Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Η καμπάνια για τη φοροδιαφυγή και το αμοντάριστο DVD του Αλογοσκούφη

Ατέλειωτες ουρές σχηματίζουν από χθες το πρωί έξω από τις Εφορίες βετεράνοι φοροφυγάδες που συγκλονισμένοι από τα μηνύματα της καμπάνιας του υπουργείου Οικονομικών για τη φορολογική συνείδηση σπεύδουν μετανοιωμένοι να καταβάλουν όσα χωρίς να το καταλάβουν έκλεψαν από το κράτος τα προηγούμενα χρόνια.
Οι εφοριακοί υπάλληλοι κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες να εξυπηρετήσουν τα πλήθη των φοροφυγάδων που έτρεξαν ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του υπουργού αλλά ήταν τόσο το πλήθος που ήταν αδύνατο να εξυπηρετηθούν όλοι.
Όσοι δεν πρόφτασαν να εξυπηρετηθούν χθες παρέμειναν αυτομαστιγωνόμενοι έξω από τις εφορίες μέχρι σήμερα το πρωί που ξαναγύρισαν οι υπάλληλοι των Εφοριών στα πόστα τους.
Όπως δήλωσε ο κ. Αλογοσκούφης ούτε ο ίδιος ούτε και ο πρωθυπουργός μπορούσαν να πιστέψουν ότι η προβολή του πρώτου DVD για τη φορολογική συνείδηση θα είχε τόσο καταλυτικές επιπτώσεις στη συνείδηση των βετεράνων φοροφυγάδων που η ανίκανες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ τόσο χρόνια ταλαιπωρούσαν με ελέγχους, ΣΔΟΕ, πρόστιμα και άλλα αναχρονιστικά εργαλεία του παρελθόντος.
Μάλιστα ο υπουργός αποκάλυψε ότι το αρχικό DVD κρίθηκε πολύ σκληρό και επειδή τηλεόραση βλέπουν και τα παιδιά αλλά και από το φόβο μην υπάρξουν μαζικές αυτοκτονίες φοροφυγάδων η κυβέρνηση αποφάσισε να κόψει τις σκληρές σκηνές.
Ο monahikoslikos εξασφάλισε το αρχικό, το αμοντάριστο DVD. Δεν αποκαλύπτουμε την πηγή μας καλυπτόμενοι από το απόρρητο των blogs αλλά στον πάτο της σελίδας "δίνουμε" κανονικά τον κομιστή του DVD, όπως ο Αδριανός "έδωσε" το Θέμο.
Απολαύστε το και τα ξαναλέμε…



Κομιστής του DVD: atsarantos

.

8 σχόλια:

Swell είπε...

Τώρα κατάλαβα γιατί περνώντας σήμερα έξω από δύο εφορίες, είδα τους διευθυντές(!) με μάνικες να ξεπλένουν κάτι κόκκινα ζουμιά. Ήταν τα αίματα αυτών που αυτομαστιγώνονταν...

Παραπολιτική είπε...

Πολύ καλό...

monahikoslikos είπε...

@Swell: Πλάκα με κάνεις;;;;

@Παραπολιτική: Ναι, είναι "άπαιχτο"

marianaonice είπε...

Έτσι μπράβο! Θα πήξουμε στο χρήμα τώρα και το Κράτος μας επιτέλους θα ορθοποδήσει!! :Ρ

Καλό ξημέρωμα
:))

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Καταπληκτικη αναρτηση.Πρωι πρωι θα τρεξω στην πρωτη εφορια που θα βρω μπροστα μου.
Λυκε σ ευχαριστουμε.

agrampelli είπε...

Δεν μπορώ να πιστέψω στα μάτια μου!Στ'αλήθεια κυκλοφορήσανε τέτοια διαφήμηση? (βλέπετε δεν βλέπω καθόλου,ή σχεδόν καθόλου τηλεόραση!)
όσο για το παραπάνω...το χαρήκαμε!
καταπληκτικό!
Αααα...γιατί η λεκτική επαλήθευση Λύκε μας;

monahikoslikos είπε...

@marianaonice: Ναι τώρα που ...επιστρέφουν τα κλεμένα θα φάνε κι οι πλούσιοι που ζορίζονται από την κρίση.
καλημέρα και χρόνια πολλά

@exoaptonkyklo: sportsman κι εσύ της φοροδιαφυγής ή θα πας από περιέργεια;

@agrampelli: Μόνο αυτά που λέει η χαζοχαρούμενη είναι από τη διαφήμιση του υπουργείου, οι εικόνες είναι η πραματικότητα που κρύβει το υπουργείο και εντόπισε ο atsarantos.

Υ.Γ: Η λεκτική επαλήθευση για λίγες μέρες γιατί βαρέθηκα να σβήνω τα άσχετα κατεβατά που δημοσιεύει ένας ανώνυμος από συγκεκριμένο χώρο που θέλουν να κάνουν τα blogs χαβούζες.

zalmoxis είπε...

Η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου κάνει λόγο για βεβαιωθέντα έσοδα του Δημοσίου τα οποία παραμένουν ανείσπρακτα, ύψους 31,4 δις. ευρώ. Και ο κοινός νους, ξέρει καλά ποιοι τα χρωστάνε… Και πάντως όχι η «μαρίδα».
Δεν πάνε να τα εισπράξουν από τους μεγαλοκαρχαρίες και να παρατήσουν τα βιντεάκια για εθελοντισμούς και άλλους… προσκοπισμούς;