Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2007

Χωρίς γεννητικούς αδένες ο μπάτσος

Κενό περιεχομένου αποδείχτηκε τελικά το παντελόνι που φορούσε κείνος ο χουντόμπατσος αρχιφύλακας ( ο παρασημοφορημένος όπως μας είπαν) που το έπαιζε άντρας στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος της Ομόνοιας δέρνοντας και βιντεοσκοπώντας τους 2 νεαρούς τσαντάκηδες.
Στην αρχή όταν το βίντεο με τα κατορθώματά του βγήκε στον αέρα παραδέχτηκε ότι αυτός ήταν ο πρωταγωνιστής και ζήτησε, μέσω του δικηγόρου του φυσικά, συγνώμη από την αστυνομία και την κοινωνία.
Μετά άρχισαν οι κολοτούμπες που είναι ίδιον όσον στερούνται γεννητικών αδένων.
Το κάναμε για πλάκα δεν τους βασανίζαμε η πρώτη εκδοχή.
Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι γιατί οι κρατούμενοι μου έβρισαν την μάνα και παρεκτράπηκα η δεύτερη εκδοχή…
Και χτες, όταν κατάλαβε ότι υπάρχει κίνδυνος να προφυλακιστεί ήρθε η μεγάλη κολοτούμπα.
Δεν είναι αυτός μας είπε χωρίς να κοκκινίζει ο δικηγόρος του.
Το βίντεο είναι προϊόν επεξεργασίας και ο βασανιστής ήταν άλλος.
Κατασκευασμένο λοιπόν το βίντεο με τα βασανιστήρια που συγκλόνισε το πανελλήνιο και μεταδόθηκε σ΄ όλο τον κόσμο.
Και γιατί δηλαδή να μην υποστηρίξει ότι δεν είναι αυτός όταν υπάρχουν αυτιά και όχι μόνο μέσα στην Αστυνομία, έτοιμα να δεχτούν και τη μεγαλύτερη παραδοξολογία.
Γιατί δηλαδή πιο μάγκας ήταν ο αστυνομικός διοικητής του Ωραιόκαστρου που πυροβόλησε στο πόδι έναν πολίτη για μια θέση στάθμευσης και μετά είπε ότι εκπυρσοκρότησε το πιστόλι μέσα από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου που το είχε.
Έτσι έμεινε ελεύθερος ο κ. διοικητής μέχρι να δικαστεί αν δικαστεί και δεν παραγραφεί η υπόθεση με τη φάμπρικα των αναβολών.
Κοροΐδο λοιπόν θα πιαστεί χουντομπάτσος της Ομόνοιας να πάει φυλακή…
Άσε που αν προφυλακιστεί θα καταλάβει πόσο βαριά είναι η …… του τσαντάκια και θα πει το δεσπότη Παναγιώτη.

5 σχόλια:

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

Monahikelike, η γελοιότητα και η (εσκεμμένη) αφέλεια των μπάτσων, συναγωνίζονται το κυβερνητικό θράσος (και για τα στελέχη της κυβέρνησης θα έλεγα ότι είναι "χωρίς γεννητικούς αδένες"). Περνούν οι μέρες και πιστεύουν ότι θα ξεχαστεί το συμβάν που μας έχει αφήσει άλαλους. Και είναι φανερό ότι αυτό περιμένουν (δηλ. να ξεχαστεί), αφού υπάρχει η προϊστορία τόσων και τόσων σκανδάλων (Χούπηδες, κουμπάροι, Πακιστανοί, υποκλοπές κ.λπ.). Μου τη "δίνουν" και οι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι που δεν ασχολούνται με τον Καραμανλή, αλλά με το Γεωργιάδη, κάποιους συνδικαλιστές αστυνομικούς και άσχετα στελέχη ης ΝΔ που δεν απαντούν για την ταμπακιέρα. Και ο Χατζηνικολάου ή η Τρέμη, ας πούμε, λένε, ευχαριστούμε, ο χρόνος τελείωσε και... πάμε σε άλλο θέμα!

monahikoslikos είπε...

@ Nikos:
Το άλλο το έμαθες, ο εισαγγελέας ζήτησε άρση του απορρήτου τω επικοινωνιών του νεαρού που πρωτοανέβασε το βίντεο στο you Toube για νε εντοπίσει ποιός κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο "Kabamaru Igano hitthat1983 - Κώστας", λες και αυτό είναι το πρόβλημα.
Στο τέλος να δεις που θα τιμωρηθούν όσοι πρόβαλαν το βίντεο και οι βασανιστές θα πάρουν εύσημα και προαγωγή.

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

Έτσι, βλέπω να έρχεται και η δική σου σειρά! Θα μας τρελάνουν...
Πού ζούμε; Αυτοί δεν έχουν το θεό τους... ΟΜΩΣ δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα με τον νεαρό, που ο εισαγγελέας ζήτησε άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του... Δηλαδή το όλο ζήτημα εντοπίζεται ποιος, γιατί το πρόβαλε και μετά από ένα χρόνο όπως... απορεί και ο Πολύδωρας; Αυτή είναι η "νέα δημοκρατία" που ευαγγελίζονται!!!!!!!!!

ATHENA είπε...

AKOYΣΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙ ΟΤΙ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 7 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΤ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ :-)
Ο ΔΕ ΑΡΧΙΦΥΛΑΞ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ 7 ΣΕ 7 ΤΕΡΜΙΝΑ ΙΣΩΣ...

monahikoslikos είπε...

@ Nikos:
Δεν ξέρω αν έρχεται η ώρα μου. Ας ξέρουν πάντως ότι εγώ την κάπα μου την έχω αφήσει στον Κορυδαλό από τα πέτρινα χρόνια και είναι ευκαιρία να την πάρω πίσω.

@ athena: Τη δίωξη είναι δύσκολο να την αποφύγουν. Το ζητούμενο είναι όπως λες και εσύ αν θα γίνει και πότε η δίκη κι αν τότε θα τιμωρηθούν όπως και αν θα προφυλακιστεί κάποιος από δαύτους.
Πολύ χλωμό το βλέπω.