Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2007

Πηγή «γνώσεων» η Τηλεόραση

Τέσσερα πράγματα που έμαθα σήμερα το πρωί κάνοντας ζάπινγκ στην TV και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας.
1.- Έμαθα από τον ΑΛΦΑ και τον παρουσιαστή της εκπομπής «πρωινή παρέα» ότι στο Ρέθυμνο ο Δήμαρχος σκέπτεται να διπλασιάσει την τιμή του νερού σε όσους καταναλώνουν πάνω από 150 κυβικά εκατοστά νερό το μήνα.
Ναι όπως το διαβάζετε το άκουσα. Μόνο τα σπουργίτια ως φαίνεται θα γλυτώσουν το χαράτσι.
2.- Έμαθα από τον ΑΝΤΕΝΑ και τον Παναγ(ρ)ιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο ότι το κτίριο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη έχει χτιστεί με ελληνικά λεφτά από τον μακαριστό Θόδωρο Αγγελόπουλο.
Τη Γιάννα την ενημέρωσε ο Παναγ(ρ)ιότατος που έμπλεξε το Θόδωρο Αγγελόπουλο, που από όσο ξέρω είναι μια χαρά στην υγεία του, με τον πατέρα του το μακαριστό Παναγιώτη που πράγματι έβαλε τα λεφτά για την ανακαίνιση του Πατριαρχείου;
3.- Έμαθα από το MEGA και τον παλιό πιλότο αγώνων αυτοκινήτου και σημερινό μαϊντανό των τηλεοπτικών παραθύρων Ιαβέρη ότι για τις πυρκαγιές δεν φταίει η πολιτεία που έχει αφήσει χωρίς προσωπικό και μέσα την Πυροσβεστική, δεν φταίνε οι εμπρηστές και οι οικοπεδοφάγοι αλλά φταίμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι που αφήνουμε σκουπίδια δεξιά κι αριστερά και δεν πήραμε μια τσουγκράνα ο καθένας να καθαρίσουμε τα δάση.
Ειδικός και στις φωτιές τώρα ο Ιαβέρης. Κι ακόμα δεν σφίξαν οι ζέστες…
4.- Έμαθα από όλα τα κανάλια (σε εθνικό δίκτυο που λένε) και από τον ίδιο τον αρχιεπίσκοπο ότι μόνο το Θεό φοβάται.
«Εμείς οι χριστιανοί πιστεύουμε στο Θεό γι αυτό λέμε πρώτα ο Θεός κι ύστερα όλα τα άλλα και νομίζω ότι και ο Θεός μαζί μας είναι» λέει ο κ. Χριστόδουλος.
Αλλά αν ο Θεός είναι μαζί του, γιατί τον φοβάται και τι ελπίζει ότι μπορεί να κάνει ο κ. Τζάκης κόντρα στη θέληση του Θεού;
Κάτι μας κρύβει ο Μακαριότατος….

Δεν υπάρχουν σχόλια: