πρωτεύουσα δολοφονήθηκε το ανώτατο στέλεχος της PLO, Μαμούν Μεράις (το αγωνιστικό του όνομα) φέρεται να ήταν η Ισραηλινή υπουργός Εξωτερικών και ένα από τα φαβορί για την ανάληψη της πρωθυπουργίας, Τζίπι Λίβνι.


Ετσι τουλάχιστον αποκαλύπτουν οι «Κυριακάτικοι Τάιμς», που επικαλούνται πρώην συνεργάτες της Λίβνι, η οποία έχει σημειώσει «εντυπωσιακή άνοδο» στην πολιτική σκηνή του Ισραήλ από το 1999, όταν πρωτοεκλέχθηκε στη Βουλή.

Σύμφωνα με τις πηγές της βρετανικής εφημερίδας, η 49χρονη σήμερα Λίβνι διατέλεσε μυστική πράκτορας της Μοσάντ με έδρα το Παρίσι κατά τη δεκαετία του '80. Εκείνη την περίοδο, γράφουν οι «Κυριακάτικοι Τάιμς», «η ισραηλινή μυστική υπηρεσία πραγματοποίησε σειρά επιχειρήσεων σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με στόχο τη δολοφονία ανώτατων παλαιστινιακών στελεχών». Η βρετανική εφημερίδα υπογραμμίζει, πάντως, ότι η Λίβνι δεν είχε άμεση εμπλοκή στην επιχείρηση στις 21 Αυγούστου, όταν δύο νεαροί άνδρες με μοτοσικλέτες προσέγγισαν στη λεωφόρο Ποσειδώνος το αυτοκίνητο του Μεράις και τον πυροβόλησαν.
http://indy.gr/other-press/i-melloysa-prothypoyrgos-toy-isral-tan-praktoras-tis-mosant

Όπως θα αποτελέσει είδηση ο πρώτος αλβανικής καταγωγής αστυφύλακας της ΕΛΑΣ, έτσι δεν θα
πρέπει να αποτελεί είδηση ο εβραϊκής καταγωγής ανώτατος αξιωματούχος; Δεν αποτελεί είδηση ένας
Εβραίος αρχηγός ΓΕΕΘΑ; Εφόσον όλοι αυτοί μιλάνε για ένα νεοταξικά "μοντέρνο" πολυεθνικό
κράτος, δεν θα έπρεπε να είναι ορατή η καταγωγή όλων όσων ασχολούνται με τον δημόσιο τομέα;
Στις πολυεθνικές ΗΠΑ για παράδειγμα αυτό είναι κάτι που ισχύει. Είναι γνωστό το εθνικό "who is
who" των πάντων. Ο Σπύρος Άγκνιου έφτασε στη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ με γνωστή την
ελληνική ταυτότητά του. Ο Μάικλ Δουκάκης διεκδίκησε τον προεδρικό θώκο, έχοντας φανερή την
εθνική του καταγωγή. Ο Τζώρτζ Τένετ έγινε διευθυντής της CIA με ορατή την
εθνική "διαφορετικότητά" του.

Όλοι αυτοί λειτούργησαν με τον συμβατικό τρόπο που προβλέπεται να λειτουργεί
κάποιος "διαφορετικός" μέσα σε μια πολυεθνική κοινωνία. Δεν αλλάζουν τα ονόματά τους και ούτε
κρύβουν τη διαφορετικότητά τους. Πρόβλημα δεν υπάρχει σε τέτοια περίπτωση, γιατί τα συμφέ­
ροντα μιας πολυεθνικής κοινωνίας είναι μια σύνθεση των συμφερόντων των διαφορετικών μειο­
νοτήτων που την αποτελούν. Η αξιοκρατία δεν έρχεται σε σύγκρουση με τη "διαφορετικότητα",
εφόσον ο "διαφορετικός" δεν απειλεί τα κοινά συμφέροντα. Η αναζήτηση δηλαδή του "καλύτερου"
γίνεται ανάμεσα στα μέλη όλων των μειονοτήτων, χωρίς να υπάρχουν "στεγανά" για κανέναν
εξαιτίας της καταγωγής του.

Η ελληνική κοινωνία ποτέ δεν λειτούργησε με τον πλουραλιστικό αυτόν τρόπο, γιατί απλού­
στατα ποτέ δεν είχε αυτήν την ανάγκη. Ήταν μια μικρή και ομοιογενής κοινωνία, της οποίας τα
συμφέροντα ήταν εξαιρετικά απλά. Δεν αδικούσε τους "διαφορετικούς", γιατί απλούστατα δεν
διέθετε τέτοιους στο βαθμό που να μιλάμε για κοινωνικό φαινόμενο. Στο βαθμό που να μιλάμε
για "απαρτχάιντ". Στις λίγες περιπτώσεις, που έπρεπε ν' αποφασίσει με γνώμονα τα συμφέροντα των
πολλών ομοίων, ακολούθησε αποκλειστική πολιτική, χωρίς αυτό να είναι ιδιαίτερα έντονο.
Οι Εβραίοι της Ελλάδας αποτελούσαν εξαίρεση σ' αυτήν την όχι και τόσο δημοκρατική πολιτική.
Ήταν "διαφορετικοί", αλλά ποτέ δεν αδικήθηκαν σε τέτοιο βαθμό, που αυτό να γίνεται ορατό ως
προβληματικότητα. "Προόδευαν" σε όλα τα επίπεδα και —όντας πονηροί— έκρυβαν όσο μπορού­
σαν τη θρησκευτική τους —και για πολλούς εθνική— "διαφορετικότητα". Άλλαζαν τα ονόματά τους
και αρνούνταν δημοσίως την καταγωγή τους. Έχοντας πέσει θύματα διωγμών σε πολλές χώρες,
θεωρούσαν ως λογικό να "κρύβουν" τη διαφορετικότητά τους, έστω κι αν πρακτικά δεν τους
χρειαζόταν αυτό. Μια ασφάλεια παραπάνω με τη λογική τού "αχρείαστη να 'ναι".

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ!!

ΕΚΚΛΗΣΗ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΣΤΕ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ...


ΕΛΛΗΝΕΣ

26 Σεπτέμβριος 2008 10:47 πμ
Ανάρτηση Σχολίου