Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

Τρεχάτε ποδαράκια μου να μη σας χέσει ο κώλος

Το ΠΑΣΟΚ σκέπτεται να υποβάλει μήνυση κατά του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη, για την εξαγορά της Γερμανός από την cosmote και κείνος το παίζει αφασία, δεν καταλαβαίνω -λέει- το σκεπτικό της δίωξης.
«Η Cosmote έκανε μία επιχειρηματική κίνηση, η οποία θεώρησε ότι είναι προς όφελός της και προς όφελος του ΟΤΕ. Η κίνηση αυτή δικαιώθηκε από την αγορά και τις εξελίξεις. Παρ' ότι σέβομαι απολύτως τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό αυτής της συγκεκριμένης απόφασης».
Τι μας λες υπουργάρα μου πως θέλεις να αντιληφτείς ένα σκεπτικό που ακόμα δεν γνωρίζεις;
Τι τρέχεις να προλάβεις;
Άσε, μη βιάζεσαι.
Μόλις ξεκινήσει η κύρια ανάκριση και ο Βουρλούμης (για να διασωθεί) πει ότι ενημερώθηκες εγκαίρως και ενέκρινες ο φάκελος αναγκαστικά θα έρθει στη Βουλή, θα ενημερωθείς καταλεπτώς για όλα και τότε απολογούμενος μπορείς να μας πεις τι καταλαβαίνεις και τι δεν καταλαβαίνεις.
Ως τότε απόλαυσε τις διακοπές σου και μη σκας με το πόπολο που δεν καταλαβαίνει το δικό σου το σκεπτικό να μην μας αφήνεις ευρώ στην τσέπη.
Εγώ ξέρω πως το κάνεις για το καλό μας.
Έχω διαβάσει και για τη μεσογειακή δίαιτα που κάνει καλό και δεν δημιουργεί παχάκια, που κάνει καλό στην καρδιά και το κυκλοφορικό και καταλαβαίνω γιατί μας έχει βάλει σε υποχρεωτική δίαιτα…
Οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν κι όλο ζητάνε αυξήσεις αλλά εσύ, σταθερός, μην υποκύψεις στείλτους όλους στο Ταμείο της φτώχειας που έφτιαξες αλλά ακόμα να σηκώσει τα ρολλά, να πάρουν βεβαίωση για να σιτίζονται με το δελτίο και να ξεχνούν την πείνα τους.
Άλλωστε η Δεξιά έχει παρελθόν με τα πιστοποιητικά Απορίας, Κοινωνικών Φρονημάτων, τα βιβλιάρια Απόρων Κορασίς και τα τοιαύτα, δεν ανακάλυψες δα και τον τροχό εσύ υπουργέ προστάτη των φτωχών και των αδικημένων.

2 σχόλια:

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

Πόσο καιρό ακόμη θα κορδώνεται ο Αλογοσκούφης; Τώρα με το αγγούρι που λέγεται "Γερμανός" τι θα κάνει; Βέβαια, μηδένα προ του τέλους μακάριζε! Μπορεί να πουν κάποια στιγμή ότι όλα εντάξει και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα;

monahikoslikos είπε...

@νίκος λαγκαδινός: Είναι πολλά τα κοκκαλάκια της νυχτερίδας στην πιάτσα, κάποιο θα τύχει και του Γιώργου με το φέσι