Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

«Δεν μπορώ να σε στείλω φυλακή, αλλά ούτε και να σε αφήσω ελεύθερη»...


MUDTRAP.COM


Τετράγωνη η λογική του εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών, που δείχνει και το κατάντημα της δικαιοσύνης στα χρόνια της Δεξιάς (χολέρας) και εξηγεί πως η Τσέκου της υπόθεσης Ζαχόπουλου βρέθηκε χωρίς καλά καλά να το καταλάβει πίσω από τα σίδερα και οι κουμπάροι και οι εμπλεκόμενοι με τα σκάνδαλα της Ζήμενς και του Βατοπεδίου κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανενόχλητοι εμπαίζοντάς μας.
Το απίστευτο περιστατικό που κινδυνεύει να εξελιχτεί σε τραγωδία έχει με δυο λόγια ως εξής. Το 2005 δικάζεται ερήμην από το Τριμελές Εφετείο Πειραιά σε φυλάκιση 5 χρόνων για λαθρεμπορία ένας 63χρονος εισαγωγέας ονόματι Σόφυ Περιδάκις του Νίκολα που έκτοτε καταζητείται.
Πριν από 15 μέρες προσκαλείται παραπλανητικά στο αστυνομικό τμήμα Φιλοθέης η 45χρονη Σοφία Περιδάκη η οποία συλλαμβάνεται και κρατείται να εκτίσει την ποινή στην οποία έχει καταδικαστεί κάποιος με περίπου ίδιο όνομα.
Αστυνομικοί και δικαστικοί σε ολόκληρο τον κόσμο είναι προφανές ότι μπορούν να διακρίνουν έναν άντρα από μία γυναίκα, έναν 63χρονο από μία 45χρονη αλλά φαίνεται πως στην Ελλάδα αυτά είναι ψιλά γράμματα κι έτσι η 45χρονη μητέρα δύο παιδιών κινδυνεύει να κάνει Χριστούγεννα στις φυλακές αν δεν αυτοκτονήσει από την απελπισία της όπως φοβάται ο γιός της.
Κι αυτό γιατί ο εισαγγελέας που διαπιστώνει ότι πιάσανε άλλη αντί για άλλον και αντί να της ζητήσει συγνώμη την κρατά όμηρο, μ΄ αυτό το θρασύτατο: «Δεν μπορώ να σε στείλω φυλακή, αλλά ούτε και να σε αφήσω ελεύθερη»...
Θαυμάστε τον.
Περισσότερα στην Espresso


.

5 σχόλια:

agrampelli είπε...

Χείμαρος είστε σήμερα Λύκε μου...
Να και η πρώτη μου προσπάθεια...
αφιερωμένο

agrampelli είπε...

Γνωρίζω και γώ ανθρώπους,δύο συγκεκριμένα,που βρέθηκαν να κρατούνται για ώρες λόγω απλής συνωνυμίας!Ευτυχώς χωρίς το αποτέλεσμα που περιγράφετε...Και εδώ υπήρξε βάναυση συμπεριφορά δυστυχώς...

zalmoxis είπε...

Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι!

monahikoslikos είπε...

@Zalmoxis: παλιά τους τέχνη κόσκινο

monahikoslikos είπε...

@agrampeli: Άλλο να σε ταλαιπωρούν για μια συνεπωνυμία κι άλλο να μπερδεύουν άντρα με γυναίκα.
Αυτό είναι εξωφρενικό.

Υ.Γ: Ευχαριστώ για την πανσέληνο, είναι από τα αγαπημένα μου