Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2007

Οι αιθεροβάμονες και ο Μαγγίνας

Πάνε χρόνια από τότε που ο μακαρίτης Ανδρέας Παπανδρέου επανεισήγαγε στο ελληνικό λεξιλόγιο τον όρο αιθεροβάμονες αφήνοντας άναυδους τους συνομιλητές του που αγνοούσαν την ερμηνεία της λέξης.
Σήμερα που ο όρος έχει καταστεί κοινό κτήμα έχουν πληθύνει και οι αιθεροβάμονες.
Γιατί τι άλλο είναι οι ρεπόρτερ των εφημερίδων "Εθνος" και "Πρώτο Θέμα" που βγάζουν τα άπλυτα του υπουργού απασχόλησης Βασίλη Μαγγίνα στο φως της δημοσιότητας.
Ο πρώτος, πριν λίγες μέρες στο "Εθνος" αποκάλυψε ότι την ώρα που ο Μαγγίνας προκαλούσε ανασφάλεια σε εκατομμύρια εργαζόμενους και συνταξιούχους με τις προτάσεις του για το ασφαλιστικό τακτοποιούσε την κόρη του από το παράθυρο στον ΟΤΕ.
Ο δεύτερος αποκαλύπτει, σήμερα στο "Πρώτο Θέμα" ότι ο Μαγγίνας που ως αρμόδιος υπουργός έχει τη ευθύνη για την πάταξη της εισφοροδιαφυγής, απασχολεί στο εξοχικό του στο Κορωπί 3 αλλοδαπούς εργαζόμενους ανασφάλιστους.
Και μάλιστα είναι διπλά αιθεροβάμονες όταν περιμένουν ότι θα δημιουργήσουν πρόβλημα ηθικής τάξης που θα οδηγήσει σε παραίτηση τον υπουργό που "ανδρώθηκε" στο περιβάλλον του εθνικού γκαντέμη ή ότι ο "φευγάτος" πρωθυπουργός θα τον στείλει σπίτι του για να τιμήσει το "σεμνά και ταπεινά" που τον συνοδεύει από το Μάρτιο του 2004 ως σκιά.
Και θα είναι αθεράπευτα αιθεροβάμονες αν συνεχίσουν τις αποκαλύψεις για τους σεμνοταπεινούς υπουργούς της κυβέρνησης Καραμανλή που όποιος τους αγγίξει λερώνεται.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιά κόρη του; Έρχεται και ο γιος σε λίγα χρόνια! Ο Ζαγορίτης μιλώντας στον ALHPA για τον δικαιολογήσει δεν είπε πως η μικρή είχε τα προσόντα και εύχεται μετά από 5 - 6 χρόνια να τα έχει κι ο γιος του που σπουδάζει επικοινωνία; Για Ρουσόπουλο σε κυβέρνηση Ντόρας το πάει το παιδί!
Όσο για τους ανασφάλιστους εργάτες, μην είσαι άδικος. Δεν είναι εισφοροδιαφυγή... "Πρόβα τζενεράλε" για το νέα ασφαλιστικό είναι.

Swell είπε...

Μήπως ταιριάζει περισσότερο το "καλαμοβάμονες" που εισήγαγε η 17Ν;

Ανώνυμος είπε...

Και έρχομαι αφ' ενός να συμφωνήσω με τον Swell, αφετέρου να σε ερωτήσω, αν όλη αυτή η ιστορία σου θυμίζει κάτι; Τσιτουρίδη ας πούμε; Μήπως θα ζήσουμε κι άλλες τέτοιες αποκαλύψεις παύλα παράπλευρες ζημίες των ανασφάλιστων Πακιστανών;
Καλησπέρες!