Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2007

Αδελφές και παληκάρια γίνανε μαλιά κουβάρια.

Ενέδρα για τη σύλληψη των κουκουλοφόρων είχαν στήσει από το πρωϊ οι αστυνομικοί έξω από την Εθνική τράπεζα στη Σόλωνος 75 περιμένοντας τους κουκουλοφόρους να χτυπήσουν το υποκατάστημα στο οποίο είχε συλληφθεί ο Γιάννης Δημητράκης που δικάζεται αύριο για ληστεία.
Όπως μετέδοσε ο Σκάι πριν λίγο είκοσι νεαροί κινήθηκαν επί της Ιπποκράτους, μπήκαν στη Σόλωνος, φόρεσαν κράνη και εξαπέλυσαν επίθεση με πέτρες και μπογιές εναντίον της Εθνικής Τράπεζας που είχε στηθεί η ενέδρα των μπάτσων.
Μετά την επίθεση, συνεχίζει το ρεπορτάζ του Σκάι, οι δράστες χάθηκαν στα στενά των Εξαρχείων χωρίς οι ενεδρεύοντες αστυνομικοί να κινηθούν εναντίον τους για να τους συλλάβουν ή να καλέσουν σε ενίσχυση τις 2 κλούβες των ΜΑΤ που στάθμευαν 100 μέτρα πιο πέρα.
Ναι ο κ. Πολύδωρας παραμένει υπουργός Δημόσιας Αταξίας και Ανασφάλειας ενώ τα βραδινά δελτία ειδήσεων θα μεταφέρουν την οργή του Μαξίμου για το νέο φιάσκο.

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Τι να λεμε...

ΣΚΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Θελω να πιστευω πως λεγοντας αδελφες εννοεις του μπατσους...Με την ευκαιρια, το "Κουκουλες στα αποκαιδια της Παρνηθας" ειναι επιεικως απαραδεκτο σαν αποψη...Μ'αρεσει που εχεις εδω και link που παραπεμπει στο indymedia...Οι προβοκατσιες που λες ειναι στο μυαλο κατι γερασμενων αριστερων...αλλα ο λυκος σαν εγερασε την γουνα δεν αλλαζει.