Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Σάββατο 28 Ιουλίου 2007

Ένας Αστακός για το βιβλίο Γκίνες.

Μια χώρα που οι Αρχές της, όχι μόνο δεν σέβονται τους πολίτες της, αλλά και τους εμπαίζουν δε μπορεί να έχει μέλλον και ίσως οι φωτιές να είναι προάγγελος της εξαφάνισής της από τον Πλανήτη.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…
Σερφάρεις στο διαδίκτυο ψάχνοντας για φτηνές διακοπές καθώς δεν αποτελείς εξαίρεση από τα εκατομμύρια των συν- Ελλήνων που λόγω δυσπραγίας δεν διανοούνται διακοπές σε ξενοδοχείο κλπ.

«Στον Αστακό υπάρχουν πολλές πανέμορφες παραλίες και άλλα μέρη για ελεύθερο κάμπιγκ» διαβάζεις ασυναίσθητα, «ο επισκέπτης μπορεί ελεύθερα να επιλέξει. Όμως η πιο ιδανική και σε μικρή απόσταση (3 χιλ. από τον Αστακό) είναι η παραλία “Μαραθιάς”, ένας πανέμορφος, απάνεμος και ήσυχος όρμος, με μικρό αρχικό βάθος που τον κάνει κατάλληλο για μικρά παιδιά».
Μπα, δεν μπορεί να υπάρχουν τόσο ιδανικές περιπτώσεις σκέπτεσαι αλλά πάλι η «πρόσκληση» είναι επίσημη από τον ίδιο το Δήμο του Αστακού.

Συνεχίζεις το σερφάρισμα και προσγειώνεται ανώμαλα όταν διαβάζεις στο blog του Ζαρκαδούλα ότι: «Την Τρίτη 27-07-2007 το πρωί γύρω στις 9:00 π.μ ένας εκ των αντιδημάρχων και δυο αστυνομικά όργανα πήγαν στο Μαραθιά, σύμφωνα με την κ. Δήμητρα, μία εκ των 5 που έμειναν 3 ώρες στο Α.Τ Αστακού και τους ενημέρωσαν ότι έχουν καταλάβει παράνομα το χώρο. Οι δυο αστυνομικοί έγραψαν τα ονόματα όλων όσων ήταν εκεί και αποχώρησαν. Δυο ώρες σχεδόν μετά πήγε σε έξαλλη κατάσταση ο διοικητής του Α.Τ και, σύμφωνα πάντα με την κυρία Δήμητρα, πήγε 5 από τους παράνομους παραθεριστές αυτόφωρο. Ποιος έκανε έξαλλο το διοικητή και τον ανάγκασε να πάει ο ίδιος ντάλα μεσημέρι με 40 βαθμούς και να πάρει το κόσμο στο αυτόφωρο;»

Δεν μπορεί σκέπτεσαι, ο Ζαρκαδούλας κάνει αντιπολίτευση και θέλει να βλάψει το Δήμαρχο, όταν το μάτι σου πέφτει εδώ σε μια άλλη είδηση: «Tο θέμα της πώλησης του Μαραθιά αποσύρθηκε και θα έρθει προς συζήτηση την άλλη Τρίτη την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου. Ως εκ τούτου ο κίνδυνος εκποίησης συνεχίζει να υπάρχει».

Ε. λοιπόν, πέστε μου αυτή η χώρα μπορεί να έχει μέλλον;

4 σχόλια:

Dr Jekyll είπε...

Ο αείμνηστος Κων. Καραμανλής είχε πει ότι η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο, όπως ακριβώς το περιγράφεις στο ποστ σου. Γιατί απορείς λοιπόν;

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα διαφημιστικά - και των δήμων - το ίδιο "ποιηματάκι" τσαμπουνάνε. Σα να σου λένε μεσ' τα μούτρα "έλα τώρα που είναι ψιλοφθηνά, γιατί αν καούν - σ.σ.: που κάηκαν - θα γίνουν θέρετρα πολυτελείας για τους κατέχοντες. Άσε, χορτάσαμε κι από αυτό.
Παρεμπιπτόντως, γαμάτη η συνταγή για τα τυρόψωμα. Φιλιά.

η ψυχη μου το ξερει είπε...

Ρε παιδιά, αυτοί είμαστε! Της γκρίνιας, της διαμαρτυρίας και του ωχαδερφισμού!
Βολευόμαστε, και μετά μήτε σε είδα μήτε σε ξέρω! Τρέχουμε να βοηθήσουμε μόνο όταν δούμε πως κινδυνεύουμε κι εμείς να καούμε!
Η Ελλάδα θα πάει εκεί που θα την οδηγήσουμε εμείς οι Έλληνες.Και μέσα σ' αυτούς είσαι κι εσύ κι εγώ κι όλοι αυτοί που κρίνουμε κι επικρίνουμε εκ του ασφαλούς...ΠΑΝΤΑ!
Γιατί, φίλε μου, ως Έλληνες που είμαστε οραματιζόμαστε τα ιδεατά κι όταν είναι να πράξουμε τα κάνουμε...ΣΚΑΤΑ!
Πάντως, και λίγο αισιοδοξία δε βλάπτει! Και μέλλον θα έχουμε και καλή ζωή θα έχουμε! Λίγη υπομονή θέλει μόνο. Όλα είναι ζήτημα χρόνου άλλωστε! Μέχρι να πιάσουμε πάααατο, έχουμε ακόμα!!!

Ανώνυμος είπε...

kai na itan mono auto file mou o astakos kai h gyro pariohi limainontai apo kapious pou einai sapioi