Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

Οι «συνάδελφοι» του Παλαμά και το τζάκι που δεν καπνίζει

Προχθές ήταν ο Καμπουράκης και ο Οικονομέας στο MEGA, σήμερα ήταν η σειρά του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 να μας παρουσιάσουν την «εικονική θαλπωρή», το τζάκι που λειτουργεί χωρίς καμινάδα, χωρίς καπνό και που φυσικά δεν ζεσταίνει.
Αύριο ποιος μεγαλοδημοσιογράφος έχει σειρά να τα αρπάξει από το τζακά για να μας ενημερώσει αντικειμενικά για την τελευταία λέξη στα τζάκια;
Και με ποιο τρόπο καθορίζεται το αντίτιμο (φακελάκι, μίζα όπως θέλετε πες τε την), με βάση τα νούμερα της AGB ή με το κεφάλι;
Η
νέα «εφεύρεση» που διαφημίζουν με τα ακριβοπληρωμένα τους ρεπορτάζ οι σαλτιμπάγκοι της δημοσιογραφίας είναι προφανώς μια πατέντα κάποιου που τη σπρώχνει στην αγορά όχι με άμεση διαφήμιση που δύσκολα πείθει το κοινό αλλά με ρεπορτάζ των «έγκυρων» καναλιών.
Σας βεβαιώνω ότι λίγο έλειψε να κάνω εμετό βλέποντας τον Παπαδάκη, (2 μέτρα μαντράχαλος), να κυλιέται στο πάτωμα πίσω από το υποτιθέμενο τζάκι για να πείσει τους τηλεθεατές του ότι το τζάκι δεν έχει καμινάδα ή να καλεί τη συμπαρουσιάστριά του τη Μάγδα να βεβαιώσει ότι δεν έχει τζάμι στη πρόσοψη.
Τα ανάλογα είχε κάνει χθες ή προχθές, θα σας γελάσω και το δίδυμο Καμπουράκη – Οικονομέα.
Ο Παπαδάκης σήμερα προχώρησε ακόμα περισσότερο και σαν καλός εμποράκος μας είπε και τις τιμές: Από 600 έως 1.650 ευρώ ανάλογα με την επένδυση ενώ ο έτερος Καπαδόκης ο Λιαρέλης είχε απορίες του τύπου μπορεί να φτιαχτεί σε δικό μας σχέδιο. Άξιος ο μισθός σου και σένα Στρατή, στην πρώτη γραμμή της αρπαχτής «ενημέρωσης» και εσύ.

Αν όμως αυτά τα ρεπορτάζ δεν είναι γκρίζα διαφήμιση τότε έχουμε χάσει το νόημα των λέξεων.
Αλήθεια ωρέ Σόμπολε, πρόεδρε της Ένωσης Συντακτών, θεωρείς ότι αυτοί οι γυρολόγοι εμποράκοι των καναλιών είναι συνάδελφοι του Παλαμά, του Νιρβάνα, του Σουρή, του Παπαδιαμάντη και των λοιπών κολοσσών του πνεύματος που έβαλαν πλάτη να στηθεί η Ένωση και τα ταμεία όπως λες.

5 σχόλια:

iLiAs είπε...

...δυστυχώς οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης, έχουν μια φθίνουσα πορεία.


Καλο σαββατοκύριακο λύκε.

Swell είπε...

Αν θες να σε καταλάβει ο Σόμπολος να χρησιμοποιείς μικρές προτάσεις, μέχρι πέντε λέξεις maximum. Πρέπει, δηλαδή, να μεταχειρίζεσαι τον δικό του τρόπο ομιλίας.

zalmoxis είπε...

Να ήταν ilias μόνο "οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης", καλά θα ήταν. Για ρίξε καμιά ματιά στις εισόδους των εφημερίδων τώρα που έρχονται γιορτές, να δεις που δε θα μπορείς να περάσεις την είσοδο από τις κούτες, τα καλάθια, τα πακέτα και τα άλλα "δώρα" (τα οποία αν δεν κάνω λάθος απαγορεύονται από τα καταστατικό του "πνευματικού ιδρύματος" των Παλαμά και Κονδυλάκη...). Ή μήπως οι "εφημεριδάδες" δεν έχουν ξεπουληθεί διαφημίζοντας εταιρίες από ρεκλάμες που τις βαφτίζουν... "επιχειρηματικό ρεπορτάζ";
Άσχετο: Τον Κουίκ ποιός τον είχε εκλέξει στις προηγούμενες εκλογές της εσηέας που τον κατηγορούσαν για τους ίδιους λόγους που ορθώς σχολιάζει τώρα ο manahikoslikos;

L'Enfant de la Haute Mer είπε...

Εκπλήσσεσθε για τον πρόεδρο
που πήρε (ξεδιάντροπη) σβάρνα το Συνασπισμό & το ΚΚΕ για να ζητήσει βοήθεια και συμπαράσταση, ώστε να
μην υλοποιηθούν οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί για το τεμείο?

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

όπου υπάρχει καπνός...