Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τρίτη 3 Ιουλίου 2007

Κουκούλες στα αποκαϊδια της Πάρνηθας

Κουκουλοφόροι χτες χτύπησαν με σφυριά υποκατάστημα μιας τράπεζας κι έφυγαν ανενόχλητοι.
Κουκουλοφόροι σήμερα χτύπησαν με μολότωφ το υπουργείο Πολιτισμού.
Τι άλλο θα κάνουν αυτοί οι (πασί)γνωστοι - άγνωστοι κουκουλοφόροι για να ξεφύγει η κυβέρνηση από το μείζον θέμα των πολιτικών ευθυνών και για την πυρκαγιά της Πάρνηθας;

4 σχόλια:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΕΝΙΔΗΣ είπε...

Οι αναρχικοί έχουν συγκεκριμένο αίτημα με τον προφυλακισμένο ομοϊδεάτη τους που δικάζεται αυτές τις μέρες.Απλά είναι τόσα τα γεγονότα που συμβαίνουν και μας απασχολούν που η συγκεκριμένη επίθεση μοιάζει σαν αντιπερισπασμός που σκοπεύει να αποπροσανατολίσει.Αυτοί που θέλουν να θυμούνται ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

Η προβοκάτσια είναι πλέον επιστήμη! Δεν ξέρω όμως ποιοι είναι οι επιστήμονες!
ΟΜΩΣ, ας είμαστε σοβαροί. Προτείνω να φτιαχτούν οι δρόμοι καλύτερα, ν' αδειάσουν από τα σταθμευμένα οχήματα, να υπάρχουν τροχονόμοι στα σταυροδρόμια έτοιμοι να διευκολύνουν τη διαφυγή των προβοκατόρων, τους οποίους ο Δήμος θα έχει φροντίσει να προμηθεύσει με ταχύτατα αυτοκίνητα ή μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού. Για να προλαβαίνουν οι άνθρωποι! Πρέπει να σκεφτούν και το μέλλον του υπουργού Πολιτισμού, ο οποίος πραγματικά πάσχει για να (εκ)πολιτίσει αυτό τον τόπο και τους κατοίκους του. Στα δέντρα της Πάρνηθας κόλλησες; Ο πρωθυπουργός ανήγγειλε θριαμβικά την ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ. Οπότε ασχολήσου λιγάκι και με τις καταστροφές των δημοσίων κτιρίων-υπουργείων και των τραπεζών. Και κάτι άλλο: μην τα βάζεις συνέχεια με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, έναν ακραιφνή Έλληνα, του οποίου είναι τόση η απειροκαλία [λες να μην υπάρχει αυτή η λέξη;] των λόγων του, ώστε καταλήγω στο συμπέρασμα ότι τον ζηλεύεις! Διότι, αγαπητέ, "υπάρχουσιν ήχοι τινές, οι οποίοι αφεύκτως πρέπει να φευχθούν"! Όπως, ας πούμε, αυτά που είπε ο πρωθυπουργός όταν ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή: «Ειδικά η πληγή στην Πάρνηθα είναι πληγή στην ψυχή μας», διαβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά ότι όσες εκτάσεις κάηκαν θα αναδασωθούν και όσοι επλήγησαν θα αποζημιωθούν...

monahikoslikos είπε...

@ ioannisxen: Σίγουρα οι αναρχικοί δεν είναι υποχρεωμένοι να ζητήσουν άδεια από μένα ή όποιον άλλο για το πότε θα εκδηλώσουν και με ποιό τρόπο την αλληλεγγύη τους στον προφυλακισμένο ομοιδεάτη τους.
Όσο αληθές είναι αυτό άλλο τόσο αληθές είναι ότι τα κινήματα δεν ανοίγουν βεντέτες με πρόσωπα.
Όταν λοιπόν η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη και θέλει να αλλάξει την ατζέντα, όταν την ίδια στιγμή βγαίνουν πληροφορίες για προνομιακή σύμπραξη της γυναίκας και του κουνιάδου του Βουλγαράκη στις σκανδαλώδεις παραχωρήσεις ακινήτων στη Μονή Βατοπεδίου και όταν αναρχικοί κουκουλοφόροι, ως κρητικομανιάτες μαυροπουκαμισάδες, βάζουν για πολλοστή φορά στο στόχαστρο τους το Βουλγαράκη λες και τους πείραξε την αδελφή τότε...
Δικαιούμαι να πιστεύω ότι η αλληλεγγύη στο Δημητράκη από τα συγκεκριμένα "κομάντο" είναι προσχηματική για να αποπροσανατολίσουν από την καυτή επικαιρότητα.

monahikoslikos είπε...

@ Νίκος: Μετά από τόσες φορές που ο Βουλγαράκης έχει "ξεφύγει" από τις "δολοφονικές" επιθέσεις των "τρομοκρατών" και λοιπών "αναρχικών στοιχείων" μου έχει γίνει τόσο συμπαθής που σκέπτομαι να τον ψηφίσω στις εκλογές.
Όχι τίποτε άλλο αλλά για να μην χρειαστεί να ψάχνουν οι "σύντροφοι" άλλο βολικό στόχο για την επαναστατική τους γυμναστική.