Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2007

Ήταν πράγματι αρχηγός της 17Ν ο Γιωτόπουλος;

Κλείνουν σήμερα 5 χρόνια από τότε που μια έκρηξη στο λιμάνι του Πειραιά, ο τραυματισμός του Σάβα Ξηρού και η σύλληψή του "βάζει φωτιά στα τόπια" για να ξεκινήσει το κυνήγι μαγισών που οδήγησε στην δίωξη 19 ατόμων κατηγορούμενων για συμμετοχή στη 17Ν, την πλέον αινιγματική και μυστηριώδη, επαναστατική οργάνωση που έδρασε ανενόχλητη για 27 χρόνια και ξηλώθηκε εν μια νυκτί χωρίς καμιά αντίσταση ούτε και για τα μάτια του κόσμου, μια τουφεκιά έτσι για να περισωθούν τα προσχήματα βρε αδελφέ.
Ως αρχηγός της οργάνωσης καταδικάστηκε τελεσίδικα σε 17 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος που σε όλη τη διάρκεια των 2 δικών δεν σταμάτησε να υπερασπίζει την αθωότητά του.
Ήταν όμως πράγματι ο Γιωτόπουλος ο θρυλικός αρχηγός της οργάνωσης 17Ν ή είναι θύμα σκευωρίας της αντιτρομοκρατικής και των Αμερικανών όπως ο ίδιος υποστηρίζει.
Η αλήθεια είναι ότι οι αρχές με τις διαρροές που έκαναν στο τύπο έδειχναν να γνωρίζουν τα πάντα όχι μόνο πριν τα ομολογήσουν όσοι βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα και κάθησαν κατηγορούμενοι στο σκαμνί αλλά τα γνώριζαν ακόμα και πριν συλληφθούν αυτοί που θα ομολογούσαν.
Έτσι την Κυριακή 21 Ιουλίου 2002 ώρα 11.40 (ώρα Λονδίνου) το BBC GREEK.COM με βάση δημοσιεύματα από Αθήνα μεταδίδει ότι: «Σύμφωνα με τις Αρχές, στη δολοφονία του Γουέλς συμμετείχαν ο Γιωτόπουλος, ο οποίος πιστεύεται ότι τράβηξε τη σκανδάλη, ένας συνεργάτης του που συνεργαζόταν και με τον Κασσίμη στη δικτατορία, μια γυναίκα με περιφερειακό ρόλο, ένας νεαρός -υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται είτε για τον Κασσίμη είτε για τον Τσουτσουβή- και ένας ακόμα νεαρός, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο, αλλά αργότερα σταμάτησε κάθε δραστηριότητα επειδή έπεσε θύμα τροχαίου με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του».
Ο Παύλος Σερίφης δεν έχει ακόμα συλληφθεί και κανείς από τους συλληφθέντες δεν έχει πει τίποτα για την πρώτη ενέργεια της 17Ν, την εκτέλεση του Γουέλς σταθμάρχη της CIA στην Ελλάδα.
Ο Γιωτόπουλος αρνείται να αναλάβει την ευθύνη των πρώτων ενεργειών της 17Ν που έχουν παραγραφεί, όπως του προτείνουν και επιμένει ότι δεν έχει καμιά σχέση με την Οργάνωση.
Την Τετάρτη 24 Ιουλίου, 3 ημέρες αργότερα δηλαδή, συλλαμβάνεται ο Παύλος Σερίφης αλλά αρνείται οποοιαδήποτε συμμετοχή. Μετά από 24 ώρες ανάκριση την Πέμπτη το απόγευμα προσάγεται στην εισαγγελία και παίρνει προθεσμία για την Παρασκευή την ίδια ώρα. Λίγες ώρες όμως αργότερα κάπου κοντά στα μεσάνυχτα «αποφασίζει να μιλήσει» και ζητά να τον πάνε στην ανακρίτρια όπου ομολογεί τα πάντα.
Και τι ομολογεί αυθορμήτως, υποτίθεται, ο Παύλος; Ό,τι ακριβώς έχει μεταδώσει μια εβδομάδα νωρίτερα το BBC: Ο εξάδελφός μου Γιάννης Σερίφης με γνώρισε με το Λάμπρο δηλαδή το Γιωτόπουλο και οι 3 μας μαζί με μια γυναίκα με το όνομα Άννα πήραμε μέρος στην ενέργεια κατά του Γουέλς τον οποίο εκτέλεσε ο Γιωτόπουλος.
Τι μας είχε πει το BBC. Ο Γιωτόπουλος πιστεύεται ότι τράβηξε τη σκανδάλη, και συμμετείχαν ένας που συνεργάζονταν με τον Κασίμη ( σ.σ δηλαδή ο Γιάννης Σερίφης) μια γυναίκα (σ.σ δεν λέει το όνομα Άννα) και ένας νεαρός που αργότερα τραυματίστηκε σε τροχαίο με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του (δηλαδή σ.σ. ο Παύλος). Αν βέβαια το BBC, που ήξερε μια εβδομάδα ενωρίτερα(!!!) τι θα ομολογήσει ο Παύλος (αυτό είναι που λένε αποκαλυπτική δημοσιογραφία), δεν άφηνε κάποια κενά τι διάβολο χρειαζόμαστε τον Παύλο.
Και το ερώτημα παραμένει ήταν αρχηγός ο Γιωτόπουλος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΥΤΣΟΥΒΗΣ

Ποιος τον είδε ντυμένον στ΄ άσπρα,
έμφροντιν και αγγελικά ευφρόσυνον
να τρέχει καταμεσήμερο
ανάμεσα στ΄ άνθη του κήπου της Δικαιοσύνηςq

Οι ξαγρυπνισμένες νύχτες
που άϋπνες,
πάνω στο ξύλινο κρεβάτι τους πλαγιάζουν,
τον ζητούν σύντροφό τους.
Όμως εκείνος
τη συντροφιά σ΄ όλους μια μέρα θα φέρει
και τη γαλήνη
και το πρωί.

Οι δρόμοι ανοίγονται μπροστά του
όπως μπουμπούκια στην Άνοιξή τους.

Ποιος τον είδε
κρατώντας τον ανθό της λευτεριάς
και το χαμόγελο της ευτυχίας
να πετάει
προς τους ανθρώπους πηγαίνοντας;