Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Σάββατο 16 Ιουνίου 2007

Να κάνει χαρακίρι αν....

Το βίντεο αυτό που ανέβηκε στη ιστοσελίδα http://athens.indymedia.org/ αφιερώνεται εξαιρετικά στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Δημοσχάκη.
Αν ο κ. Καραμανλής διαπιστώσει, ως οφείλει να κάνει, ότι το βίντεο είναι αυθεντικό οφείλει μέχρι το βράδυ να έχει στείλει στο σπίτι του τον κ. Πολύδωρα και στον εισαγγελέα τον κ. Δημοσχάκη.
Εναλλακτικά μπορεί να κάνει χαρακίρι ο ίδιος.

Bασανισμός μεταναστών, μέσα σε Αστυνομικό Τμήμα

14 σχόλια:

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

Φασισμός! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ζούμε σε καθεστώς τρομοκρατίας. Πιθανόν το βίντεο να είναι αληθινό. Οι άνθρωποι έχουν ξεσκεπαστεί πλέον. Η ΔΕΞΙΑ δεν βάζει μυαλό. Η υποκρισία περισσεύει. Είναι δυνατό, ας πούμε, το βράδυ σ' ένα κανάλι να ρωτάνε π.χ. τον Μανώλη ή τον Γιακουμάτο (καλά, εκείνος ο Ανδρεουλάκος που λουφάζει;), ή τον Παναγιωτόπουλο, ή τον Ρουσσόπουλο και να δικαιολογούν για περιστατικό... μεμονωμένο; [Το θυμάσαι ο αντάρτικο; "Ο φασισμός δουλώνει την πατρίδα, την υποβάλλει σ' εξευτελισμούς..."
Θα μας τρελάνουν...

Urfurslaag είπε...

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι το βίντεο είναι αυθεντικό. Κινηματογραφήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της ομόνοιας.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η δημοκρατία έχει γίνει μια λέξη κενή περιεχομένου.

Αλλά δε θα μας τρελάνουν αυτοί μεγάλε...Εμείς θα τους τρελάνουμε!

doctor είπε...

Nikos said...
Η ΔΕΞΙΑ δεν βάζει μυαλό. Η υποκρισία περισσεύει.

******

Καταδικάζουμε την βία φίλε Νίκο απ' όπου κι αν προέρχεται.
Θαυμάσαμε επί ΠΑΣΟΚ την Αστυνομία.
Θαυμάσαμε επί Ε.Σ.Σ.Δ. την Αστυνομία.

Ο βασανισμός ανθρώπων, η προσβολή της προσωπικότητας και άσκηση βίας αποτελούν ζωώδεις ψυχοπαθολογικές εκδηλώσεις οι οποίες πρέπει να καταδικάζονται απ' όπου κι αν προέρχονται.

doctor

monahikoslikos είπε...

@ doctor: "Είμαι αυτός που η μαμά σας έλεγε να αποφεύγετε..."
Έτσι αυτοπαρουσιάζεσαι doctor και πρέπει να σου πω ότι ποτέ δεν αμφισβήτησα τiς συμβουλές της μάνας μου.
Απολογείσαι για τη Δεξιά θυμίζοντας στο nikos την αστυνομία του ΠΑΣΟΚ και της ...Ε.Σ.Σ.Δ.
Γιατί αν είχες θυμηθεί και το Αμπου Γκράιμπ και το Γκουαντάναμο τότε πως θα υποστήριζες ότι: "Ο βασανισμός ανθρώπων, η προσβολή της προσωπικότητας και άσκηση βίας αποτελούν ζωώδεις ψυχοπαθολογικές εκδηλώσεις οι οποίες πρέπει να καταδικάζονται απ' όπου κι αν προέρχονται."
Δυστυχώς ο βασανισμός είναι πρωτίστως πράξη πολιτική και μάλιστα Δεξιάς πολιτικής.
Δυστυχώς Doctor.

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

Monahikelike, απάντησες και με κάλυψες! ΟΜΩΣ θα πω στον doctor: "Ποιος σου λέει για νήματα που λες πέντε κουβάρια"! Εδώ έχουμε ένα συγκεκριμένο, καυτό, αηδιαστικό, περιστατικό με την αστυνομική συμπεριφορά της ΝΔ κι ο doctor μας μιλάει για ΠΑΣΟΚ και ΕΣΣΔ... Ας μιλήσουμε μαζί του καλύτερα για το καλοκαίρι.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ .
ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΕΔΕΙΡΑΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ .
ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΤΥΠΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ .ΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ Η ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ Α’ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ .ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Β’ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑΤΟΝ ΦΑΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΗΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ .ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΣΑΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΠ ΠΑΣΟΚ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΙΔΟΙΑ ΚΑΤΕΜΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΜΕ ΤΑ ΑΠΕΚΡΙΒΑΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΚΕ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΟΛΑΙΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΑΚΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ ΕΔΩ

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΛΑΙΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΑΚΙ

ATHENA είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚΙΚΟ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΣΤΑΖΙ ΕΔΕΡΝΕ ΚΑΙ Η ΚΑΓΚΕΜΠΕ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡXΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΡΝΟΥΝ

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΠΟΥΣΙΩΔΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΣΣΔ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΙ ΖΩΗ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ!

ΥΓ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΞΥΛΟ...
ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς Ο ΚΥΡΙΟς ΑΡΧΙΦΥΛΑΞ

monahikoslikos είπε...

@ ανώνυμοι & athena: Όταν την εποχή της χούντας με λυσάξανε στο ξύλο στην διαβόητη Μπουμπουλίνας, οι Καραπαναγιώτηδες, Μάλιοι, Μπαμπαλαίοι κλπ χουντικές δυνάμεις δεν ήταν γιατί είχαν προσωπικά μαζί μου αλλά γιατί εφάρμοζαν την επίσημη "κυβερνητική" (τρομάρα τους) πολιτική κατά των κομμουνιστών.
Όταν βασανίζουν στο γκουαντανάμο, του Αμπου Γκράιμπ την επίσημη κυβερνητική πολιτική κατά των υπόπτων για ισλαμική τρομοκρατία εφαρμόζουν οι βασανιστές.
Το ίδιο συνέβαινε και΄όταν ο τέως "καταλληλότερος" Σημίτης έδερνε τους συνταξιούχους ή στα γκουλάγκ της άλλοτε κραταιής ΕΣΣΔ βασάνιζαν τους διαφωνούντες.
Δεν είναι λοιπόν θέμα να βρούμε και να τιμωρήσουμε τους 2, 3 ,4 20 ένστολους που αποκαλύφθηκαν αλλά να αλλάξουμε πολιτική.
Γι αυτό και ο monaxikoslikos δεν ασχολήθηκε μαζί τους αλλά ζήτησε παραίτηση Παλύδωρα και σκαμνί για τον αρχηγό της ΕΛΑΣ.
Αυτοί είναι υπέυθυνοι και ο πρωθυπουργός που τους καλύπτει ότι και στις μέρες μας δεν έχουν εξαλειφθεί τα βασανιστήρια.
Γιατί είναι επίσημη πολιτική έτσω κι αν δεν περιλαμβάνετε στις ημερήσιες διαταγές.

Giannis Dramountanis είπε...

Τι να πω...
Αυτός ο Πολύδωρας είναι απίστευτος!
Πρέπει να δηλώσει παραίτηση απο μόνος του,αφου βλέπει δεν το χει.

Κρίμα που η αστυνομία ξεφτιλίζεται, θέλω να πιστευω πως οι ίδιοι οι αστυνομικοί στο μέλλον πρέπει να καταγγέλουν αυτά τα περιστατικά και να μην δείχνουν καμία ανοχή.

Οσο για το σε ποια περιοδο διακυβερνησης η ΕΛ.ΑΣ. λειτουργούσε καλύτερα,νομίζω πως ειναι θέμα πολιτικής βούλισης.

Θα πρέπει να σταματήσει να χρησιμοποιείται η αστυνομία σαν όργονο πολιτικής παρέμβασης.

ΥΣ.
Παντως πιστεύω επι Χρυσοχοίδη ήταν η πιο πετυχημένη περίοδος της ΕΛ.ΑΣ. αν και εκεί οι γκάφες δεν έλειψαν.

Ανώνυμος είπε...

οταν ετρωγαν ξυλο οι απομαχοι δεν ζητησατε καμια παρετηση .
athena συμετιω σε διαγωνισμο ορθογραφιας και δεν το ξερω .
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΙΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΕΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

"Ανώνυμο said...

ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΙΔΟΙΑ

ΒΟΛΑΙΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΑΚΙ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΙΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΕΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ"

3 μόνο ενδεικτικά...
Είναι υπερβολικά πολλά για να κάτσω να τα μετρήσω.. Δεν λέω τίποτε άλλο.. Μόνο πως για να φτάσεις σε σημείο να ασκήσεις έστω και στοιχειωδώς πολιτική κριτική πρέπει πάνω απ'όλα κάτι ουσιώδες να έχεις να πεις.. Και αυτό (πιστεύω όλοι θα συμφωνήσετε) προυποθέτει την ύπαρξη μιας κάποιας έστω και στοιχειώδους Παιδείας.. Το γεγονός ότι γράφεις όπως γράφεις δεν αποτελεί παρά καθρέπτη του τι είσαι και αυτό κάθε άλλο παρά ενισχύει αυτά που λες.. Αντίθετα θα έλεγα, απλά προιδεάζει τον αναγνώστη για το τι θα διαβάσει κάνοντάς τον στην καλύτερη να προσπεράσει το σχόλιό σου και να πάει παρακάτω.. Και μην μιλήσεις για διαγωνισμό ορθογραφίας.. ΟΧΙ! ΔΕΝ περνάς από διαγωνισμό ορθογραφίας απλά όταν κάποιος έχει διαβάσει και έχει μελετήσει κάποια πράγματα στην ζωή του έχει καταφέρει και να οξύνει την σκέψη του σε βαθμό τέτοιο που να του επιτρέπει να διεκδικεί επάξια το δικαίωμα όχι μόνο να συμμετάσχει σε μία πολιτική συζήτηση αλλά και να κερδίσει την προσοχή των άλλων.. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πω πως και άνθρωποι οι οποίοι ξέρουν να μιλούν και να γράφουν έχουν και κάτι να πούνε.. Έχει γεμίσει ο κόσμος ψευτο-κουλτουριάρηδες με επιφανειακή μόρφωση αλλά βαθύτατη γνώση της τέχνης της αμπελοφιλοσοφίας.. Όπως και να'χει όμως κάνε κάποιες κινήσεις με σκοπο να βελτιώσεις την ποιότητά της Παιδείας σου.. Ερεύνησε σε βάθος την έννοια του ανθρώπου με "πολύπλευρη" μόρφωση.. Προσπάθησε να καταλάβεις το πραγματικό νόημα του "καθολικού" ανθρώπου και μετά έλα και διεκδίκησε με αξιώσεις την θέση σου σε μία τέτοια κουβέντα..

Φιλικά πάντα,
Σπύρος