Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Κυριακή 8 Ιουλίου 2007

Μπους και Λάντεν το δίδυμο της τρομοκρατίας στους δίδυμους

Και η Γαλλίδα υπουργός Οικιστικής Ανάπτυξης Κριστίν Μπουτέν μεταξύ εκείνων που πίσω από το χτύπημα στους δίδυμους πύργους στη Νέα Υόρκη στις 11 Νοεμβρίου 2001, βλέπει τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζωρτζ Μπους αντί του Μπιν Λάντεν.
Η είδηση από την ιστοσελίδα in.gr εδώ που επισημαίνει ότι σε συνέντευξή της τον περασμένο Νοέμβριο, προτού υπουργοποιηθεί, η Μπουτέν ρωτήθηκε εάν πιστεύει ότι πίσω από τις επιθέσεις κρύβεται ο Μπους και απάντησε: «Πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό, νομίζω πως είναι πιθανό».
Μετά την υπουργοποίηση της Μπουτέν, από τον Σαρκοζί, η ιστοσελίδα http://www.reopen911.info δημοσίευσε βίντεοταινία που η Γαλλίδα υπουργός εμφανίζεται να αμφισβητεί πως ήταν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν που οργάνωσε τις επιθέσεις κατά των Διδύμων Πύργων.
Ο εκπρόσωπος της Μπουτέν δεν αμφισβήτησε τις δηλώσεις της υπουργού είπε όμως ότι η υπουργός δεν είχε καμιά διάθεση να παρουσιασθεί υπέρ ή κατά του Μπους. Στο κάτω-κάτω δεν είναι και υπουργός Εξωτερικών κατέληξε.

5 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Με αλλα λογια οι υποψιες μεγαλης μεριδας του κοσμου βγαινουν αληθινες...

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

λες και δεν το ξέραμε, λύκε μου...

relative_stranger είπε...

Νόμιζα ότι ο Σαρκοζί θα έπαιρναν όλοι την γραμμή: γλύψτε τους Αμερικάνους...
Χαίρομαι που αντιτάχθηκε πάντως...

koptoraptou είπε...

Και λέγανε τι φίδι θρέφανε στον κόρφο τους, εννοώντας τον Λάντεν που γαλουχήθηκε στας μυστικάς υπηρεσίας των ΗΠΑ... Αμ, αυτό ηταν το φιδάκι ο Διαμαντής μπροστά στην παραδοχή της κουρίας...
Αλήθεια, λύκε που είσαι τόσες μέρες;

koptoraptou είπε...

"Κυρίας" εννοούσα παραπάνω. Μη βαράτε, είναι κι αργά...