Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2007

Γιατί έκοψε τα φτηνά εισιτήρια η Aegean;

Ένα σχόλιο, στο προηγούμενο ιστοσημείωμα μου ότι το λουκέτο στην Ολυμπιακή μπαίνει για να αναδειχτεί η Aegean στον αποκλειστικό και προνομιούχο κυρίαρχο των αεροπορικών μεταφορών στην Ελλάδα, με έστειλε να κάνω μια «βόλτα» στην ιστοσελίδα της Aegean.

Τι έλεγε το σχόλιο;

«Ως προχτές:
Απλή μετάβαση ΑΘΗΝΑ -> ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 19Ε+φόροι αεροδρομίου, εάν το αγόραζες μέσω ιντερνετ ένα μήνα πριν ή πέντε βδομάδες πριν το πολύ.
Από προχθές
τα 19Ε έγιναν 58Ε,
η AEGEAN κατάργησε όλα τα φθηνά εισιτήρια, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο 2008, που έψαξα».

Τι διαπίστωσα;

Ζήτησα να προαγοράσω εισιτήριο για πτήση από Αθήνα σε Αλεξανδρούπολη το Μάρτιο και το Μάιο του 2008 δηλαδή πολλούς μήνες νωρίτερα και η τιμή που μου έδιναν ήταν 58 ευρώ + φόρους αεροδρομίων συνολικά 90 τόσα ευρώ.

Με λίγα λόγια φτηνά εισιτήρια τέλος για τους επιβάτες της Aegean αφού πλέον μετά το λουκέτο της Ολυμπιακής δεν θα έχουν άλλη επιλογή και αναγκαστικά θα «πετάξουν» με Aegean.

Διαπίστωσα επίσης ότι η Ολυμπιακή, μετά τις δηλώσεις του ανεκδιήγητου υπουργού Μεταφορών και για να μην ξεμείνει από επιβάτες αναγκάζεται να πετά τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων με χοντρές εκπτώσεις στις τιμές των εισιτηρίων της.

Κατόπιν τούτων τι άλλο να πούμε παρά μόνο: Άξιος ο μισθός σας κύριε Χατζηδάκη και κύριε Καραμανλή….

7 σχόλια:

L'Enfant de la Haute Mer είπε...

http://inconue.wordpress.com/2007/12/06/%ce%97-aegean-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%81%ce%b3%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%86%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%ac-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b9%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%b1/

Pan είπε...

Άρχισαν κιόλας τα παρατράγουδα;
Πολύ ωραία.

L'Enfant de la Haute Mer είπε...

Τα πράγματα στο site άλλαξαν.
Δες και μόνος σου.
Έκανα πάνω από δώδεκα ελέγχους Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο-Ιούνιο, και ώ του θάυματος, βρέθηκαν φτηνά εισητήρια !
Τι να πώ !!

L'Enfant de la Haute Mer είπε...

Εγώ κατέβασα το ποστ.
Κάνε κι εσύ τους ελέγχους σου για να μη σε πάρω στο λαιμό μου

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Μη μου πείτε πως ο Κωστής (ναι ρε έχω δικαίωμα να του μιλάω έτσι γιατί έχουμε πλακωθεί σε Πανσπουδαστικό συνέδριο) κι ο Καραμανλής είναι υπάλληλοι της Aegean κι άξια βγάζουν το μισθό τους;
Σωπάτε που κλείνουν την ΟΑ για να γίνει η άλλη μονοπώλιο. Αυτά τα πράγματα δε γίνονται σε ανεπτυγμένα κράτη, μόνο σε τριτοκοσμικά. Κι εμείς είμαστε ευρωπέη (σωστά το έγραψα;).

monahikoslikos είπε...

@ χορεύοντας με τους αμετανόητουσ: Λάθος δεν είμαστε ευρωπέη.
Είμαστε εταίρες των ευρωπαίων εταίρων μας που μαζουν τα πέη τους ...ξέρεις που.

iLiAs είπε...

..οι κυβερνώντες, "δουλεύουν" προς όφελος της ιδιωτικής αεροπορικής εταιρίας...φυσικά οι ιθύνοντες της Aegean, δεν είναι κορόιδα..μονοπώλιο θα έχουν, θα μας γδέρνουν κανονικά.

Λυκε να τους χαιρόμαστε που τους εκλέξαμε -νε.