Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Παπάρια veto βάλαμε στο Βουκουρέστι

Γι αυτό και ο Καραμανλής το παίζει σεμνός και μάζεψε τους δικούς του που ΄χαν βγει στις ρούγες και πανηγύριζαν.
Αποκαλυπτική μέσα στην πρεμούρα της να δείξει ότι κάτι πετύχαμε η Ντόρα, που μην ξεχνάμε την συνεχάρη ο Καραμανλής για τη συμβολή που είχε στην επιτυχία του Βουκουρεστίου, ξεβράκωσε την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης αποκαλύπτοντας ότι έχουμε εκχωρήσει τα πάντα στα Σκόπια και αυτό που μας χωρίζει είναι μόνο το πρόθεμα που θα έχει στην ονομασία του, μπροστά από το Μακεδονία, το γειτονικό κράτος.
Της ζητά ο Χατζηνικολάου, στο δελτίο ειδήσεων του ΑΛΤΕΡ, να σχολιάσει τη δήλωση του Αμερικανού βοηθού υπουργού Εξωτερικών Ντάνιελ Φριντ για ύπαρξη "μακεδονικής" γλώσσας, "μακεδονικού" λαού και «μακεδονικού» έθνους και τι απαντά Ντόρα η ντερμπεντέρισα κόρη του Μητσοτάκη.
Μα δεν διαπραγματευόμαστε γι αυτά, η εντολή του ΟΗΕ είναι να συμφωνήσουμε στο θέμα του ονόματος και μόνο.
Δηλαδή δεν μας ενοχλεί (την Ντόρα και τον Καραμανλή δηλαδή) και δεν μας απασχολεί αν θα λέγονται μακεδόνες, μακεδονικό έθνος με μακεδονική γλώσσα κλπ που αποτελούν τα συστατικά στοιχεία του αλυτρωτισμού αλλά το μόνο που μας ενοχλεί είναι αν θα ονομάζονται σκέτο Μακεδονία ή Μακεδονία με κάτι άλλο.
Κι αν αύριο τα Σκόπια συναινέσουν να λέγονται Νέα Μακεδονία θα μας φωνάξει ο Καραμανλής με τη Ντόρα στο Σύνταγμα να πανηγυρίσουμε για τη μεγάλη εθνική επιτυχία.
Ρε ούστ κοπρίτες που θέλατε και veto πριν τα κατεβάσετε…

6 σχόλια:

Αποψη είπε...

Το χοντραίνεις Λύκε!!! Τςτςτς

Ανώνυμος είπε...

Μια που καποια παπαγαλακια μας λενε καθε φορα 'βρε συμβιβαστειτε , βρε υποχωρειστε γιατι καθε φορα που μας κανουν μια προταση ειναι χειροτερη απο την προηγουμενη' ΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ (ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΤΗΕ ΕΕ..) ΝΑ ΤΟ 'ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ'...Δηλαδη να αποσυρουμε (αφου δεν το δεχτηκαν οι τσογλανοι υπουργοι των σκοπιων) εκεινο το 'συνθετη ονομασια με ονομα Μακεδονια' ΣΕ 'ΟΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ' αφου δεν το δεχτηκανε , τωρα να τους παρουσιασουμε και εμεις (που ειναι στα κατω τους) ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ λυση.. ετσι για να δικαιωσουμε μια φορα τα παπαγαλακια..

monahikoslikos είπε...

@ άποψη: Δεν το χοντραίνω, είναι από μόνο του χοντρό και κάποια στιγμή θα ...τσούξει

@ ανώνυμος: έχουμε το πάνω χέρι ή τα φαινόμενα απατούν;

Ανώνυμος είπε...

Μη σου πω και ότι η "ντερμπεντέρισα" σε συνεννόηση με το ίδρυμα του "εθνικού προμηθευτή" θα χρηματοδοτήσουν και την έκδοση του "μεγάλου λεξικού της μακεδονικής γλώσσας" αλλά και τη μετάφραση στα ελληνικά (για να διδάσκεται και στα σχολεία της χώρας μας) της επίτομης ιστορίας του μακεδονικού» έθνους!

monahikoslikos είπε...

@ Zalmoxis: Παραφράζοντας το Σολωμό, η ντερμπεντέρισσα, θα μας ζητήσει, στο τέλος, να θεωρούμε εθνικό ό,τι είναι αληθές για τους ...Αμερικανούς.

monahikoslikos είπε...

@ ανώνυμος: σύντομη απάντηση για τη διγλωσία της Αμερικής: Σε επίσημο ταρπέζι στην ελληνική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον Ρώτησα Αμερικανό διπλωμάτη που μας τα είχε πρήξει με την παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων από Σαντάμ και Μιλόσεβιτς, γιατί δεν διαμαρτύρονται και για την παραβίαση των δικαιωμάτων των Κούρδων στην Τουρκία.
Η απάντηση του ήταν αφοπλιστική και λύνει κάθε απορία νομίζω. "Μα οι Τούρκοι είναι φίλοι μας".
Ναι τόσο κυνικά...