Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

Δρυός πεσούσης η …υποκρισία χτυπάει κόκκινο

Πρόστιμο 165.000 ευρώ επέβαλε η πολεοδομία ως πρόστιμο για πολεοδομικές παραβάσεις στον πρώην υπουργό Απασχόλησης Βασίλη Μαγγίνα.
Τα 110.000 ευρώ από όσα άκουσα είναι το πρόστιμο για την αυθαίρετη ανέγερση της βίλλας και τα 55.000 ευρώ το ετήσιο πρόστιμο διατήρησης αυθαιρέτου που θα το πληρώνει κάθε χρόνο μέχρι η περιοχή να μπει στο σχέδιο ή να αλλάξει η χρήση γης.
Δεν μένει τώρα παρά να μάθουμε και τι πρόστιμο θα του βάλει το ΙΚΑ για τους ανασφάλιστους Ινδούς καθώς και πότε θα διαπομπευθεί δημοσίως γιατί απέκρυψε από το πόθεν έσχες την πισίνα που είχε στο αναψυκτήριο του Κορωπίου.
Μέχρι χθες προχθές κανείς δεν ήξερε τίποτα.
Ούτε οι αρμόδιοι της πολεοδομίας που καλοπληρώνονται και θα βγάλουν και παχυλές συντάξεις ούτε και η κυβέρνηση είχαν δει ή είχαν ακούσει κάτι.
Όλους κοροΐδα τους είχε πιάσει ο Βασίλης... σα δεν ντρέπονται.
Προσωπικά δεν μου είναι συμπαθής ο κύριος Μαγγίνας για να μην πω ότι ανέκαθεν με απωθούσε η φάτσα του και τα πολιτικά του τσαλίμια και κολοτούμπες.
Όμως αν δεν κάνω λάθος στην περιοχή είναι χτισμένα και άλλα πολλά αναψυκτήρια – βίλλες που ανήκουν σε επωνύμους.
Και γι αυτούς η πολεοδομία τι κάνει θα επιβάλει πρόστιμα ή καθάρισε τη βρωμιά με το πρόστιμο στο Μαγγίνα.
Και δεν έχουν ευθύνη όλα αυτά τα λαμόγια της πολεοδομίας που τόσα χρόνια ανέχονταν (προφανώς με το αζημίωτο) τις αυθαιρεσίες στην περιοχή.
Θα τους ελέγξει ποτέ κανένας.
Θα ελέγξουν οι ίδιοι έστω και τώρα που έσπασε το σπυρί τις υπόλοιπες αυθαίρετες κατασκευές;
Σιγά μην το κάνουν;
Γι αυτό οργίζομαι.
Γιατί όσο αποκρουστική μου είναι η φάτσα του Μαγγίνα άλλο τόσο αποκρουστική μου είναι η εικόνα μιας δημόσιας διοίκησης και μιας κυβέρνησης που πετάει βορά στα σκυλιά το πολιτικό πτώμα ενός πολιτικού, που μέχρι χθες είχαν στα ώπα ώπα, για να κατασιγάσουν την οργή της κοινής γνώμης στα όσα αποκαλύφτηκαν και να μπορέσουν εκείνοι να συνεχίσουν ανενόχλητοι το πλιάτσικο.

Βρε ουστ κοπρόσκυλα….

1 σχόλιο:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

εμεις μπορει να τους λεμε βρε ουστ...αλλα το 43% των Ελληνων αυτους θελουν για κυβερνηση...Δυστυχως...