Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2007

Πάρτα μαλάκα...



Τα δακτυλικά τους αποτυπώματα θα υποχρεωθούν να καταθέτουν σε ειδική τράπεζα δεδομένων όσοι επισκέπτονται τις ΗΠΑ.
Τα δακτυλικά αποτυπώματα των επισκεπτών θα συλλέγονται στις εισόδους της χώρας και θα διατηρούνται για 75 χρόνια για να συγκρίνονται με αποτυπώματα υπόπτων για διάπραξη εγκληματικών ενεργειών.
Το μέτρο ανακοινώθηκε χθες από τους υπερατλαντικούς παράφρονες και θα ισχύσει μέχρι το τέλος του 2008 δηλαδή μέχρι να ξεκουμπιστεί ο πιο ηλίθιος άνθρωπος που κυβέρνησε ποτέ τις ΗΠΑ σκορπίζοντας τον τρόμο και το θάνατο στον πλανήτη κυνηγώντας …τρομοκράτες.
Σύμφωνα με τη λογική του διαταραγμένου μυαλού του Μπους ένας ογδοντάχρονος (π.χ ο Μητσοτάκης) που θα επισκεφτεί προσεχώς τις ΗΠΑ μπορεί να διαπράξει έγκλημα στα 150 του και να εντοπιστεί από τα δακτυλικά του αποτυπώματα που θα φυλάει ως τότε ο Μπούς στην ειδική τράπεζα.
Έλεος πια με το μαλάκα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενώ στο Ελλάντα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε: τρομοκράτες, λαθρομετανάστες, εβραίοι κατάσκοποι, Τούρκοι μυστικοί πράκτορες, κλεφτρόνια Αλβανοί, έμποροι ναρκωτικών, νταβατζήδες, πωλητές χαλασμένων τροφών, νοθευμένο πετρέλαιο κλπ. Είναι εύκολο να κάνεις κριτική και να αποφεύγεις την αυτοκριτική.

Ανώνυμος είπε...

Μοναχικέ Λύκε αγνόησε το ανωνυμο φασιστακι των 10.20 και πες μου σε παρακαλω αντι για δακτυλικα αποτυπωματα μπορω να δωσω δειγμα ...σπερματος στο μακακα τον πλανηταρχη;

Ανώνυμος είπε...

Μια και ανέφερες τον εθνικό γκαντέμη (και με τη γκαντεμιά που δέρνει αυτή τη χώρα, ναι, τον έχω ικανό να ζήσει άλλα 75 χρόνια!!!) η κοράκλα του η ΥΠΕΞ θα έχει και καμιά εθνική επιτυχία ή μόνο πατάτες θα κάνει; Ούτε το πιο εύκολο δε μπορεί, τώρα με τα καινούργια διαβατήρια να καταργήσει για τους Έλληνες τις βίζες για τις ΗΠΑ και να μη χρειάζεται να τους δίνουμε τα 10 φάσκελα για αποτυπώματα!
Αλλά με τέτοια ποσοστά δημοφιλίας και σταυροδοσίας που της δίνει ο ελληνικός λαός, όχι άλλα 75, άλλα 175 χρόνια να ζήσει ο ακατονόμαστος!