Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2007

Να πούμε ευχαριστώ στους εργαζόμενους

Κόντρα στο ρεύμα θα πω ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εργαζόμενους της ΔΕΗ που τις τελευταίες ημέρες βρέθηκαν μαζί με τους συνδικαλιστές της επιχείρησης για μια ακόμα φορά στο στόχαστρο των τηλεαστέρων με αφορμή τις συχνές και πολλές φορές πολύωρες διακοπές ρεύματος
Οι πολίτες περίμεναν να δουν... φως μέχρι και 24 ώρες γράφου σήμερα και τα Νέα.
Και πράγματι έτσι είναι και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο να μένεις από ρεύμα την ώρα του καύσωνα, την ώρα που χρειάζεσαι το κλιματιστικό.
Έζησα και ο ίδιος τις αλλεπάλληλες διακοπές το τελευταίο τριήμερο και δοκιμάστηκαν αρκούντως τα νεύρα μου ωστόσο το Ευχαριστώ στους εργαζόμενους δεν το παίρνω πίσω.
Χωρίς τη φιλότιμη προσπάθεια και αυταπάρνηση των εργαζομένων της ΔΕΗ ίσως δεν θα είχαμε αποφύγει ένα γενικευμένο μπλακ άουτ με ότι αυτό συνεπάγεται.
Και προφανώς δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι για τις πολιτικές απαξίωσης της επιχείρησης που εφαρμόζονται συστηματικά και συντονισμένα από την κυβέρνηση και τις διορισμένες διοικήσεις της επιχείρησης για να μοσχοπουληθεί σε χαμηλή τιμή σε ιδιώτες και να περισσέψουν περιθώρια για μίζες.

2 σχόλια:

Sting είπε...

Μπράβο Μοναχικέ, για τον ακριβοδίκαιο
επαινετικό σου λόγο προς μία κατηγορία εργαζομένων στους οποίους οφείλουμε χάριτες για ένα μεγάλο μέρος της ευζωίας μας!
Συμφωνώ απόλυτα με το πνεύμα του σχολίου σου...

monahikoslikos είπε...

Σαράντα χρόνια στο μεροκάματο γεροντάκο μου δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι για όλα τα δεινά ευθύνονται οι εργαζόμενοι αλλά τα κέρδη προκύπτουν από τη μαγκιά και την καπατσοσύνη των εργοδοτών.
Έλεος πια.