Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007

Πόσο θα αντέξει η Φάνη;



Γυρεύοντας πάει ο Καραμανλής και δεν θα του φταίει κανείς μόλις αρχίσουν οι καταγγελίες για την καινούρια υπουργό Απασχόλησης Φάνη Πάλλη Πετραλιά που διαδέχεται τον αποπεμφθέντα υπουργό Βασίλη Μαγγίνα που είχε διαδεχτεί τον αποπεμφθέντα Σάββα Τσιτουρίδη
Μέχρι τη αποπομπή και της κυρίας Φάνης θυμίζουμε τι είχε γράψει πριν ένα περίπου χρόνο, στις 27 Δεκεμβρίου 2006, το press-gr.blogspot.com για την τότε υπουργό Τουρισμού Φάνη Πετραλιά.
«Με αφορμή τον καβγά Αλογοσκούφη-Πετραλιά για τα ξενοδοχεία, πήραμε την καταγγελία ότι υπάρχει θέμα για την υπουργό Τουρισμού με ένα οικόπεδο της στην ωραιότερη παραλία της Σκοπέλου, την Καστάνη (η φωτογραφία είναι από την περιοχή).
Εκεί προκειμένου να μπορέσει να κτίσει, συμμάχησε με τον προηγούμενο δήμαρχο, τον στηριζόμενο από το ΠΑΣΟΚ, και κατάφερε να την αποχαρακτηρίσει από δασική περιοχή και με συνοπτικές μεθόδους να την ηλεκτροδοτήσει...
Πρόκειται για σπάνιο πευκοδάσος σε μοναδική περιοχή με σμαραγδένια νερά.
Ετοιμαζόταν δε να την κτίσει αλλά της έβαλαν φρένο (αφού στο εν τω μεταξύ είχε γίνει μέλος της κυβέρνησης) λέγοντάς της "θα μας γράψουν οι εφημερίδες".
Από αυτή την παραλία, ο Δήμος έχει διαφυγόντα κέρδη αφού για χάρη της κ. Πετραλιά την έχει αφήσει ανεκμετάλλευτη (ξαπλώστρες, ομπρέλες, κλπ). Προκειμένου, όπως λέει η καταγγελία, να έχει το μελλοντικό σπιτάκι της Φάνης ησυχία.
Τι λέει η κυρία υπουργός;»
Ως υπουργός Πολιτισμού δεν απάντησε λέτε να απαντήσει τώρα ως υπουργός Απασχόλησης.

5 σχόλια:

Αποψη είπε...

Ακόμα δεν πρόλαβε να χαρεί η Φάνη την νέα της καρέκλα και της την είχες φυλαγμένη; Άσε να μπει στο υπουργείο, να ενημερωθεί, να ανοίξει κανά χαρτί προθέσεων... ή καμμιά σαμπάνια ρε αδελφέ!

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο το γεγονός ότι προστατευόμενοί της ήταν μέχρι πρόσφατα κάτι τύποι σαν τον Χατζηεμμανουήλ του ΟΠΑΠ, προδικάζει χοντρό νταβαντούρι με σκάνδαλα και τέτοια για τη μαντάμ!
Θέλω μόνο να τη δω και να την ακούσω αν θα έχει με τους συνδικαλιστές το ίδιο αλαζονικό υφάκι που είχε στο Πολιτισμού και στο Τουρισμού!

Αποψη είπε...

zalmoxis
"αλλάζει ο λύκος τρίχωμα";

monahikoslikos είπε...

@ άποψη: Τι θέλεις να πεις για το τρίχωμα του λύκου;.
Να το πάρω προσωπικά;

Αποψη είπε...

Λύκε τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται...
Έτσι και στο σχόλιο οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι καθαρά συμπτωματική!
Είπατε κάτι;