Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Σάββατο 12 Ιουλίου 2008

Ξέρει κανείς κάτι για τη φάκα;


Όταν ο εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου έκλεισε άρον άρον την προκαταρτική εξέταση για τη Siemens μόλις αντίκρισε τον εξάδελφο Λιάπη να συνταξιδεύει με το Χριστοφοράκο, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Δικαιοσύνης, Γιώργος Παπαδημητρίου, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του και εναντίον του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιώργου Σανιδά.
Η εσπευσμένη πρωτοβουλία του κ. Αθανασίου να κλείσει την υπόθεση, είπε ο κ. Παπαδημητρίου, ανήκει ουσιαστικά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον οποίο χαρακτήρισε καθοδηγητή και προστάτη του κ. Αθανασίου .
Λίγες μέρες αργότερα ο βαλλόμενος πανταχόθεν εισαγγελέας Αθανασίου ασκεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον μεγαλοεπιχειρηματία ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Άλφα για πλαστά αποθεματικά της Ασφαλιστικής Εταιρείας Ιντεραμέρικαν και 24 ώρες αργότερα ρίχνει και τη βόμβα με τη δίωξη για 5 κακουργήματα σε 18 εμπλεκόμενους στην εξαγορά της Γερμανός από την cosmote και των ΟΤΕ μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και ο νομικός σύμβουλος του Αλογοσκούφη.
Το ΠΑΣΟΚ δηλώνει τώρα δικαιωμένο αφού μετά από δική του μήνυση διερευνήθηκε η υπόθεση που κατάληξε στη δίωξη για το σκάνδαλο με την εξαγορά μαμούθ της Γερμανός και για χειραγώγηση της μετοχής της.
Τελικά όμως ποιο είναι το παιχνίδι που παίζεται, κατάλαβε κανείς;
Είναι οι εισαγγελείς μαριονέτες του Σανιδά και ο ίδιος μαριονέτα της κυβέρνησης που κατευθύνει στο αρχείο της υποθέσεις που πλήττουν την κυβέρνησης ή μας έχει τυφλώσει όλους η κομματική εμπάθεια και βλέπουμε φαντάσματα ενώ οι δικαστές κάνουν τη δουλειά τους.
Αλήθεια μετά τα τόσα ωσαννά που αναπέμφθηκαν το τελευταίο 24ωρο για την αδέκαστη και ανεξάρτητη δικαιοσύνη και την αδιάφθορη ρομφαία της, τι θα πούμε αύριο, σε ένα μήνα, σε δυο αν κάποιο δικαστικό συμβούλιο κρίνει ότι κακώς ασκήθηκαν οι διώξεις και αποδώσει λευκούς στην κοινωνία τους σημερινούς κατηγορούμενους χωρίς καν να χρειαστεί να κάτσουν στο σκαμνί;
Μήπως τελικά οι διώξεις που ασκήθηκαν είναι, πέτσινες, είναι διώξεις μαϊμού και αποσκοπούν μόνο στο να ξεπλύνουν τη δικαιοσύνη από τα ανομήματά της για να συνεχίσει ανεμπόδιστα τα πολιτικά παιχνίδια που στοχεύουν και στον ανασχεδιασμό του πολιτικού σκηνικού;
Και ποιος έχει το πάνω χέρι σ΄ αυτά τα παιχνίδια;
Η κυβέρνηση; Η «αγία» Οικογένεια; Κάποιος άλλος; Και ποιος;
Μήπως τελικά οι αιφνιδιαστικές διώξεις που πλήττουν –θεωρητικά- την κυβέρνηση είναι το τυρί που κρύβει τη φάκα;
Και αν είναι έτσι ποια είναι η φάκα;
Πολλά τα ερωτήματα και κάθε απάντηση συζητήσιμη….

.

6 σχόλια:

marianaonice είπε...

Ο Σανιδάς φίλε παρεμβαίνει στους από κάτω εισαγγελείς εμφανώς και έχει και το θράσσος να το διατυμπανίζει στα συμβούλια, πειθαρχικά ή Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο!
Πρέπει να έχει κότσια κανείς για να πάει κόντρα! Και καλά λες είναι ακόμη πολύς ο καιρός που θα τον έχουν στο κεφάλι τους επάνω!
Αν ο Αθανασίου είναι το δικό του παιδί (που εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία) καλά κατάλαβες! Οι διώξεις είναι φούμαρα καπνού για να πνίξουν τη βουή που λέγαμε! Να είσαι σίγουρος ότι αν δεν είναι θεμελιωμένες (και σίγουρα δεν είναι τόσο γρήγορα που ξεφύτρωσαν) θα πέσουν αμέσως στο πρώτο δικαστικό συμβούλιο και οι διωχθέντες θα γίνουν και ήρωες και θα ζητούν και αποζημιώσεις κατ' αυτών που τους κατήγγειλαν.
Άκου με που σου λέω!
Κάτι ξέρω εγώ ;))

monahikoslikos είπε...

@marianaonice: ακριβώς, επειδή δεν ξέρεις μόνο εσύ αλλά κι επειδή έχουν δει πολλά τα ματάκια μου κι έχουν ακούσει τα αυτιά μου τόσα, με βλέπεις τόσο ανήσυχο.
Γιατί να το πω αλλιώς είναι πολύ καλό για να είναι κι αληθινό.

Insp Rebus είπε...

Υπάρχει πάντα η εξήγηση της ετερογονίας των σκοπών, με την έννοια ότι δεν υπάρχει ένα αόρατο χέρι πού καθορίζει τα πάντα αλλά πολλά αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα με τις επακόλουθες, αναπόφευκτες, ανθρωποθυσίες. Αλλά, πάλι, γιατί όταν έσκασε η δίωξη για τον ΟΤΕ (και μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και άλλη κακουργηματική δίωξη εναντίον Βουρλούμη γιά την υπόθεση των συμβάσεων συντήρησης με Siemens / Intracom) σκέφθηκα ακριβώς το ίδιο πράγμα (πέτσινη δίωξη με προγραμματισμένη αθώωση άρα και η Δικαιοσύνη αδέκαστη και εμείς (οι Δεξιοί) καθαροί)? Και γιατί η ιστορία με τις αποφυλακίσεις Ζοχόπουλου μου φαίνεται copy paste της παραπάνω τεχνικής? Και γιατί όταν διάβασα το post σου για το πόσο μαλάκες μας θεωρούν σκέφθηκα ότι η απάντηση είναι απλή: Απύθμενους. Δυστυχώς

monahikoslikos είπε...

@griniaris: Ρε που μαζευτήκανε τόσοι κακούργοι μαζεμένοι, σε ποια ΔΕΞΙωση τους πέτυχαν όλους μαζί.
Δεν σου φαίνεται πως είναι πολύ καλό για να είναι και αληθινό;

Insp Rebus είπε...

Καλημέρα

Αν δεν βαριέσαι(στε), ρίξε μιά ματιά στο παρακάτω Link, το δεύτερο σχόλιο, αν και μεγάλο, είναι απόλυτα διαφωτιστικό για το τι έχει παιχτεί στόν ΟΤΕ, νομίζω

http://kostasxainas.blogspot.com/2008/05/blog-post.html?showComment=1212060000000#c6863602867773216621

Οσο για το τυρί και την φάκα, η "ανάλυση" του wolf είναι αφοπλιστική....Και, μέσα στην αφέλεια της, αποκαλυπτική επίσης

http://jimmy278.blogspot.com/2008/07/blog-post_4809.html

http://jimmy278.blogspot.com/2008/07/cosmote.html

monahikoslikos είπε...

@griniaris: Έχεις δίκιο προσπαθεί να φωτίσει μια πτυχή της υπόθεσης ΟΤΕ και το κάνει από την πλευρά των χαμένων. Αφήνει όμως αφώτιστα πολλά σημεία της διαδρομής που έχουν να κάνουν με τις ευθύνες των πρώτων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και ειδικά της Βάσως Παπανδρέου στη γιγάντωση της intracom που συνεργάστηκε αργότερα με τη siemens κλπ αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος.
Ο καημένος ο wolf προσπαθεί με νύχια και με δόντια να στηρίξει τη Δεξιά του αλλά τούρχονται οι σφαλιάρες απανωτές και δεν προλαβαίνει να τις αφομοιώσει, γι αυτό έχει αρχίσει το παραμιλητό.