Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Πέμπτη 31 Μαΐου 2007

Η αδιαφορία μας σκότωσε την ΑΜΑΛΙΑ και ίσως σκοτώσει και τη ΜΑΝΑ του ΑΛΕΞ.

Αύριο, 1 Ιουνίου, όλα τα blogs είναι αφιερωμένα στην Αμαλία.
Ο monaxikoslikos όμως θα προσπεράσει τα χιλιάδες κείμενα που θα γραφτούν για την αυριανή μέρα για το κορίτσι που χάθηκε από τραγικά ιατρικά λάθος και πόσο πόνεσε πριν τη λυτρώσει ο θάνατος.
Η Αμαλία ξέρουμε που είναι. Αναπαύεται στην Αττική γη κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει. Τίποτα περισσότερο δεν μπορούμε να κάνουμε γι αυτή. Κι αν μπορούσαμε όσο ζούσε και δεν το κάναμε ντροπή μας που δεν ξεπλένεται με επικήδειους.
Μέχρι εδώ λοιπόν τα εύκολα και πάμε παρακάτω.
Από τις 2 Φεβρουαρίου του 2006, κλείνουν αύριο 16 μήνες από τότε, αγνοείται ένα παιδί 11 ετών ο ΑΛΕΞ.
Ιδού λοιπόν συνάδελφοι blogers πεδίον δόξης λαμπρό.
Για την Αμαλία δεν κάναμε τίποτα όσο ζούσε.
Ας ενώσουμε λοιπόν τώρα όλα τα blog σε μια γροθιά κι ας απαιτήσουμε να βρεθεί ο ΑΛΕΞ και όσοι του έκαναν κακό ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Τα υπόλοιπα είναι για να περνάμε την ώρα μας.
Ας θυμηθούμε ότι ένα 11χρονο παιδί, γιος οικονομικής μετανάστριας από τη μακρινή Γεωργία, χάθηκε – άνοιξε η γη και τον κατάπιε – στο κεντρικότερο σημείο της Βέροιας και κανείς δεν τον ξαναείδε, κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται, αν ζει ή αν πέθανε.
Αυτό δεν σας προσβάλει δεν σας συγκινεί. Δεν σας οργίζει όταν οι επίσημες αρχές, σηκώνουν τα χέρια ψηλά αφού προηγουμένως έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να μην βρεθεί ποτέ ο ΑΛΕΞ.
Δεν εξεγείρεστε όταν η αστυνομία της Θεσσαλονίκης και της Βέροιας, ο άρχων των πραιτόρων Πολύδωρας, η αρχόντισα του Τούνελ Αγγελική Νικολούλη (ναι αυτή που έδειχνε από την πρώτη σελίδα του ΕΘΝΟΥΣ τον Περικλή Κοροβέση ως εκτελεστή της 17Ν), ο ιδιωτικός ερευνητής Τσούκαλης, (που χάθηκες Γιώργο που ήσουν σίγουρος ότι θα βρεθεί ο Αλεξ), ο δικηγόρος Γεωργίου (με το κουσούρι), η Βόζεμπεργκ, ο δικηγόρος Ραγγούσης και ο μαϊντανός των καναλιών ο ψυχίατρος Σούρας έχουν πέσει πάνω στη δύσμοιρη ΜΑΝΑ τη Νατέλα να την πείσουν ότι τον Άλεξ σκότωσαν και εξαφάνισαν το πτώμα του, 5 ανήλικα τσογλάνια.
Ορίστε σας δίνουμε τους δολοφόνους τι άλλο θέλετε φώναζε μια μέρα ο θλιβερός Ραγκούσης σε συγχορδία με τον ψυχίατρο που θέλει δέσιμο ο ίδιος.
Δεν τρομάζετε όταν ο Πολύδωρας λέει στη ΜΑΝΑ ΝΑΤΕΛΑ ότι θα το δει το παιδί της στην άλλη ζωή;
Και δεν ανησυχείτε όταν την εκδοχή αυτή φέρετε να υιοθετεί και ο Ειδικός Εφέτης Ανακριτής που διερεύνησε την υπόθεση έστω κι αν αυτή η εκδοχή μπάζει από παντού νερά.
Νερά, πολλά νερά, περισσότερα κι από τα νερά του Τριπόταμου της Μπαρμπούτας που υποτίθεται ότι ήταν η τελευταία κατοικία για το μικρό Άλεξ.
Όλοι οι παραπάνω αλλά και δικαστικοί κύκλοι, όπως έσπευσε να μας ενημερώσει η Νικολούλη, διαφωνούν κάθετα, που λένε και οι πολιτικοί, με το ενδεχόμενο να έρθει ο Βέλγος αστυνομικός που είναι ειδικευμένος στις εξαφανίσεις μικρών παιδιών.
Από τη στιγμή που την υπόθεση έχει αναλάβει η δικαιοσύνη, θα είναι προσβολή για τη δικαιοσύνη της χώρας να φέρουμε τον Βέλγο κραυγάζουν από τα παράθυρα όλοι οι πιο πάνω εντεταλμένοι για τη συγκάλυψη (είναι πολλά τα λεφτά φαίνεται) της υπόθεσης.
Καμμία τύχη δεν έχει όποιος πάει κόντρα στο ρεύμα. Όχι του ποταμού της Μπαρμπούτας, αλλά στο ρεύμα της παραπληροφόρησης.
Γιατί αν ερχότανε ο κ. Ρεμί, ο Βέλγος, θα έψαχνε να βρει τον Αλεξ ζωντανό ή νεκρό και όχι τους υπαίτιους της εξαφάνισής του. Καμία δουλειά δηλαδή με αυτή που κάνει η δικαιοσύνη.
Αν, βέβαια, από την έρευνά του αποκαλύπτονταν και ποιοι συγκάλυψαν την υπόθεση τότε ακόμα καλύτερα, γιατί έτσι θα φαίνονταν ποιοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και πολύ λίγο με νοιάζει αν αυτοί είναι δικαστές, μπάτσοι, δικηγόροι, ψυχίατροι ή δημοσιογράφοι ή και όλοι μαζί.
Ισως αυτό να φοβούνται όσοι κραυγάζουν να μην έρθει ο κ. Ρεμί.
Φοβούνται το ξεβράκωμα και τη διαπόμπευση γι αυτό φροντίζουν εκτός από τον Αλεξ να εξαφανίσουν από το δρόμο τους κι όποιον επιμένει να ψάχνει.
Ο Γιάννης Ντάσκας, που ως δημοσιογράφος ερεύνησε το θέμα και ανέδειξε τις «τρύπες» του επίσημου σεναρίου, απολύθηκε από το ΑΛΤΕΡ με απαίτηση της Αγγελικούλας (μια ζωή στη ρουφιανιά η κυρία).
Με συνοπτικές διαδικασίες «εξαφανίστηκε» από τη σχολή της αστυνομίας που δίδασκε για χρόνια η καθηγήτρια Αντωνοπούλου, την οποία απέλυσαν με προφορική άνωθεν εντολή, γιατί έκανε λόγο για κυκλώματα παιδεραστίας πίσω από τη υπόθεση.
Ποιος έχει σειρά για «εξαφάνιση» στη συνέχεια. Η ΝΑΤΕΛΑ, η ΜΑΝΑ που επιμένει να θέλει το παιδί της ή ότι απέμεινε από αυτό, ο Δημήτρης, ο πατριός του Αλεξ, που της συμπαραστέκεται ή ο δικηγόρος της οικογένειας Πυθαγόρας Ιερόπουλος που δεν αφήνει την υπόθεση να κλείσει.
Ας εξεγερθούμε τώρα λοιπόν όλοι και να απαιτήσουμε να χυθεί ΦΩΣ στην υπόθεση.

2 σχόλια:

paraxeno είπε...

http://giatinamalia-blog.blogspot.com/

ότι έχει σχέση με την αυριανή κινητοποίηση αναφορικά στην Αμαλία και στο θέμα της υγείας βρισκεται σε αυτό το προσωρινό μπλογκ, ας αρχίσουμε να διαδίδουμε το μήνυμα σε γνωστούς μας bloggers και φίλους, για να είμαστε έτοιμοι αύριο :)

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό το κείμενό σου, κατά τη γνώμη μου. Τα λές όπως ακριβώς πρέπει, έξω απ' τα δόντια. Χαίρομαι αληθινά που υπάρχουν ακόμη φωνές να μιλήσουν τη γλώσσα της καρδιάς και της αλήθειας, φωνές που δε λένε να σωπάσουν μπροστά σε όλη αυτήν την ασύλληπτη (κυριολεκτικά και μεταφορικά) βρωμιά.Μπες στο μπλογκ της Νατέλας, ζητά τη βοήθειά μας για ιδέες σχετικά με τη συλλογή υπογραφών για να έρθει ο Ρεμύ.
Λοιπόν, μοναχικέ λύκε, ίσως ήρθε η ώρα για μας τα απλά ζώα του δάσους να δείξουμε τα δόντια μας και να βγάλουμε τα νύχια μας...
Ελένη