Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

Θα φθάσει μέχρι τις κάλπες ο Ομπάμα;

Συμπτώσεις:
Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στο Ντένβερ με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον δημοκρατικό υποψήφιο Μπάρακ Ομπάμα, μετέδωσε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο στο Κολοράντο.
Ένας από τους συλληφθέντες ομολόγησε στις αρχές ότι "σκόπευαν να πυροβολήσουν τον Ομπάμα από κάποιο υπερυψωμένο σημείο με μια καραμπίνα, από απόσταση 750 μέτρων" την Πέμπτη, όταν ο αφροαμερικανός γερουσιαστής θα μετέβαινε στο στάδιο του Ντένβερ για την προγραμματισμένη ομιλία του ενώπιον 75.000 οπαδών του, μετά και την τυπική ανάληψη του χρίσματος των Δημοκρατικών, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CBS 34.
Στις αρχές του μήνα ένας 22χρονος άνδρας ο Ρέιμοντ Χάντερ Γκέιζελ, 22 ετών είχε συλληφθεί από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες με την κατηγορία ότι απειλούσε να σκοτώσει τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία Μπαράκ Ομπάμα.
Τον περασμένο Μάιο μία αδέξια αναφορά της Χίλαρι Κλίντον στη δολοφονία του γερουσιαστή Ρόμπερτ Κένεντι στις 5 Ιουνίου του 1968, ενώ διεκδικούσε το χρίσμα των Δημοκρατικών προκάλεσε κατάπληξη και οργή στο στρατόπεδο του αντιπάλου της Μπαράκ Ομπάμα που τη θεώρησε υπαινιγμό για ενδεχόμενη δολοφονία του αντιπάλου της.
Η Χίλαρι υποψήφια –τότε- για το χρίσμα ζήτησε συγγνώμη λέγοντας πως λυπάται «εάν οι αναφορές μου σε αυτή τη δραματική στιγμή της ιστορίας μας, ιδιαίτερα για την οικογένεια Κένεντι, πλήγωσαν κάποιον όποιος κι αν είναι αυτός».
Το περιοδικό Time, ωστόσο, αποκάλυψε ότι η Κλίντον είχε διατυπώσει την ίδια ακριβώς δήλωση στις 6 Μαρτίου, όταν είχε πει: «Θυμόμαστε όλοι αυτή τη μεγάλη τραγωδία όταν δολοφονήθηκε ο Μπομπ Κένεντι. Ο σύζυγός μου δεν είχε εξασφαλίσει το χρίσμα το 1992 παρά τον Ιούνιο. Το να έχεις μια κούρσα για το χρίσμα που διαρκεί έως τον Ιούνιο δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο».
Ανεξαρτήτως από τι είπε ή τι ήθελε να πει η Κλίντον η αλήθεια είναι ότι ο Ομπάμα λίγες εβδομάδες μετά τις δηλώσεις της Χίλαρι αντιμετώπισε σοβαρό κίνδυνο όταν το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Σεντ Λιούις.
Σύμφωνα με το κανάλι ABC, το επεισόδιο αυτό ήταν πολύ πιο σοβαρό απ' όσο ανέφεραν η αεροπορική εταιρεία και η FAA, η αμερικανική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας, βασιζόμενες στην καταγραφή της συνομιλίας του πιλότου με τον πύργο ελέγχου.
Θα μπορούσε να πέσει το αεροπλάνο; Η απάντηση είναι ναι. Τι θα γινόταν τότε; Θα είχε σκοτωθεί ο Ομπάμα; Η απάντηση είναι ότι συνήθως δεν επιζεί κανένας από ένα αεροπορικό ατύχημα. Όταν μάλιστα γίνονται πολύνεκρα, ομαδικά ατυχήματα, κανένας δε μπορεί να μιλήσει για δολοφονία ενός ανθρώπου. Είναι σημαντική λεπτομέρεια αυτή. Δηλαδή εάν έπεφτε το αεροπλάνο, κανένας δε θα έλεγε ότι ο Ομπάμα δολοφονήθηκε.

Άσχετο(;):

Κι άλλες συμπτώσεις: ή οι περίεργοι θάνατοι (42) φίλων, συνεργατών, σωματοφυλάκων, "εμπλεκόμενων" κλπ στην διάρκεια της πολιτικής σταδιοδρομίας του Μπιλ Κλίντον.
Βινς Φόστερ
Συνεργάτης και συνάδελφος της Χίλαρυ Κλίντον. Οι "κακές γλώσσες" λένε ότι είχαν σχέσεις. Βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι, σε πάρκο έξω από την Ουάσιγκτον. Η επίσημη εκδοχή: Αυτοκτονία.
Εντ Γουίλι
Συγκέντρωνε χρήματα για τις προεκλογικές ανάγκες του Κλίντον. Βρέθηκε νεκρός, με μια σφαίρα στο κεφάλι, σε δάσος της Βιρτζίνια, το Νοέμβριο 1993. Η επίσημη εκδοχή: Αυτοκτονία. Την ίδια ημέρα η σύζυγός του κατάγγειλε ότι ο πρόεδρος την ενόχλησε σεξουαλικά στον Λευκό Οίκο.
Κάθυ Φέργκιουσον
Βρέθηκε νεκρή με μια σφαίρα στο κεφάλι, ενώ στο αυτοκίνητό της υπήρχαν βαλίτσες σαν να ετοιμαζόταν να ταξιδέψει. 'Ήταν μάρτυρας στην υπόθεση Πόλα Τζόουνς. Η επίσημη εκδοχή: Αυτοκτονία.
Μπιλ Σιέρτον
Πολιτειακός αστυνομικός, αρραβωνιαστικός της Κάθυ Φέργκιουσον. Βρέθηκε νεκρός με μιά σφαίρα στο κεφάλι, λίγες ημέρες μετά, στον τάφο της. Η επίσημη εκδοχή: Αυτοκτονία.
Ρον Μπράουν
Υπουργός Εμπορίου. Σκοτώθηκε από την πτώση αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε πάνω από την Γιουγκοσλαβία. Μαρτυρίες, ότι υπήρχε τρύπα στο κεφάλι του από σφαίρα.
Μπάμπαρα Γουάις
Στενή συνεργάτης του Μπράουν. Βρέθηκε νεκρή και γυμνή, στο κλειδωμένο γραφείο της, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Μπράουν.
Τσαλς Μέισνερ
Υφυπουργός Εμπορίου. Σκοτώθηκε όταν έπεσε μικρό αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε.
Σουζάν Κόλεμαν
Βρέθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι και ήταν έγκυος. Είχε σχέσεις με τον Κλίντον, όταν αυτός ήταν γενικός εισαγγελέας στο 'Αρκανσο. Η επίσημη εκδοχή: Αυτοκτονία.
Μαίρη Μαχόνι
Πρώην βοηθός στον Λευκό Οίκο. Δολοφονήθηκε τον Ιούλιο του 1997 σε καφετέρια στην Ουάσιγκτον. Ετοιμαζόταν να καταγγείλει δημόσια ότι ο πρόεδρος την ενοχλούσε σεξουαλικά στον Λευκό Οίκο.
Πωλ Τούλι
Διευθυντής της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών. Βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λιτλ Ροκ του 'Αρκανσο, τον Σεπτέμβριο του 1992. 'Ήταν στενός συνεργάτης και φίλος του, κατά τον Κλίντον. Η επίσημη εκδοχή: Αυτοκτονία.
Τζέρι Παρκς
Επικεφαλής ασφαλείας του (τότε κυβερνήτη) Κλίντον. Βρέθηκε νεκρός σε αυτοκινητόδρομο στο Λιτλ Ροκ, 'Αρκανσο. Λέγεται ότι είχε συγκεντρώσει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Κλίντον, σε ογκώδη φάκελο, που μυστηριωδώς εξαφανίστηκε από το σπίτι του.
Βίκτωρ και Μοντγκόμερυ Ρέησερ
Βασικοί συντελεστές για την συγκέντρωση χρημάτων για τον Κλίντον. Σκοτώθηκαν όταν έπεσε το μικρό αεροπλάνο που τους μετάφερε το 1992.
Δρ. Στάνλεη Χερντ
Περιποιόταν την μητέρα, το πατριό και τον ετεροθαλή αδελφό του Κλίντον. Σκοτώθηκε όταν έπεσε μικρό αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε. Μαζί σκοτώθηκε και ο δικηγόρος του.
Χέρσελ Φραϊντέη
Συγκέντρωνε χρήματα για τον Κλίντον. Σκοτώθηκε όταν ανατινάχτηκε το μικρό ιδιωτικό του αεροπλάνο.
Γκέντη Μπαχ
Δικηγόρος του φίλου του Κλίντον Νταν Λασσατέρ. "Έπεσε" από ψηλό κτίριο τον Ιανουάριο του 1994.
Πόλα Γκρόμπερ
"Μετάφραζε" τις ομιλίες Κλίντον για κωφούς. Σκοτώθηκε σε "τυχαίο" αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Σταν Χούγκινς
Ερευνούσε το σκάνδαλο της τράπεζας "Γκαραντί" στην Πολιτεία 'Αρκανσο. Η επίσημη εκδοχή: Αυτοκτονία, λίγο πριν δημοσιοποιήσει τ' αποτελέσματα της έρευνάς του.
Τζον Πάρνελ
Ερευνούσε το σκάνδαλο "Γουάιτγουότερ", αλλά κι αυτό της "Γκαραντί". Κάποιος τον έριξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του.
Τζέημς Μακ Ντούγκαλ
Ο καταδικασμένος συνεταίρος του Κλίντον στην υπόθεση "Γουάιτγουότερ". Πέθανε από καρδιακή προσβολή.
Τζέημς Γουίλσον
Βρέθηκε κρεμασμένος, αναμεμιγμένος στην υπόθεση "Γουαιτγουότερ". Η επίσημη εκδοχή: Αυτοκτονία.
Τζέημς Μπανς
Βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι. Η επίσημη εκδοχή: Αυτοκτονία. Κρατούσε ένας "μαύρο βιβλίο" με ονόματα σημαντικών πολιτικών που επισκέπτονταν πόρνες στο 'Αρκανσο.
Φλόρενς Μάρλιν
Συνεργάτης της CIA, συνδεόταν (ερευνούσε) με το θέμα της διακίνησης ναρκωτικών, που ονομάστηκε "Μένα αιρπορτ". Το Μένα είναι ένα μικρό αεροδρόμιο στο 'Αρκανσο. Βρέθηκε νεκρή με 3 σφαίρες στο κεφάλι.
Ντάνη Κασολάρο
Ερευνητής δημοσιογράφος, εξέταζε την υπόθεση "Μένα αιρπορτ". 'Έκοψε τον λαιμό του. Η επίσημη εκδοχή: Αυτοκτονία.
Πολ Γουίλτσιερ
Ερευνούσε την υπόθεση "Μένα αιροπορτ" μαζί με τον Ντάνη Κασολάρο. Βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην Ουάσιγκτον. Τρεις εβδομάδες ενωρίτερα δημοσιοποίησε την έρευνά του.
Κέβιν Ιβς και Νταν Χένρη
Νεαροί, που είχαν σχέση με την υπόθεση "Μένα αιρπορτ". Τα κορμιά τους βρέθηκαν σε σιδηροδρομικές γραμμές. Η επίσημη εκδοχή: Τους πήρε ο ύπνος πάνω στις γραμμές και πέρασε το τραίνο.
Οι παρακάτω συνδέονταν με την υπόθεση "Μένα αιρπορτ":
Κηθ Κόνλεη (νεκρός σε ατύχημα με μοτοσικλέτα). Κηθ ΜακΜάσκι (βρέθηκε νεκρός από 113 μαχαιριές το Νοέμβριο 1988). Γκρέγκορι Κόλλινς (νεκρός από σφαίρα τον Ιανουάριο 1989). Τζεφ Ρόντς (νεκρός από σφαίρες, βρέθηκε το σώμα του σε μεγάλο δοχείο απορριμάτων). Τζόρνταν Κέτλησον (νεκρός από χτυπήματα τον Ιούνιο 1990). Τζέημς Μίλαν (νεκρός από ασφυξία, επίσημη εκδοχή "φυσικός θάνατος").
Οι παρακάτω σωματοφύλακες του Κλίντον, έχουν πεθάνει όχι από φυσικό θάνατο:
Συνταγματάρχης Γουίλιαμ Ντενσμπέργκερ, λοχαγός Σκοτ Ρέηνολντς, λοχαγός Ρόμπερτ Κέλη, λοχίας Μπράιαν Χάνλη, λοχίας Τιμ Σάμπελ και οι αστυνομικοί: Στηβ Γουίλις, Ρόμπερτ Γουίλιαμς, Κονγουέη Λεμπιού, Τοντ Μακ Κήχαν

πηγή: μετανάστης

18 σχόλια:

Swell είπε...

Tόσοι πολλοί, ούτε για το Ντίλιγκερ να δούλευαν... Και δεν είχα ιδέα.

Ανώνυμος είπε...

Κατα τα άλλα τους φταίνε οι Ρώσσοι
σε σχέση με τον θάνατο της Πολιτόφσκαγια.

Ανώνυμος είπε...

από koptoraptou:


Φαρμακοτσούτσουνος ο Κλίντον, άσφαιρος ο Μπους, ας ελπίσουμε ότι το τσουτσούνι του νέου πρόεδρα θα κάνει τη διαφορά, αγαπημένε!

monahikoslikos είπε...

@swell: Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα κι αυτοί ήξεραν πολλά περισσότερα από μια περίεργη γάτα.

@Cetnik: Φταίνε οι Ρώσοι γιατί δεν μας είπαν ότι ...αυτοκτόνησε!

@koptoraptou: Ε, όχι και άσφαιρος ο Μπους, εδώ κοτζάμ δίδυμους γκρέμισε (εκτός κι αν πιστεύεις και συ τις παπαριές περί Λάντεν), ματοκύλισε το Ιράκ και το Αφγανιστάν κι ακόμα έχει μέλλον.
Όσο για το τσουτσούνι του Ομπάμα αν είναι έτσι όπως τα λένε (για τους μαύρους) αλλοίμονό μας.

Greek Rider είπε...

Λύκε είμαι σίγουρος ότι ο Ομπάμα είναι μαύρο πανί για πολλά στρατιωτικά λόμπι. Αυτοί θέλουν τους προέδρους όχι απλά εξαγορασμένους (όπως θα είναι και ο Ομπάμα) αλλά κανονικούς υπαλλήλους τους και θα κάνουν ότι μπορούν για να τον φάνε.

Πέρα από αυτό το "βιομηχανικό" παρασκήνιο υπάρχει και ένα κανονικό παρακράτος με πράκτορες που δολοφονούν και ανατινάζουν.

Τσούγδω είπε...

Λογικά ο Obama, γι' αυτό δεν έδωσε το χρίσμα της Αντιπροεδρείας στη Χίλαρι (που έδωσε το στίγμα της), για να μη βρεθεί αυτοκτονημένος και η Χίλαρι υποψήφια για την Προεδρία. Η οικογένεια Κλίντον έχει μεγάλο μηχανισμό ξεπλύματος, απ' ότι κατάλαβα.
Ο Obama τυχερός ήταν μέχρι τώρα, μπορεί τελικά να χάσει από τον McCain, αλλά πιστεύω πως μη δίνοντας την αντιπροεδρεία στη Χίλαρι, εξασφάλισε την επιβίωσή του για αρκετό (;) καιρό.
Το σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι είναι πολύ βρώμικο και πολλοί δε βλέπουν με καλό μάτι τον Obama.

(Επίσης δεν είχα ιδέα για όλα αυτά τα περιστατικά.)

Meropi είπε...

Μοναχικέ μου Λύκε,
σκιάχτηκα μ' αυτά που διάβασα!! Είναι όλα εξακριβωμένα????

Ανώνυμος είπε...

Περι Ομπάμα,κτλ...
Γιατί τόση διαφήμιση για τις Αμερικανικές εκλογές?
Λίγες μάπα αμερικανικές ταινίες και σίριαλ είδαμε φέτος?
Γιατί αυτή η αφύσικη δόση αμερικανιάς?

monahikoslikos είπε...

@greek rider: συμφωνώ, όπως έχει δείξει ως τώρα η ιστορία το πρόσωπο του εκάστοτε Αμερικανού Προέδρου ελάχιστα μεταβάλει τις αποφάσεις που λαμβάνει το πολιτικοστρατιωτικό κατεστημένο...

@tsougdw: Δεν ξέρω γιατί δεν την έχρισε υποψήφια αντιπρόεδρο αλλά θα με εξέπληττε αν το έκανε.

@meropi: Και ποιος ξέρει πόσα ακόμα δεν μάθαμε...

@Cetnik: Μην γίνεσαι κακός τα χαζοκάναλα όπου γάμος και χαρά...
Άλλωστε και εμείς ως λαός μήπως και δεν είμαστε για τα πανηγύρια;

Ανώνυμος είπε...

Ο Liako λέει οτι η περίοδος των
πανηγυριών τελείωσε.
Σε λίγο θα ξαναγίνουμε αρχαίοι!

monahikoslikos είπε...

@Cetnik: «Ω ξειν αγγέλοιν Λακεδαιμονίοις ότι τείδε κείμεθα» …ταπί και ψύχραιμοι από τις προφητείες του Liako του εμπορευομένου…

zalmoxis είπε...

Ο Ομπάμα,
με τους Ρώσσους μπορεί να μην είναι "ψυχροπολεμικός" σαν τον Μπους, αλλά δεν θα αλλάξει ρότα.

Στο "Ιράκ" σκέφτεται είπε ο ίδιος να αφήσει -έστω και συμβολικά- κάποια στρατεύματα.

Στο Αφγανιστάν θα παραμείνει αν εκλεγεί.

Για τον "άξονα του Κακού", όχι μόνο τα ίδια με τον Μπους, αλλά ζητά κυρώσεις εναντίον του Ιράν και γενικά εμφανίζεται πιο σκληρός εναντίον της Τεχεράνης.

Στην ενέργεια, φτάσαμε στο σημείο να κατηγορεί ο Μακέιν τον Ομπάμα για προτεινόμενα μέτρα που θα ανεβάσουν την τιμή του πετρελαίου (π.χ. απαγόρευση εξόρυξης στο μήκος τηςν ακτογραμμής) ενώ η άλλη μια διαφοροποίηση όχι όμως και τόσο σοβαρή, είναι η προτεινόμενη απελευθέρωση των στρατηγικών αποθεμάτων.

Μόνος παράγοντας που να έχει στο στόχαστρο ειδικά τον Ομπάμα είναι οι μεγάλες επιχειρήσεις και οι πετρελαιάδες για το θέμα της πρόσθετης φορολόγησης. Αλλά και πάλι, μην τρελαθούμε κιόλας, ότι θα κάνει και πολιτική... Τσοβόλα (που μπήκε φυλακή επειδή του το χρωστούσαν κάποιοι μεγαλοφοροφυγάδες).

Συμπέρασματικά, θα ανατρέχουμε πάλι σε θεωρίες συνωμοσίας όπως με τον Κέννεντυ αν τον φάνε και βλέπω τον Όλιβερ Στόουν να γυρίζει και ταινία...

pentanostimi είπε...

μεγαλες αλλαγες στην πολιτική των ΗΠΑ δεν περιμένει κα΄νεις ετσι οπως ειναι διαμορφωμενα τα πραγματα αλλά ο ομπαμα φαίνεται οτι μπαινει στο ματι
ισως ειναι και προειδοποιηση για να ειναι πιο ....υπάλληλος

monahikoslikos είπε...

@Zalmoxis: Μη χτυπάς να σου ανοίξουνε μη χτυπάς... ανοιχτές είναι οι πόρτες που θες να παραβιάσεις.
Όπως επισημαίνω και στην απ΄ντησή μου στον greek rider "όπως έχει δείξει ως τώρα η ιστορία το πρόσωπο του εκάστοτε Αμερικανού Προέδρου ελάχιστα μεταβάλει τις αποφάσεις που λαμβάνει το πολιτικοστρατιωτικό κατεστημένο".
Άρα...

@pentanostimi: Ο Ομπάμα δίνει καθημερινά εξετάσεις και φαίνεται να πηγαίνει καλά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα περάσει και την πόρτα του άσπρου σπιτιού...

Dr Jekyll είπε...

Δεν μας λες και τίποτα καινούργιο Λύκε μου! Όλοι ξέρουμε πώς λύνονται οι διαφορές στην Αμερική.
Παλιά είχαν τα εξάσφαιρα στη Δύση, τώρα έχουν τα μακρύκανα με διόπτρες, για να μη ξεφεύγει κανείς!

monahikoslikos είπε...

@Dr Jekyl: Ε, όχι οι αυτοκτονίες είναι καινούριο ...όπλο αποτελεσματικό κι αθόρυβο.

Λωτοφάγος είπε...

Έλεος! Ύστερα τον κράζαμε ότι βομβάρδισε τη Γιουγκοσλαβία!

monahikoslikos είπε...

@Λωτοφάγος: Ναι, μόλις του τελείωσαν οι "στόχοι" στην αυλή του έβαλε στο στόχαστρο τους Σέρβους...
Αλλοίμονό μας να μεταλαμπαδεύσει την εμπειρία του στον Ομπάμα αν φυσικά ο τελευταίος τα καταφέρει που πολύ αμφιβάλω...