Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2007

Βύρωνας Πολύδωρας επικίνδυνος για τη Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια υπουργός

Ο γενικός διευθυντής της ΔΕΗ Δημήτρης Μπουσδέκης ξεβράκωσε για τα καλά τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα που είχε πάρει την ευθύνη για την απόφαση να μην ρίξουν νερό τα ιπτάμενα μέσα πυρόσβεσης στα Δερβενοχώρια για να αποφευχθεί ένα black out στην πρωτεύουσα, αλλά το αυτί του Βύρωνα δεν ιδρώνει.
Τι μας είπε ο κ. Μπουσδέκης; Η ΔΕΗ είχε δώσει έγκαιρα έγκριση για ρίψεις νερού στην Πάρνηθα, καθώς είχε διακοπεί η λειτουργία του πυλώνα, που είχε τυλιχθεί από τις φλόγες,
Τι είχε πει ο Πολύδωρας όταν η φωτιά πέρασε στον Εθνικό Δρυμό; Την πατήσαμε, δεν μπορούσαμε να ρίξουμε νερό για να μην βυθιστεί στο σκοτάδι η Αθήνα και έτσι μας ξέφυγε η φωτιά.
«Δεν υπήρχε πρόβλημα στο να ρίχνουν νερό τα ελικόπτερα σε μία γραμμή μεταφοράς, που ήταν εκτός τάσεως», απαντά ο γενικός διευθυντής της ΔΕΗ και μάλιστα είναι κατηγορηματικός ότι αυτό το γνώριζε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ , στο ίδιο μήκος κύματος λίγο αργότερα στο ξεβράκωμα του Βύρωνα έβαλε το χέρι του και ο διορισμένος από την κυβέρνηση πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Τάκης Αθανασόπουλος.
Κι αν η Πυροσβεστική γνώριζε ότι μπορεί να ρίξει νερό για να μην ξεφύγει η φωτιά στην Πάρνηθα και δεν το έκανε ποιος την εμπόδισε, ποιος είναι ο υπεύθυνος που κάηκε ο Εθνικός Δρυμός.
Μα ποιος άλλος από τον πολιτικό της προϊστάμενο τον κ. Βύρωνα.
Και καλά εξακολουθεί να είναι υπουργός ο Βύρωνας;
Ναι γιατί σας φαίνεται περίεργο. Όπως έχει πει και σε άλλη περίπτωση ο Βύρωνας δεν είναι ρίψασπις μόνο αν τον διώξουν με τις κλωτσιές θα φύγει από το υπουργείο.
Και ποιος να τον διώξει ο πρωθυπουργός;
Αυτός έκανε 2 μήνες να καταλάβει ότι πρέπει να διώξει τον Τσιτουρίδη για το σκάνδαλο με τα ομόλογα και θα καταλάβει με τη μία ότι ο Πολύδωρας δεν είναι μόνο ανίκανος αλλά και επικίνδυνος για τη Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια των πολιτών και πρέπει το συντομότερο να πάει σπίτι του.

5 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ηθελαν και εκαψαν την Παρνηθα.Τα παντα ηταν καλα οργανωμενα.
Τι να λεμε τωρα...
Πολυ καλο το αρθρο σου.

Sting είπε...

Άκουγα προχθές το δικό μας που το παίζει Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης , να λέει ότι οι φωτιές είναι τυχαία γεγονότα και όποιος λέει το αντίθετο κάνει φτηνή πολιτική, με σκοπό να πλήξει την κυβέρνηση.
Αφού το είπε ο βόρειος Υπουργός , γιατί να πει ψέματα ο νότιος;
Παρακαλώ , παίδες, να αφήσετε την κυβέρνηση να κάνει τη δουλειά της σε βάθος χρόνου και μην πολιτικολογείτε.

monahikoslikos είπε...

@ Πρεζα tv: Δεν ξέρω αν ήθελαν ή όχι να κάψουν τον Εθνικό Δρυμό ή είναι ανίκανοι να καθορίσουν προτεραιότητες.
Αν καταλαβαίνουν ότι είναι προτιμότερο να αφήσουν να καούν 10 σπίτια που χτίζονται σε 2 - 3 μήνες παρά να καούν 5 έλατα που και να ξαναφυτρώσουν θα χρειαστούν 25 χρόνια να αρχίσουν να μεγαλώνουν.
Ότι και να συμβαίνει είναι επικίνδυνοι.

monahikoslikos είπε...

Αγαπητέ sting ο νότιος εκτίει ποινή να παριστάνει τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κι αν δεν απατώμαι ο δικός σας, είναι γυιός χωροφύλακα και ίσως εξ αυτού του λόγου ή εκδηλωθείσα αλληλεγγύη του βόρειου προς το νότιο.

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

Α, πάλι για τις φωτιές γράφετε; Όποιοι κι αν είναι αυτοί που βάζουν φωτιές, θα κάψουν, θα κάψουν, δεν θα μείνει τίποτε όρθιο, και μετά δεν θα βρίσκουν δάσος για να κάψουν! Κι έτσι θα σωθούμε από τους "άγνωστους" εγκληματίες, οικοπεδοφάγους, πυρπολητές (καμιά σχέση με τους Κανάρηδες)... [Όσο για τους περί ου ο λόγος υπουργούς, τους πάει πολύ και που τους αναφέρετε γιατί είναι ανύπαρκτοι].