Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2007

Ουστ να μου χαθείτε γαϊδούρια

Ο παραλογισμός χτύπησε κόκκινο σήμερα το πρωί στη εκπομπή του Παπαδάκη Καλημέρα Ελλάδα στον Αντένα.
Ο παρουσιαστής να οργίζεται και να καταγγέλλει του θρησκόληπτους της Παλατιανής που συμπαραστέκονται, με ολονυχτίες, στον παπά τους που κατηγορείται ότι βίασε τη μικρούλα στο Ίλιο, αγαπημένο θέμα όλων των καναλιών τις τελευταίες ημέρες και να έχει καλεσμένο τον ψυχίατρο και γνωστό τηλεοπτικό μαϊντανό Σούρα να δώσει τα φώτα του.
Και εκεί που σκέπτεσαι: καλά τα λέει ο Γιώργος, το λόγο παίρνει ο Σούρας και εμμέσως πλην σαφώς υποστηρίζει τον παπά όπως και οι λοιποί θρησκόληπτοι της ενορίας του.
Όπως και σε ανάλογες περιπτώσεις με την αυθεντία του επιστήμονα προσπαθεί να ελαφρύνει τη θέση του παπά και να ρίξει το βάρος αποκλειστικά στη μητέρα του κοριτσιού και τον πατριό της που εξέδιδαν τη μικρή.
Φτιάνει μάλιστα στο σημείο να ζητά να γίνει ψυχιατρική εξέταση στη μικρούλα που ποιος να ξέρει μπορεί και να είναι μυθομανής.
Κι απάνω στην κουβέντα αποδεικνύεται ότι Σούρας και παπάς γνωρίζονται: «Δεν τον ξέρω καλά, έχουμε πει κάποιες καλημέρες επειδή έχω πολλούς συγγενείς στην περιοχή» λέει ο γιατρός – μαϊντανός.
Λίγο μετά παραδέχεται ότι έχει μιλήσει με τον παπά μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης: «με κάλεσε μου έδωσε κάποια στοιχεία και αν αποδειχτεί ότι είναι ένοχος να δείτε τι θα πω, θα τα αποκαλύψω όλα».
Δηλαδή πότε θα τα πει, πόσα χρόνια θα περιμένει να τελεσιδικήσει η υπόθεση;
Είναι αλήθεια ότι την υποστήριξη του παπά προσπάθησε να περάσει, αρχικά από τον ΑΛΤΕΡ μέχρι τη στιγμή που τον αποκάλεσε μαϊντανό των καναλιών ο άλλος τηλεαστέρας ο Βαρεμένος οπότε αναζήτησε άλλη πιο φιλόξενη συχνότητα που τη βρήκε στον Αντένα και το Καλημέρα Ελλάδα του Παπαδάκη που συχνά πυκνά εμφανίζεται να είναι «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ».
Δ
εν μπορώ να προβλέψω ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης αλλά και μόνο ότι στο βιασμό της μικρής φέρονται εμπλεκόμενοι ένας παπάς με ισχυρή λαϊκή κι όχι μόνο στήριξη και ένας υπερήλικας πρώην πολιτευτής στο σπίτι του οποίου έχει φιλοξενηθεί ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ανησυχώ.
Κι ανησυχώ όσο σκέπτομαι ότι εκτός από τη μάνα προαγωγό, στη φυλακή μπορεί να καταλήξει και η βιασθείσα μικρούλα για συκοφαντική δυσφήμηση επωνύμων πολιτών.
Θα κλείσω με 2 ερωτήματα.
Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΣΡ) υπάρχει; Κι αν υπάρχει τι κάνει στην προκειμένη περίπτωση;
Ιατρικός Σύλλογος υπάρχει; Έχει πειθαρχικό; Πως αντιμετωπίζει τους γιατρούς -μαϊντανούς που χρησιμοποιούν τη αυθεντία της επιστήμης του για αλλότριους σκοπούς;

Αυτά!

6 σχόλια:

Swell είπε...

Καλημέρα,

Αν δούλευε το ΕΣΡ δεν θα υπήρχαν όλα αυτοί οι άνθρωποι-βόθροι στην ελληνική τηλεόραση.

Η υποστήριξη του τραγόπαπα από την τοπική κοινωνία δείχνει το ποιόν και τον τρόπο σκέψης του μέσου θρησκευόμενου - τρομάρα μας.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Λοιπον...ΕΣΡ δεν υπαρχει.
Ο Παπαδακης εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο,οπως κι οι υπολοιποι συναδελφοι του της πρωινης ζωνης...
Τελος,δυστυχως η κατασταση θα ξεχαστει απο ολους σε λιγο καιρο,εκτος απο τις ψυχες των παιδιων τα οποια θα καταληξουν σε καποιο ιδρυμα...

Ανώνυμος είπε...

Που μένουμε ρε γαμώτι; Τους είδα να κατεβαίνουν φουρνιές οι μπαρμπάδες στην Ευελπίδων για να υπερασπιστούν το κατηγορούμενο «ράσο» και στραβώθηκα. Εν τω μεταξύ Λύκε μου, ως πολύ καλά γνωρίζεις στην τηλεόραση όλοι – κατά ένα διεστραμμένο τρόπο – γνωρίζονται μεταξύ τους.
ΥΓ.: Σ’ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και την υπέροχη φωτογραφία. Ξέρεις εσύ. Να έχεις το νου σου στο μέιλ σου. Θα «χτυπήσω» πολύ σύντομα. Σε φιλώ!

Αποψη είπε...

Τι κάνουμε γι' αυτό; Τι κάνουμε;
Τα λέμε στις παρέες, τα χώνουμε αγρίως σηκώνοντας τον δείκτη, ανεβάζουμε και τον τόνο της φωνής "ουστ κοπρόσκυλα" και μετά όταν γυρνάμε σπίτι, ανοίγουμε την τηλόραση και παρακολουθούμε αυτούς που νωρίτερα φτύναμε!
Και ίσως στο διπλανό διαμέρισμα να ακούσουμε τον σπαραγμό ενός παιδιού. Να ακούσουμε και τον ήχο από τα χαστούκια. Να το ακούσουμε να εκλιπαρεί για βοήθεια. Και ίσως, ίσως να πάρουμε τηλέφωνο στο 100.
-"Να απευθυνθείτε στην εισαγγελεία ανηλίκων παρακαλώ"
Εισαγγελεία ανηλίκων; Άσε ρε που να τρέχω τώρα...
Και ανεβάζουμε λίγο την ένταση της τηλεόρασης, να μην τους ακούμε. Στο κάτω κάτω δουλειά τους και δουλειά μας. Κάποτε θα τα πουν τα κανάλια.

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.

iLiAs είπε...

..γιατροί μαϊντανοί και τηλε-δημοσιογράφοι κοράκια...άντε βγάλε άκρη.

Καλησπέρα λύκε!

Ανώνυμος είπε...

Στην περίπτωση του Σούρα δε νομίζω οτι χρειάζεται το ΕΣΡ αλλά μάλλον ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών που τους αφήνει αμολυτούς να λένε και να κάνουν οτι θενε!!!