Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007

Τι δήλωσε ο Μητσοτάκης για τα Ζωνιανά

Το καλοκαίρι του 2002 πέρασε στη ιστορία σαν το καλοκαίρι που έβρεχε ανθρώπους καθώς κανείς δεν πίστευε ότι αυτοί που πιάστηκαν τότε και δικάστηκαν και καταδικάστηκαν αργότερα ήταν μέλη της 17Ν.

«Έπεσα από τα σύννεφα», «δεν μπορώ να το πιστέψω» ήταν οι συνήθεις ατάκες, συγγενών και γειτόνων κάθε φορά που οι αντιτρομοκρατική ανακοίνωσε συλλήψεις.

Κάτι ανάλογο ζούμε το τελευταίο 10ήμερο με την υπόθεση των Ζωνιανών μόνο που αυτή τη φορά βρέχει πολιτικούς.

Είναι πραγματικά εξοργιστικό να βλέπεις στα παράθυρα της TV τους πολιτικούς της Κρήτης, κάθε απόχρωσης, να δηλώνουν ότι αγνοούσαν τι γινότανε στα Ζωνιανά δηλαδή δεν ήξεραν τι γινότανε στο σπίτι τους αλλά έχουν όλο το θράσος να θέλουν να κυβερνήσουν αυτή τη χώρα.

Μόνο το Μητσοτάκη δεν είδα να πέφτει από τα σύννεφα και δεν άκουσα να παίρνει θέση επί του θέματος.

Δεν ξέρω, μπορεί και να πήρε θέση και να μου διέφυγε καθώς το τελευταίο 10ήμερο ήμουν αρκετά πιεσμένος και δεν παρακολουθούσα τακτικά τα τεκταινόμενα στο νησί.

Ίσως πάλι αυτός να γνώριζε και γι αυτό γλύτωσε την πτώση από τα σύννεφα.

Όχι σαν τον Κεφαλογιάννη, 40 τόσα χρόνια βουλευτής και υπουργός, που έσκασε άτσαλα στο έδαφος καθώς πέφτοντας απειλούσε θεούς και δαίμονες για να μην τον μπλέκουνε στα Ζωνιανίτικα.

Καλά για τους δημοσιογράφους δεν το συζητώ. Αυτοί μονίμως είναι σε ελεύθερη πτώση αρκεί να υπάρχει θέμα να γεμίζουμε το δελτίο κι ας πέφτουν απ΄ τα σύννεφα. Τη μια πέφτουν από τα σύννεφα Ζωνιανών, την άλλη από τα σύννεφα της Βέροιας,. Αλήθεια τι γίνεται με τον Αλεξ, ολοκληρώθηκε το κουκούλωμα κύριε Χρυσοχοϊδη μας που θέλεις να γίνεις και πρωθυπουργός ή αργεί ακόμα. Άκουσες τίποτα κύριε πρώην υπουργέ Δημόσιας Τάξης με τα βραβεία του FBI ή ακόμα ζεις στην άγνοια όπως τους τελευταίους 22 μήνες που λείπει ο Αλεξ από το σπίτι του;

Γι αυτό και αποφεύγω να μπω στην ουσία της υπόθεσης των Ζωνιανών, καθώς Ζωνιανά είναι γεμάτη η Ελλάδα και είναι υποκρισία να βλέπουμε μόνο τα Ζωνιανά που έρχονται κάθε φορά στο προσκήνιο.

Πόσες φορές το χρόνο για παράδειγμα περνάει περιπολικό της αστυνομίας από τα Ζωνιανά της Αττικής στο Ζεφύρι και τις όμορες περιοχές ή πόσο μειώθηκε η παραβατικότητα στον Πύργο και τα χωριά της Ηλείας που περνάει το περιπολικό ή τη Βέροια;

Τα Ζωνιανά θα μείνουν στο προσκήνιο για κανένα 10ήμερο ακόμα εκτός και μας προκύψει άλλο μείζον θέμα (π.χ απατημένος σκοτώνει σύζυγο και εραστή κι αυτοκτονεί), κάποιες περισσότερες μέρες ίσως και μήνες θα μείνουν κρατούμενοι κάποιοι κάτοικοι των Ζωνιανών και μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Τα Ζωνιανά θα είναι και πάλι Ζωνιανά, η χασισοκαλλιέργεια και το εμπόριο θα αποκατασταθεί στα παλιά τους επίπεδα, οι κατηγορούμενοι θα ασκήσουν έφεση, θα αφεθούν ελεύθεροι και θα αθωωθούν στο Εφετείο κι αν κάποια στιγμή κάποιος ζωηρός Ζωνιανίτης βάλει στο σημάδι κανένα μπάτσο θα τους ξαναθυμηθούμε.

Τώρα αν την Κυριακή το βράδυ ο χαμένος των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ καταγγείλει τη διαδικασία και «μυρίσει» διάσπαση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάνε τα Ζωνιανά ούτε στην ουρά του δελτίου ειδήσεων δεν θα χωράνε.

Υ.Γ 1. Στον τίτλο ξέχασα να βάλω ερωτηματικό.
Υ.Γ 2. Αν ξέρει κανείς τι δήλωσε ο πατέρας της Ντόρας ας το πει και σε μας.

7 σχόλια:

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

Πώς λέγεται το στάδιο των Ζωνιανών;

-Στάδιο Ειρήνης και Φυτείας

Ανώνυμος είπε...

Τι σας βλάφτουν ρε οι φτωχοί κτηνοτρόφοι? Παρήγαγαν εξαγώγιμο προϊόν το εξήγαγαν στην Ολλανδία και εισήγαγαν χρήμα στην Κρήτη. Επενδύσεις έκαναν επιχειρηματίες ήταν σεβάσμια πρόσωπα ήταν άκρες είχαν στην Ελλάδα βρίσκονταν.

iLiAs είπε...

..και τους άλλους, τους "γνωστούς" να πάνε να πιάσουν...όλοι μέσα!

Καλο σαββατοκύριακο!

kanataki είπε...

είναι σαν αυτό που μετά από το συμβάν βγαίνουν συγγενείς και φίλοι( γκρεμοτσακισμένοι απ τα σύννεφα) και λένε με απορία : μα ήταν το καλύτερο παιδί!
δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα

υγ με αυτά και με εκείνα ,μη δω κανένα πολύ ήσυχο
υγ σκιάζομαι!

Ανώνυμος είπε...

Μητσοτάκηδες - Κεφαλογιάννηδες είναι οι πολιτικοί "νονοί" των Ζωνιανών. Όποιος πάει να μπει σφήνα, μαύρο φίδι που τον έφαγε. Τουλάχιστον, ο "γκαντέμης" έχει κάποιο -στοιχειώδες- δείγμα τσίπας (ή πολιτικόύ ενστίκοτου έστω) που σιώπησε, συγκριτικά με τον ανεκδιήγητο Κεφαλογιάννη που βγήκε στα κανάλια να παρουσιάσει το άσπρο - μαύρο περνώντας μας για ηλίθιους όσον αφορά το ρόλο του ίδιου και της κόρης του. Και εν πάσει περιπτώσει, ας μη μένουμε μόνο στους γνωστούς που όλοι τους ξέρουμε χρόνια τώρα. Να σου θυμίσω μόνο μερικά ονόματα που μου έρχονται πρόχειρα:
ΔημοσχΑΚΗΣ
ΒουλγαρΑΚΗΣ
ΜαρκογιαννΑΚΗΣ
ΒαλυρΑΚΗΣ
Τι κοινό έχουν;
Α, και ποια είναι η σχέση Κεφαλογιάννη και Παυλόπουλου (υπουργού σήμερα και του χαρτοφυλακίου που καπέλωσε το Δημόσιας Τάξης) με την εξαίρεση των Ζωνιανών από τον Καποδίστρια;
Υπάρχει στη βουλή υπάρχει λόμπυ των ναρκοβαρώνων;

Sting είπε...

Εγώ ξέρω τι είπε προχθές ο Μητσοτάκης πίνοντας την τσικουδιά του στην πλατεία των Ανωγείων:
" Άσ' τους να φωνάζουν τώρα! Σε δέκα
μέρες θα 'χουν ξεχάσει τα Ζωνιανά!".

Τσούγδω είπε...

Ti allo tha kanei o Mhtsotakis, kathetai kai gelaei. Dn kserei dn apanta kai kanenas dn ton enoxlei...
H Ntoroula epishs kanei ton psofio korio, prospoieitai oti prospathei na lysei to Skopiano, enw fhmes lene oti ths exei gyalisei o Skopianos diapragmateuths.
Gia ta Zwniana kaneis dn kserei tipota kai fysika twra anakalipsan oloi oti h xwra eksagei xasis...
Oloi aftoi oi dhmosiografoi alitheia poia poikilia protimoun?