Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2007

Γιατί πήδηξε ο φλύαρος Ζαχόπουλος από το μπαλκόνι.


Χριστούγεννα στις φυλακές κάνει η επονομαζόμενη πέτρα του σκανδάλου Εύη Τσέκου, ο ερωτύλος «Μεξικάνος» Χρ. Ζαχόπουλος συνεχίζει να δίνει τη μάχη για τη ζωή στον Ευαγγελισμό ενώ ο Καραμανλής παρακολουθεί τις εξελίξεις από τα Γρεβενά που πήγε οικογενειακώς για τις γιορτές.
Θα μου πείτε και που κολλάει ο Καραμανλής στο δράμα Ζαχόπουλου.
Ε, δεν μπορεί, για να πηδήξει ο «Μεξικάνος» από το τέταρτο κάπου θα κολλάει κι ο Καραμανλής, σιγά μην πήδαγε 4 ορόφους με το κεφάλι κάτω επειδή το κάτω κεφάλι του πήδαγε συμβασιούχες.
Αυτά σας διαβεβαιώνω ούτε στην Ελλάδα του Καραμανλή συμβαίνουν.
Ο Θέμος Αναστασιάδης, που ήρθε σε επαφή με την Τσέκου προ 40 ημερών και είδε την επίμαχη κασέτα κάνει λόγο για ακατονόμαστα ανήθικο περιεχόμενο ενώ ο Δημήτρης Καμπουράκης λέει ότι η επίμαχη βιντεοκασέτα έφτασε και στο MEGA και την Όλγα Τρέμη.
Ο και εκδότης Θέμος όχι μόνο δεν έγραψε λέξη στο «ΘΕΜΑ» για την υπόθεση αλλά το απέκρυψε και από το συνεταίρο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο φοβούμενος μην ο τελευταίος κάνει καμιά Ταρζανιά και τα τινάξει όλα στον αέρα.

«Το βαθύτερο νόημα της προφυλάκισης της Εύης Τσέκου είναι ...προληπτικό: Αν "μιλήσεις", θα σαπίσεις στη φυλακή... έγραψε στο press-gr.blogspot.com ο Διαπορών εδώ ενώ το bollywood greece και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα επισημαίνει ότι στο βίντεο ο παραλίγο αυτόχειρας … ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΛΓΗΤΡΑ … ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΔΕΙΤΕ ΚΟΡΜΑΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ..ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ».
Τ
α ίδια πάνω κάτω λέει και ο Καμπουράκης στην Espesso: Η κυρία είχε στήσει μια κάμερα, κάπου προφανώς την είχε κρύψει - εγώ δεν είδα την κασέτα, την είδε όμως η Ολγα. Εκεί φαινόταν ο Ζαχόπουλος με το εσώρουχο και φερόταν να λέει: “Είδες κάτι άντρες που έχει ο Καραμανλής;

Αλλά όπως σωστά επισημαίνει και το bollywood greece ούτε κι αυτό είναι πειστικός λόγος για να ΣΑΛΤΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ο ΟΡΟΦΟ.
Μήπως λοιπόν ο φλύαρος Ζαχόπουλος στην κουβέντα του με την Εύη δεν χρησιμοποιεί το ρήμα στηρίζω αλλά κάποιο άλλο ρήμα που ενδεχομένως έχει να κάνει με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Καραμανλή;
Λέω τώρα εγώ και δεν το λέω στον αέρα, μήπως ήταν υπερβολικά φλύαρος για να εντυπωσιάσει την υφισταμένη του και είπε πράγματα ακατονόμαστα ανήθικα (κατά το Θέμο).
Και ναι μεν όποιο ρήμα κι αν χρησιμοποίησε ο Ζαχόπουλος για τον Καραμανλή, άντε να το αποδείξει που λέει ο λόγος, αλλά προφανώς αν έχει πει κάτι τέτοιο αυτό είναι πολύ πειστικός λόγος και γιατί του ζητήθηκε η παραίτηση από το Μαξίμου και γιατί ο ίδιος σάλταρε από τον τέταρτο όροφο και γιατί MEGA και Αναστασιάδης έκαναν γαργάρα το βίντεο και γιατί εξαφανίστηκε το βίντεο αλλά και γιατί προφυλακίστηκε η Εύη.

Υ.Γ Όποιος βρει το ρήμα που χρησιμοποιεί ο Ζαχόπουλος για τον Καραμανλή στη φράση «Δες κορμάρα που …στηρίζει (;) και τον Καραμανλή» …δεν κερδίζει τίποτα, απλά συμπληρώνει το πάζλ με τα κομμάτια που του κρύβουν κυβέρνηση, οικογένεια, φίλοι, μπάτσοι, δικαστές και δημοσιογράφοι και θα αισθανθεί λιγότερο μαλάκας, μέρα Χριστούγεννα που είναι σήμερα.

10 σχόλια:

μαριάννα είπε...

Καλά Χριστούγεννα Λυκάκι μας! Χρόνια καλά και όμορφα και πολλά να είναι!
Ακόμα δεν τους βαρέθηκες; ;)
Πολύ βρώμική και προκλητική ιστορία του Ζαχό. Και δεν είναι η μόνη, στο υπογράφω.
Κι ο Γιωργάκης χορεύει τσάμικα κι έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, καθώς κι ο Μπένι και γενικώς...
Ε ρε σανίδα που θέλει όλο το πασόκ!
Αλλά μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε και δεν είναι της ημέρας.

Πολλά φιλιά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Ανώνυμος είπε...

Συκοφαντίες! Κοινές συκοφαντίες! Ο πρωθυπουργός μας είναι 100% Αρσενικό σαν τον λεβέντη τον Άντρακλα τον θείο του! Αυτό το ξέρουν όλοι και όλες, από τις ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ που επισκέπτονται τη χώρα μας ψάχνοντας γκρηκ χοτ λάβερς, μέχρι τους ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΣ που αγοράζει χρυσαφικά και διαμάντια για τη γυναίκα του που την έχει κορώνα στο κεφάλι του!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Τσούγδω είπε...

Όλοι ξέρουμε ότι ο Καραμανλής δεν είναι ο άντρας ο πολλά βαρύς...
Αν όμως το video είχε αυτό το άλλο ρήμα, τότε ο Καραμανλής θα καιγόταν όχι τόσο ο Ζαχό... Και σαν επέκταση αυτού, αν υποθέσουμε ότι είχε άλλο ρήμα το video (πράγμα που αποδεικνύεται και από τις αντιφάσεις όσων έχουν δει το video) τότε μάλλον ο Ζαχό δεν αυτοκτόνησε αλλά τον αυτοκτονήσαν.
Μήπως τελικά το σκάνδαλο που φοβούνται δεν είναι οικονομικό αλλά ροζ που αγγίζει και τον πρωθυπουργό;
Μήπως γι' αυτό αποξενώθηκε ο Ζαχό; Γιατί πολιτικά σκάνδαλα έχουν ξεσπάσει πολλά αλλά κανέναν δεν αυτοκτόνησαν.
Ξέρετε όπως λέμε τον παραίτησαν λέμε και τον αυτοκτόνησαν.
Καλές γιορτές..!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ
ΣΑΛΩΜΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΟ Ο ΗΡΩΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα θα εξυπηρετούσε πολλούς εχθρούς του Καραμανλή η διάδοση φημών για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.Δεν μασάμε όμως όλοι αμάσητη τροφή.Αφενός γιατί επιχειρήθηκε κάτι ανάλογο πολλάκις στο παρελθόν ανεπιτυχώς πιστεύω,αφετέρου γιατί δεν νομίζω ότι έχει δώσει δικαιώματα με τον τρόπο ζωής του.Όσον αφορά το θέμα Ζαχόπουλου-Τσέκου υπάρχουν πολλά που πρέπει να εξηγηθούν όπως τα κίνητρα της γνωστής Πασπίτισσας να βιντεοσκοπεί ερωτικές της στιγμές με τον Ζαχόπουλο,ποιούς δικηγόρους πολιτικά ορμώμενους από τον ίδιο χώρο συμβουλευόταν,ποιοί την χρησιμοποοίησαν(πλην Ζαχόπουλου)και για ποιούς λόγους.Όσον αφορά το ερώτημα ποιοί και αν τον αυτοκτόνησαν κατά την άποψή μου πιθανότεροι ένοχοι είναι οι συνεργάτες και προαγωγοί της κυρίας Τσέκου.

Ανώνυμος είπε...

zalmoxis

Gia poia gynaika tou milas?....xaxaxaxa....gia ayto ton aparathse kai phre ton xylemporo apo th Thessalonikh? Mhpws thymasai ton anthrwpo pou ton eserne synexws apo konta tou?...kai sto Parisi akoma ton eixe parei mazi tou...apo parasthma kai emfanhsh wraio...alla apo ergaleio "Fystiki" Einai ayto pou leme...Thewria Episkopou kai kardia mylwna...

Ανώνυμος είπε...

Oi fhmes lene gia kasetes poy den exoyn rhma alla action...kai aforoun th sexoyalikh zwh tou katallhloteroy me prwtagwnisth ton idio. Kai oxi me allh gynaika ektos Natasas.
Ayto akoygetai toylaxiston sto Ypoyrgeio Politismoy.

8a einai pragmatika geloio kai ypokritiko na 3efortw8oyme ton mpoylh giati einai piswglenths. Oytws h allws axrhstos kai epikyndinos einai..

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάτε ρε ενα καυλί που πηδάει τον καραμανλή αυτή ήταν η φράση της Εύης Τσέκου στο επίμαχο Video αφού βέβαια είχε προηγηθεί κουβέντα ότι ο καραμλής είναι πουστάρα και η Τσέκου θεώρησε ότι τον πήδηξε και ο Ζαχόπουλος (αυτό να δώ και .....)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗ ΝΑΤΑΣΣΑ..ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΜΙΛΗΣΗ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ,ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ (ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ?)ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ,ΑΛΙΩΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΗ ΑΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ ΑΜΑ ΠΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ.