Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2007

Εξάρθρωση της 17Ν και λέσχη Bilderberg

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα press-gr η εξάρθρωση της 17Ν συζητήθηκε στη συνάντηση της λέσχης Bilderberg, στις 2 Ιουνίου 2002.
Αν αληθεύουν οι πληροφορίες τότε είναι πολύ πιθανόν η έκρηξη του πυροδοτικού μηχανισμού στα χέρια του Σάββα Ξηρού στο λιμάνι του Πειραιά, 27 ημέρες αργότερα, να μην ήταν και τόσο τυχαία όσο θέλησαν να την εμφανίσουν αλλά να πρόκειται για μια καλοσχεδιασμένη επιχείρηση (από ποιούς;).
Αν όντως η έκρηξη δεν ήταν τυχαία τότε λύνονται και πολλές από τις απορίες που δημιουργήθηκαν από την έκρηξη όπως γιατί δεν εξεράγη η βόμβα αλλά μόνο ο πυροκροτητής (προφανώς τον ήθελαν ζωντανό), γιατί ήταν επιτόπου έτοιμο να τον παραλάβει το νοσοκομειακό του ΕΚΑΒ (ποιός ειδοποίησε), γιατί ο Σάββας κουβαλούσε μαζί του (ή τα τοποθέτησαν μετά την έκρηξη κάποιοι άλλοι και ποιοι;) όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία για τις γιάφκες (για να μας πουν ότι έτσι τις ανακάλυψαν) και κυρίως γιατί είχε μαζί του το συγκεκριμένο πιστόλι, το μόνο από όλο τον οπλισμό της οργάνωσης που συνέδεε τη 17Ν με τις ληστείες (για να τους απαξιώσουν και να μην υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις).
Έτσι εξηγείται και η βεβαιότητα του Παπαχελά, που συμετείχε στη σύνοδο της λέσχης, περί επικείμενων συλλήψεων έχοντας μάλιστα φωτογραφήσει, πριν την έκρηξη, τους περισσότερους από τους κατηγορηθέντες στη συνέχεια για συμμετοχή.
Πολλά τα παράδοξα και τα παράξενα της εξάρθρωσης που δεν έχουν απαντηθεί μέχρι τώρα.
Την Παρασκευή κλείνουν 5 χρόνια από τότε, οι περισσότεροι από τους κατηγορηθέντες είναι αμετάκλητα καταδικασμένοι, ύστερα από δίκες παρωδία, σε πολλαπλά ισόβια και πολυετείς καθείρξεις.
Στις δίκες όσοι ήξεραν κράτησαν το στόμα τους κλειστό.
Μήπως λοιπόν έφτασε η ώρα κάποιοι να ανοίξουν επιτέλους τα χαρτιά τους, για το τι έγινε εκείνο το βράδυ, τι είχε προηγηθεί και κυρίως πως στήθηκαν οι κατηγορίες;

5 σχόλια:

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

5 χρόνια μετά. Σαν σήμερα το θυμάμαι...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΕΝΙΔΗΣ είπε...

Έπρεπε να "καθαρίσει" το τοπίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!Πολλές πτυχές παραμένουν άγνωστες.Όλα έγιναν αστραπιαία.Σαν να διεκπεραιώθηκε μια υπόθεση ρουτίνας.Όλα έτσι μου φάνηκαν.

monahikoslikos είπε...

@ σπυρος: Το θυμάσαι μα μήπως και κατάλαβες και τι έγινε και γιατί έγινε όπως έγινε.
Εγώ ακόμα ψάχνομαι.

monahikoslikos είπε...

@ ioannisxen: Συμφωνώ αν όμως ήταν μια υπόθεση ρουτίνας πως διέφυγαν 27 χρόνια.
Εκτός κι αν άλλοι διέφευγαν και άλλοι δικάστηκαν....

ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΕΝΙΔΗΣ είπε...

Μάλλον το δεύτερο!