Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

Τα έχω χαμένα...

Καλά, όσο κατάλαβα γιατί ο ελληνικός λαός επέλεξε για πρωθυπουργό τον Καραμανλή στις 16 Σεπτέμβρη άλλο τόσο κατάλαβα γιατί τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, οι φίλοι και οι περαστικοί ψήφισαν χθες για αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης το Γιώργο Παπανδρέου.
Ό
χι, δεν είμαι Βενιζελικός, δεν είμαι καν ΠΑΣΟΚ αλλά πώς να το κάνουμε ακούγεται περίεργα και καταπίνεται δυσκολότερα οχτακόσιες τόσες χιλιάδες άνθρωποι να τρέχουν και να στήνονται στις ουρές για να ξαναβγάλουν αρχηγό, τον …αρχηγό που οδήγησε την παράταξη στην, κατά κοινή ομολογία, ταπεινωτικότερη ήττα στην ιστορία της και μάλιστα χάνοντας από την, επίσης κατά κοινή ομολογία, χειρότερη κυβέρνηση.
Τώρα δεν μένει παρά να δω Τσίπρα στο τιμόνι του Συνασπισμού το Γενάρη και τη Λιάνα Γ.Γ του ΚΚΕ.
Αν γίνουν κι αυτά ή θα πάρω τα βουνά ή θα παραδεχτώ ότι έχει δίκιο ο Χαρδαβέλας που λέει ότι ραντίζουν την ατμόσφαιρα με ιώσεις και αντιβιοτικά και μας έχουν κάνει ζόμπι.

11 σχόλια:

Swell είπε...

Καλή βδομάδα λύκε,

Αν καταλαβαίναμε πως ψηφίζει ο μέσος Έλληνας (ή Πασόκος, ή ΝΔ)δεν θα είχαμε blogs. Θα είχαμε χρήματα και άκρες και μέσα...

www.swell-swell.blogspot.com/2007/11/dear-george.html

monahikoslikos είπε...

@ swell: Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου.
Και για σένα καλή εβδομάδα

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Φιλε λυκε ,καμμια φορα δεν εχει σημασια αν καταλαβαινεις καποια πραγματα η οχι.
Οτι ζεις σ αυτη τη χωρα της μεσογειου ,μ αυτον τον (υπερσυντηρητικο) λαο κι αυτα τα υπερβολεμενα κομματα που τον εκπροσωπουν νομιζω μονο και μονο ως απλες παραδοχες αυτα αρκουν απο μονα τους για να εξηγουν οσα εμεις καποιες φορες δεν "καταλαβαινουμε". Αντε καλημερα.

koptoraptou είπε...

400 τα 'χεις. Κι όσα λες, ζωηρό το κόβω να γίνουν. Κι έτσι δεν θα μείνει ποτέ άνεργος ο Χαρδαβέλλας. Τα φιλιά μου και τα σέβη μου!

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος έδωσε και στις 2 περιπτώσεις σαφή κατεύθυνση κατά της διαπλοκής.
Ψηφίστηκαν εκείνοι που έδιναν την εντύπωση του λιγότερο διαπλεκόμενου.

theodore είπε...

αυριανή μέρα για το ΠΑΣΟΚ ξημέρωσε.
Τα τελικά αποτελέσματα ακόμα τα αναμένουμε.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το δυναμικό,ριζοσπαστικό,αισιόδοξο ρεύμα που δημιουργήθηκε στο ΠΑΣΟΚ με την υποψηφιότητα Βενιζέλου,θα συνεχίσει να παράγει πολιτική,υπερασπίζοντας τα κεκτημένα και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.
Σε μιά εποχή παγκοσμιοποίησης και νεοφιλελεύθερης στροφής,εμείς που στηρίξαμε τον Βαγγέλη,δλδ. το 40% της βάσης του ΠΑΣΟΚ,θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά τον αγώνα,για να ξαναβρεί το Κίνημα τον χαμένο του προσανατολισμό.
Οσο για τις ειρωνείες και την χλεύη ορισμένων,απλά να πώ ότι τους χαρακτηρίζουν.Αυτές είναι φασιστικές συμπεριφορές που δεν θα έπρεπε να έχουν θέση στο Κίνημα μας.

Σύντροφοι,ο αγώνας συνεχίζεται.

Ανώνυμος είπε...

barieeeeeeeeeeeeeeemai!!!

iLiAs είπε...

..οπως μου 'λεγε το απόγευμα ενας φίλος μου Πασοκος, που ψήφισε Βαγγέλη..τώρα είμαστε άξιοι της μοίρας μας με το Γιώργο...και του λέω..ευκαιρία να ψηφίσετε και 'σεις ένα αριστερό κόμμα.

Καλη βδομαδα με υγεία! :)

makis είπε...

Εδώ ό κόσμος χάνεται, καί τό
...... χτενίζεται
Ρωμαίϊκο νάάάάάάάάάάάάάάά
μέ γειά σου μέ χαρά σου

Τσούγδω είπε...

Vriskomai pio konta sthn apopsh Xardavela-Liakopoulou...
O laos exei enstikta autosynthrhshs, vlepei ena Benny odostrwthra kai s leei katse, aftos edw tha mas .....
Epishs o PASOKos vlepei mega. To mega sthrikse mexri ahdias Venizelo pou kati vrwmage mexri th Nikaragoua...

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

εμείς τα ΄χουμε χαμένα κι αυτοί χεσμένα...