Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Σάββατο 9 Αυγούστου 2008

Μπράβο Ντόρα που παραχώρησες το προβάδισμα στον Γλύγκσμπουργκ!

Ντόρα και Αννα Μαρία, 2 πολυ καλές φίλες

Καμιά εντύπωση δεν μου προκαλεί η άνεση με την οποία η κυρία Μπακογιάννη δέχτηκε το φτύσιμο της χώρας μας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του Πεκίνου με την προβολή του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου και της συζύγου του Άννας Μαρίας να εκπροσωπούν την Ελλάδα κατά την είσοδο των αθλητών μας στο στάδιο.
Με αυθεντική Μητσοτακική άνεση η κυρία Μπακογιάννη που ρωτήθηκε σήμερα το πρωί από τον ΑΝΤ για την προσβολή και το φτύσιμο της χώρας που εμφανίστηκε στα μάτια 4 δισεκατομμυρίων τηλεθεατών να εκπροσωπείται από τον έκπτωτο μονάρχη είπε ότι αυτό δεν είναι κάτι που την απασχολεί, είναι θέμα τηλεοπτικής κάλυψης.
Εστίασαν, λέει, οι κάμερες στο χώρο των επισήμων… και φάνηκε ο πρώην βασιλιάς, και εγώ εκεί δίπλα ήμουνα και δεν με δείξανε, ε, τι να κάνουμε…
Σαν να μην συνέβη τίποτα δηλαδή, κατάπιε η κυρία Ντόρα τη βαρύτατη προσβολή που έγινε σε βάρος της Ελλάδας που εκείνη τη στιγμή εκπροσωπούσε, μας έριξαν ολόκληρη ροχάλα και αυτή μας είπε, σωπάτε καλέ, δεν ήταν και τίποτα απλώς ψιχάλιζε…
Και δεν έχω καμιά αντίρρηση ότι η Ντόρα κι όλο της το σόι είναι για φτύσιμο, για πολύ φτύσιμο όταν όμως κυρία μου εκπροσωπείς την Ελλάδα ως υπουργός Εξωτερικών στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών του Πεκίνου και σε φτύνουν οφείλεις έστω και «για τα μάτια του κόσμου» να διαμαρτυρηθείς και να μη σφυράς αδιάφορα: ε, και τι έγινε.
Εκτός κι αν από την αρχή ήταν στο κόλπο η κυρία και επειδή ήξερε ποιος θα προβληθεί από τις κάμερες έκατσε φρόνιμα φρόνιμα στη θέση της κι άφησε τους Γλύγκσμπουργκ που επίσης ήταν στο κόλπο και ήξεραν ότι τους παίρνει η κάμερα να χειροκροτούν και να χαιρετούν όρθιοι τους έλληνες αθλητές.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια ότι οι σχέσεις του Μητσοτακέικου με την πρώην βασιλική οικογένεια των Γλύγκσμπουργκ, είναι παλιές και δοκιμασμένες και κρατάνε από το 1965 και όπως φαίνεται συνεχίζουν να είναι θερμές.
Κάποτε μάλιστα που ο πατριάρχης της «αγίας» οικογένειας είχε βάλει πλώρη για την αρχηγία της Ν.Δ και ρωτήθηκε για τις τόσο θερμές σχέσεις με τους Γλύγκσμπουργκ είχε πει ότι «καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη» υπονοώντας ότι οι βασιλικοί ήταν πλειοψηφία στο κόμμα του οποίου διεκδικούσε την προεδρία.
Κυκλοφορούσαν μάλιστα, τότε και φήμες ότι μπορεί και να συμπεθερέψουν, να παντρευτεί ο Κυριάκος την Αλεξία…
Μετά, (Φλεβάρης 1988) ήρθε το γνωστό unfair του Λονδίνου για το δημοψήφισμα του 1974 που έστειλε στα αζήτητα τον τέως να αναθερμάνει τις σχέσεις ενόψει της διεκδίκησης από τον ακατονόμαστο της πρωθυπουργίας.
Το γραμμάτιο για την υποστήριξη των βασιλικών στην ανάδειξη του Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία εξοφλήθηκε με το ρεσάλτο που έγινε στα θερινά ανάκτορα του Τατοϊου, το τριήμερο της αποκριάς και Καθαρής Δευτέρας του 1992 και τη φυγάδευση στο εξωτερικών πολύτιμων θησαυρών σε σφραγισμένα κοντέινερ.
Και επειδή το μήλο κάτω από τη μηλιά πέφτει πάντα και επειδή πολλά γράφονται και περισσότερα ακούγονται τελευταία για αναδιάρθρωση του πολιτικού σκηνικού μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το unfair του Πεκίνου δεν είναι τυχαίο.
Η παραχώρηση, εκ μέρους της υπουργού Εξωτερικών της χώρας της, τηλεοπτικής, εκπροσώπησης της Ελλάδας στους Γλύγκσμπουργκ, δεν μπορεί παρά να σχετίζεται με τους σχεδιασμούς της «αγίας» οικογένειας για κατάληψη της αρχηγίας της Ν.Δ και της πρωθυπουργίας από την κυρία Ντόρα Μητσοτάκη- Μπακογιάννη- Κούβελου κλπ.

update 10/8 ώρα 11:05, υπάρχει κι αυτή η εξήγηση. Βρες λες να είναι έτσι.

,
.

14 σχόλια:

Swell είπε...

Λύκε δεν δείχνει εχέφρονα λύκο, το να περιμένεις λεπτότητα κι ευαισθησία από την κα Ντόρα-Μπους-Μπακογιάννη. Δεν θυμάσαι τί έγινε στη ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ;

ΞΗΜΕΡΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ είπε...

Την φτύνουν και χαμογελά
και λέει δεν πειράζει
έχει καρέκλα υπουργού
μα πιο ψηλά κοιτάζει

σιγά μην στεναχωρηθεί
που πρόσβαλαν τη χώρα
προσωπική η προβολή
να ΄ναι καλά η Ντόρα

marianaonice είπε...

Έχει δώσει δείγματα γραφής η κυρία και ΄ολη της η Αγία Οικογένεια!!
Τι περίμενες;;
Αλλά μόνο αυτό που επισημαίνεις ότι σκοπίμως έγινε όλο αυτό το φιάσκο, με ανησυχεί πολύ εμένα!
Και είμαι σίγουρη ότι έχεις δίκιο!
Τίποτε δεν γίνεται τυχαία από αυτούς τους τυχοδιώκτες της εξουσίας!!
Καλή σου μέρα!

Nikos Lioliopoulos είπε...

μα και βέβαια έγινε σκοπίμως . Λίγο τσίπα δεν έχουν πάνω τους ρε γμτ;
Οι ξεφτιλισμένοι...

monahikoslikos είπε...

@swell: πως δεν θυμάμαι, ξεχνιώνται αυτά...

@ξημεράκης φάνης:
καλώς τονε το σύντεκνο,
από τη λεβεντογένα Κρήτη
που κράζει τη συντέκνισα
του Μητσοτάκη κόρη.
(που θα πάει θα μάθω μαντινάδες να μιλάμε)

@marianaonice: καλημέρα, δες και τη φωτό με τη λεζάντα του "επενδυτή" που ανέβασα στο update, να δεις πως δεν είμαι ο μόνος που κάνω περίεργες σκέψεις.

@nikos lioliopoulos:
Ποιος την έχασε για να τη βρει η κόρη του γκαντέμη με τα πολλά επίθετα.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει επίσης κάλυψη γι αυτό το θέμα με φωτογραφίες ξεφτίλα της γκάφας του Πεκίνου στο http://www.xeftilantoraspekino.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει επίσης κάλυψη γι αυτό το θέμα με φωτογραφίες ξεφτίλα της γκάφας του Πεκίνου στο http://www.xeftilantoraspekino.blogspot.com/

zalmoxis είπε...

Αν δεν ισχύει το σενάριο για πρωθυπουργία Ντόρας (με πρόεδρο τον Εθνικό Γκαντέμη, αντιπρόεδρο τον κύριο Ισίδωρο, υπουργό Εξωτερικών τον Κυριάκο, υπουργό Προεδρίας την Αλεξία, υπουργό Ανάπτυξης τον Κωνσταντίνο, κ.λπ. κ.λπ.) τότε για τίποτε στον κόσμο δεν θα ήθελα να είναι ο Ισίδωρος. Όσο φαντάζομαι την κραβατομουρμούρα που θα άκουσε...

monahikoslikos είπε...

@Zalmoxis: Κρεβατομουρμούρα θα άκουγε ο ιππέας από την αλόγα του αν δεν τα κατάφερνε να προβληθεί ο τέως, για ξανακοίτα το βλέμα λατρείας της Ντόρας στην Ανναμαρίτσα και άσε τα ...σάπια

kwtsos είπε...

Δεν ξέρω από ποιον μεθοδεύτηκε το σκηνικό για να γίνει αβάντα στον Κοκό αλλά η υπόθεση είναι της πλάκας και μόνο για εσωτερική κατανάλωση επιπέδου ψωροκώσταινας, κοινώς κάτι τρέχει στα γύφτικα. Παγκοσμίως άγνωστος ο Τέως, παγκοσμίως άγνωστη και η Ντόρα. Και μένα να έδειχνε η κάμερα το ίδιο θα έκανε. Όλα τα λεφτά για την Ελλάδα, να βλέπει όλος ο κόσμος εκατοντάδες κινεζάκια να τραγουδούνε στα Ελλήνικά τους στίχους του Παλαμά.

Nativist είπε...

Μα τι έγινε, ρε παιδιά, με τον πρώην βασιλιά στην τελετή έναρξης; Τον έδειξε η κινεζική τηλεόραση σαν εκπρόσωπο της Ελλάδος, κάτι σαν εν ενεργεία βασιλιά, ας πούμε; Δεν είδα το "πανηγύρι", διότι δεν παρακολουθώ τέτοιες αμερικανιές, τέτοιο ευτελισμό του ολυμπιακού πωεύματος σε φτηνο (αν και ακριβοπληρωμένο) αμερικάνικο show. Ούτε την έναρξη και το τέλος της "Ολυμπιάδας" (ο Θεός να την κάνει) της Αθήνας είχα δει.
Τελικά, αν οι Κινέζοι έδειξαν τον Κωνσταντίνο σαν ηγέτη του ελληνικού κράτους, είναι πολλών συγχαρητηρίων άξιοι και επιβεβαιώνουν την σοφία τους. Ποιον θέλατε να δείξουν δηλαδή; Την Μπακογιάννη;

monahikoslikos είπε...

@kwtsos: Κάνεις τον αφελή ή είσαι πράγματι αφελής...

@Homo cretensis: Ισως δεν έχεις άδικο για τη σοφία των Κινέζων αλλά επειδή στις κάμερες κάναν κουμάντο ευρωπαίοι μάλλον έχουμε θέμα ευρώ-δολαρίων και όχι κινέζικης σοφίας.

Ανώνυμος είπε...

Ορισμένοι διακατέχονται από σύνδρομο μειονεξίας. 34 χρονια(τυπικά) και 40 χρόνια ουσιαστικά από την αλλαγή πολιτεύματος μερικοί ακόμα έχουν απωθυμένα.
Ας κοιταχτούν από κανά ψυχίατρο γιατί οι εμμόνές τους, τα φοβικά σύνδρομα και η μανία τους δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

monahikoslikos είπε...

xinila lemon: Ξέρεις σε μερικούς δεν μας αρέσουν τα ξινά και φυλαγόμαστε... άλλοι πάλι κρύβονται πίσω από τα ξινά (λεμόνια, πορτοκάλια grapefruits, bergamotti et similia)... και λένε τα δικά τους.