Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007

Δίκη του blogme.gr

Tην Αμαλία την ξεχάσαμε πριν σαραντίσει…
Τον Αντώνη και να θέλουμε δεν μπορούμε και δεν πρέπει να τον ξεχάσουμε.
Να είμαστε όλοι λοιπόν αύριο το πρωϊ στα δικαστήρια, στην πρώην σχολή Ευελπίδων, στο Πρώτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στο Κτήριο 9 που δικάζεται ο Αντώνης Τσιπρόπουλος.
Η υπόθεση δεν αφορά μόνο τον ίδιο, μας αφορά όλους και είναι υποχρέωση μας να στηρίξουμε τον Αντώνη.
Όπως σημειώνει η magica εδώ:
«Η δίκη έχει οριστεί στις 9 το πρωί αλλά πιθανότατα να καθυστερήσει μέχρι να φτάσει η σειρά της. Ο Αντώνης θα σας περιμένει στην εξωτερική καντίνα του κτηρίου και πραγματικά χρειάζεται όσους περισσότερους γίνεται κοντά του.
Το θέμα μας αφορά όλους, μια και θα είναι η πρώτη εκδίκαση παρόμοιας υπόθεσης στη χώρα μας. Είναι τραγικό να ταλαιπωρούνται τόσο εύκολα συνάνθρωποι μας λόγω της τεχνολογικής άγνοιας που υπάρχει στην Ελλάδα.
Αν καταδικαστεί η υπόθεση του Αντώνη, θα γελάει μαζί μας όχι μόνο το Πανελλήνιο αλλά ολόκληρη η παγκόσμια κοινότητα. Σε μια εποχή που οι κυβερνήσεις θέλουν να λένε πως στηρίζουν την τεχνολογική ανάπτυξη, δεν είναι δυνατόν να δείχνουν τόση ασχετοσύνη και να επιτρέπουν να ταλαιπωρείται όποιος με δικό του κόπο προσπαθεί να προσφέρει υπηρεσίες διαδικτύου που εξυπηρετούν τους Έλληνες πολίτες.
Είμαστε μαζί με τον Αντώνη από την πρώτη στιγμή.
Όσοι δε γνωρίζετε σχετικά με την υπόθεση, μπορείτε να διαβάσετε την τελευταία δημοσίευση του ίδιου του Αντώνη στο blogme.gr».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να δεις τι γίνεται όταν η βλακεία δεν έχει σύνορα... Καλημέρες!

Swell είπε...

@Koptoraptou: Έχει σύνορα που περικλείουν μια έκταση 132.000 τ.χλμ. Ξεχνάω πως λέγεται η χώρα. Αι θινκ μπουρδέλο.

monahikoslikos είπε...

@ koptoraptou and swell:
Αντί να τρώγεστε εδώ μέσα για το αν η βλακεία έχει όρια ή πόση έκταση έχει το μπουρδέλο κοπιάστε αύριο πουρνό στην Ευελπίδων να τα πείτε, πούμε από κοντά και δια ζώσης.

Pan είπε...

"Από μπουρδέλο σε μπουρδέλο η χρέωση είναι αστική".

Εκεί θα είμαι.