Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007

στάχτη και μπούρμπερη

Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση μας τελείωσε μαζί με τη Γιαννάκου που φεύγοντας της έδωσαν και το βιβλίο της ιστορίας μαζί να χει να διαβάζει τις ατέλειωτες ώρες της μοναξιάς.
Η συνταγματική μεταρρύθμιση μας τελείωσε πριν ξεκινήσει μόλις οι ΠΑΣΟΚοι τα στήλωσαν με τις ανορθόδοξες ψηφοφορίες των γαλάζιων.
Η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας μας τελείωσε μόλις ο Αλογοσκούφης φόρεσε ζιβάγκο για να ξορκίσει τις κελεμπίες από το Ντουμπάι που θέλανε να βάλουν χέρι στον ΟΤΕ.
Η ασφαλιστική μεταρρύθμιση οδεύει κι αυτή για τα αζήτητα μετά την καρατόμηση του Μαγγίνα με το αναψυκτήριο, τους Ινδούς φίλους και την κόρη στον ΟΤΕ.
Τελικά αυτή η κυβέρνηση με ότι καταπιάνεται στάχτη και μπούρμπερη γίνεται.
Εκτός κι αν η (χάνει) Πάλλη Πετραλιά κάνει την έκπληξη.
Καλά ντε ένα αστείο είπαμε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι κακόπιστος και εμπαθής! Δε λες τίποτα για την επιτυχημένη φορολογική μεταρρύθμιση, ειδικά τώρα που με τα νομοσχέδια του Αλογοσκούφη κλαίνε με μαύρο δάκρυ οι λαθρέμποροι καυσίμων, οι υδραυλικοί κόβουν αποδείξεις και για το τελευταίο ευρώ και απαλλάχθηκε επιτέλους ο καλοκάγαθους διιοκτήτης μιας "κάποιας" τέλος πάντων ακίνητης περιουσίας από τον επονείδιστο και λαϊκίστικο ΦΜΑΠ!

monahikoslikos είπε...

@ zalmoxis: Έχεις δίκιο, ξέχασα αυτό το έκτρωμα που ο Αλογοσκούφης αποκαλεί φορολογική μεταρρύθμιση και με την οποία η εφορία παίρνει λίγα από τους πολλούς για να δώσει πολλά στους λίγους.

Αποψη είπε...

Μια πρόταση ρε παιδιά.... Βαρέθηκα την κριτική, την ρηχή αντιπολίτευση, τον κενό καταγγελτικό λόγο. 300 νοματαίοι στα βουλευτικά έδρανα να τεντώνουν το δάκτυλο προς κάθε κατεύθυνση; Μια πρόταση ρε παιδιά.... Κάποιος που θα πει "δεν λειτουργούν οι λύσεις που προτείνεται. Τι λέτε να δουλεψουμε πάνω σ' αυτές τις προτάσεις;" Το αφαλιστικό μας αφορά όλους και πρέπει να λυθεί. Είναι εθνικό θέμα.
Να το λύσουν.
Αλλά που χρόνος; Ο καθείς για την καρέκλα του...