Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

WOLF τα έμαθες τα νέα;

Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ο πρώην διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος, Πέτρος Λάμπρου, και εννέα πρώην στελέχη της τράπεζας, που κατηγορούνταν για απιστία κατ' εξακολούθηση.
Η κατηγορία αφορούσε δάνειο που χορήγησε η Τράπεζα, πριν περίπου πέντε χρόνια σε μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο, ο οποίος, σύμφωνα με τη δικογραφία, είχε ήδη οφειλή 190 εκατομμυρίων ευρώ στην Αγροτική και οικονομικά στοιχεία, που καθιστούσαν δυσχερή την αποπληρωμή του χρέους και επισφαλείς τις απαιτήσεις της δανειοδότριας.
Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα έδρας, Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος έκρινε ότι δεν στοιχειοθετήθηκε η κατηγορία.
Σε πρώτο βαθμό οι κατηγορούμενοι είχαν καταδικασθεί και τούς είχαν επιβληθεί από το δικαστήριο ποινές ενός έως και τριών ετών.

ΠΗΓΗ ΤΑ ΝΕΑ:

.

7 σχόλια:

αντωνης είπε...

καλημερα

δε βαριεσαι να ασχολεισαι με τα "ρουσοπουλακια";
:)

monahikoslikos είπε...

@αντώνης: Όπως έχεις καταλάβει είμαι αρκετά βιτσιόζος.

Albus Genius είπε...

Γιατί δυσαρεστείσθε αγαπητέ μου κύριε συντεχνία είναι οι πολιτικοί. Πώς εκπίπτει εις της συντεχνείας? ΄Οταν δεν πράττει τα "ζητούμενα".Και το πρηγούμενόν σας πόστ το επιβεβαιώνει.Και εκεί τα "ζητούμενα" ικανοποιούνται.Σοφή η απόφασις και το περί δικαίου αίσθημα ικανοποιήθει εις την πρωτόδικον και ελεύθεροι αφέθησαν εν συνεχεία.Μην πτοείσθε οι επιπτώσεις επί αυτών των μικρών πτώσεων -χρηματοδότηση εταιρείας ήδη υπερχρεωμένης - ουδεμίαν επίπτωσιν έχει επί της συντεχνίας. Αυτή είναι η πραγματικότης θα την διορθώσετε? Μάλλον ονειροβατείτε. Προσαρμοσθείτε ή αντιδράστε. Αλλά πώς? Επιλέξτε τρόπους αποφυγής εφόσον συζώμεν όλοι με την κατάστασιν, οχυρωθείτε, επεξεργασθείτε λύσεις και, βοηθήστε και ημάς από τας επαλλήλους επιπτώσεις επί των κεφαλών μας.

Unknown είπε...

ζέστη, πολλή ζέστη σήμερα.


ζέχνει ο τόπος...


(είμαι απαισία, αλλά αυτό δεν κρύβεται!
:(

χε χε χε, αυτό είναι ένα επίκαιρο σχόλιο, παντός καιρού και πολιτικής.)

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

Θα ήθελα να γράψω πολλά, αλλά... βγήκε απόφαση! Κάποια στιγμή θα τα πούμε από κοντά;...
Αρκετά...
Μερικοί έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας!

monahikoslikos είπε...

@νίκος λαγκαδινός: Το καρφί στο wolf ήταν για ευνόητους λόγους με τα υπόλοιπα που λές για τις νυχτερίδες, ξέρεις ότι συμφωνώ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αυτά αλλά για τα λεφτά της τράπεζας που χάθηκαν δε φταίει κανείς?